- 4 Şubat 2016
- 64
- 9
- 1
- Konu Sahibi RaspBlueCranBerry
-
Partnerim değil aslinda evlenemyi dusundugum kisi evlenmeden zaten kimseyle birlikte olup da bu virusu kesiblikle bulastirmam ama birisi yorum yapmisti evlenmeden once bu virus onda varmis evlendiginde kendinde ucuk ciktigi surelerde sadece esiyle birlikte olmamis ve bulasmadi esime yazmis bende hic ucuk cikmadi yani lezyon yok bagisikligimi da desteklemek icin cesitli dogal tedaviler uyguluyorum bagisikligimi guclu tutmaya devam edecegim belki o bayanda oldugu gibi bulasmaz esime bilemiyorum kim boyle bir hastaligi kabul eder ki 10 ay once öğrendim cok sukur kimseye bulastirmadim kimseyle beraber olmadim olmam da ama evlenmeyi dusundugum biri var bana bunu bulastiran kisiyi mahkemeye versem bir sonuc alir miyim acaba uykularim kaciyor psikolojim cok bozulduEvet partnerinizde bu virüs yoksa ya da siğil/yara tarzı birşey yoksa sizden bulaştığı anlaşılır. Ki siz nasıl beraber olduğunuz kişinin bulaştırdığından eminseniz şimdiki partneriniz de bilecektir.
Dürüst olmak en iyisi...
Sadece kendinizi düşünmeyin, karşı tarafın bu durumu bilmeye hakkı var.
ben de de aynı durum var.ben de hiçbir belirti yok bana bunu 10 ay önce biri bulaştırdı onu mahkemeye versem bir sonuç alır mıyım acaba? hayatıma gırecek yanı evlenevcegım kısıye bunu soyleyemem soylersem benı terkeder zaten pekı evlendıgımde de ne olur acaba esıme bulastırmama ıhtımalım olur mu bulastı dıyelım benden bulastıgını doktorlar anlayabılır mı? yanı dıyelım evlendıgımde ben 3 yıllık herpes hastasıyım eşime ise benden yeni bulastı anlasılır mı kime kimden bulastıgı? ben antıvıral ılaclara karsıyım cunku bobregıme karacıgerıme zarar verır ne zamana kadar kullanıcagım bu ılacları aşı çıkacak dıyorlar ama virüs bulasmamıs kucuk kız cocuklarına vuracaklarmıs onumuzdekı sene cıkması beklenıyormus bız bu virüsümüzle ölecez heralde ancak bizim evlenır de cocugumuz olursa onu aşılatırız ancak gecmıste ınsanlar veremden ölüyormus ya bızde bu sacma hastalıkla ömrümüzü tüketiyoruz ilerde bu hastalık basit bi hastalık olur aşısını da bulurla bız de ölmüş oluruz
Partnerim değil aslinda evlenemyi dusundugum kisi evlenmeden zaten kimseyle birlikte olup da bu virusu kesiblikle bulastirmam ama birisi yorum yapmisti evlenmeden once bu virus onda varmis evlendiginde kendinde ucuk ciktigi surelerde sadece esiyle birlikte olmamis ve bulasmadi esime yazmis bende hic ucuk cikmadi yani lezyon yok bagisikligimi da desteklemek icin cesitli dogal tedaviler uyguluyorum bagisikligimi guclu tutmaya devam edecegim belki o bayanda oldugu gibi bulasmaz esime bilemiyorum kim boyle bir hastaligi kabul eder ki 10 ay once öğrendim cok sukur kimseye bulastirmadim kimseyle beraber olmadim olmam da ama evlenmeyi dusundugum biri var bana bunu bulastiran kisiyi mahkemeye versem bir sonuc alir miyim acaba uykularim kaciyor psikolojim cok bozuldu
Partnerim değil aslinda evlenemyi dusundugum kisi evlenmeden zaten kimseyle birlikte olup da bu virusu kesiblikle bulastirmam ama birisi yorum yapmisti evlenmeden once bu virus onda varmis evlendiginde kendinde ucuk ciktigi surelerde sadece esiyle birlikte olmamis ve bulasmadi esime yazmis bende hic ucuk cikmadi yani lezyon yok bagisikligimi da desteklemek icin cesitli dogal tedaviler uyguluyorum bagisikligimi guclu tutmaya devam edecegim belki o bayanda oldugu gibi bulasmaz esime bilemiyorum kim boyle bir hastaligi kabul eder ki 10 ay once öğrendim cok sukur kimseye bulastirmadim kimseyle beraber olmadim olmam da ama evlenmeyi dusundugum biri var bana bunu bulastiran kisiyi mahkemeye versem bir sonuc alir miyim acaba uykularim kaciyor psikolojim cok bozuldu
Herpes 2 virusu sadece ve sadece cinsel yolla bulasirAyrıca mahkemeye veremezsiniz. Bu ispat edilemez yani.
Düşünün çok düşük bi ihtimal olsa da, havludan, hamamdan, havuzdan bile kapılabiliyor virüs
Herpes 2 virusu sadece ve sadece cinsel yolla bulasir
Cok gecmis olsun.benim bildigim bu herpes virusu ciltten mudahelede cok kalici bi cozum olmuyor.bu kanda bulunan bi virus.bagisiklik dustugu( hastalik uzuntu) zamanlarda patlak verio.haplari ve kremleri mevcut.zovirax ve benzerleri.genital herpeste oyle.bagisikligi yuksek tutup lezyonun cikmasini onlemek en mantiklisim.imunex haplari mevcut kuvvetli bagisiklik sistemi icin.ve gariptir bulasmayana bulasmiyor.bende surekli cikio esimde hic cikmio 9 yila yakindir beraberiz onda ole bisey hic rastlamadimDudaktaki ucugu lazerle tedavi ediyirlar bazi merkezlerde arastirsaniz kizlar belki genital herpesi de tedavi eden lazerle merkezler e ulasbailiriz ben. Arastiriyorum bulursam yazarim
Yanlis anlamayin ama genital sigildende oylr kurtulma olayi olmuyor.en fazla kurtulmak denilen lezyon cikmasini onlemek.oda gene sizin kaninizda duruyor.bagisiklik sistemi dustugunde gene cikiyor.biz yillardir ugrasiyoruz.ilk defa lezyonlar azalmaya basladi.ve cikis sureleri bayaa uzadi..herpes dediginiz seyide bence fazlaca abartmayin.o artik sizin kaninizda.yuksek ihtimalle ilerde evlenicrhiniz kisiyede herhangi bi yerden bulasmis olabilir.bu kadat kafaya takmayin.genital sigil rahim kanserinin ilk sebebi.smear gereken zamanda genede yaptirin.kurtuldum diyip ihmal etmeyin..Ben de herpes ve genital sigil vardi sigil 2 yil once yaktirdim birdaha cikmadi yani sigil basit bir olay vucuttan kolay atılıyor. En gec 3 yil icinde vucut temizliyor tamamen ama herpes oyle birsey degil ben evli degilim evlenmeyi dusunuyorum herpes icin gumus suyu ve lyisine gibi vitaminler kullaniyorum ben kendimi gectim evlenecegim insana bulastirmak istemiyorum herpes insallah benim evlendigim insana bulasmaz esinizde ne guzel cikmiyormus herpes cok ama cok sanslisiniz insallah sigillerden de biran once kurtulursunuz sigile hic uzulmeyin
6 ayda bir smear yaptiriyorum ama 2 yil hic cikmadi virus atiliyor vucuttan belli bir sure sonra gardasil asimi yaptirdim ayrica rusyadan allokin alfa die bir asi getirttim o asi virusu vucuttan temizliyor ama yan etkileri olabilir bilmiyorm alllokin alfayi 6 doz yaptirdim beslenmeme cok asiri dikkat ediyorum ben hpv yi yendigimi dusunuyorum ki cinsel bir birlikteligim olmadi bana sigil bulastiktan snra siz esinizle birbirinize sigil geciriyor olabilirsiniz ben bekarim 30 yasin altindaki kisilerde vucuttan temizleme daha kolay oluyormus bagisiklik sistemi atiyor virusu ben hic ama hic takmiyorum kafama herpes icin gumus suyu virusleri olduruyor diyorlar gökcek in videolari var hastalarina gumus suyu icmesini onermis vucuttaki virusleri sadece gumus suyu oldururmus her gun gumus suyu sıkıp genital bölgeye ayni zamanda iciyorum 3,4 ay snra tekrar herpes testi yaptrcgm ayrica herpes icin paba die bi vitamin solgar lysine atkili lazerle tedavi eden bi merkez bulmak istiyorum ucuguYanlis anlamayin ama genital sigildende oylr kurtulma olayi olmuyor.en fazla kurtulmak denilen lezyon cikmasini onlemek.oda gene sizin kaninizda duruyor.bagisiklik sistemi dustugunde gene cikiyor.biz yillardir ugrasiyoruz.ilk defa lezyonlar azalmaya basladi.ve cikis sureleri bayaa uzadi..herpes dediginiz seyide bence fazlaca abartmayin.o artik sizin kaninizda.yuksek ihtimalle ilerde evlenicrhiniz kisiyede herhangi bi yerden bulasmis olabilir.bu kadat kafaya takmayin.genital sigil rahim kanserinin ilk sebebi.smear gereken zamanda genede yaptirin.kurtuldum diyip ihmal etmeyin..
Benim ilk ilişkim olduğunda üniversitedeydim çok pişman oldum bir ilişki yaşadığıma araştırmaya başladım kızlık zarımı kalıcı diktirmeye karar verdim ama öğrenciydim yeterli param yoktu her ay biriktiriyordum. Sonraki yıl atamam olmadı atandığımda 3 yıllık erkek arkadasım bana genıtal sıgıl bulastırdı. Param vardı ama kızlık zarı dıktıremedım cunku siğil cıktı. Sıgıllerden kurutluyorum derken hayatıma giren ikinci kişi 10 ay önce bana herpes bulaştırdı. Ve ömrüm boyunca ben onun pislik virüsünü vücudumda tasıyacagım.Eğer unıversıte döneminde param olup kızlık zarımı diktirseydim bu hastalıkların hiçbiri başıma gelmeyecekti. Şuan kariyerim var atandım param var ama sağlığım bozuldu. Kadın olmak çok zor . Bana nbu hastalıkları bulaştıranlar kabul etmeyıp bana hakaret ettıler ayrıca. Genıtal sıgıl bagısıklıgını guclendırınce belırlı bır süre sonra vucudundan atılır hpv den korkmuyorum ama koter izleri kaldı. Hücre spreyi yöntemiyle o izlerin geçmesi 7.500 tl . ayrıca istanbulda bir doktor genital bolgeyı tamamen yakıyor uc gun hastanede kalıyorsun bıda sıgıl cıkmıyor dr la konustum sıgıl cıkarsa bıda gel dedı o da kesın pahalı. ya da atandıgım dönem dıktırseydım hıcbır hastalıgım olmayacaktı ya da ya da demekten tükendim ben. Şuan öğretmenim çocuklara eğitim veriyorum ama kendi sağlığımı korumayı öğrenmemişim ben. Hayatıma giren iki erkek de beni maddi manevi sömürdü ve kabul etmediler bana bu hastalıgı bulastırdıklarını ıkısı de ıgrenc ınsanlardı. Şimdi hayatımda 4 aydır çok düzgün iyi ahlaklı mühendis işi de iyi düzgün biri var kız kardesi doktor evlendıgımızde ben ona herpes gecırsem benden gectıgı anlasılır mı acaba?erkek arkadasımı cok sevıyorum ona herpes bulastırdıgımı dusununce bile hüngür hüngür ağlıyorum. Allahım diyorum neden ben? Keşke herpes bana bulaşmasaydı erkek arkadasımla şimdi düğünüm olsaydı mutlu bir yuvam olsaydı ama ben hastalıklarla pençeleşiyorum bana evlenelim diyor ben erken diyorum nolcak benım bu halım[
Özge merhaba,Benim ilk ilişkim olduğunda üniversitedeydim çok pişman oldum bir ilişki yaşadığıma araştırmaya başladım kızlık zarımı kalıcı diktirmeye karar verdim ama öğrenciydim yeterli param yoktu her ay biriktiriyordum. Sonraki yıl atamam olmadı atandığımda 3 yıllık erkek arkadasım bana genıtal sıgıl bulastırdı. Param vardı ama kızlık zarı dıktıremedım cunku siğil cıktı. Sıgıllerden kurutluyorum derken hayatıma giren ikinci kişi 10 ay önce bana herpes bulaştırdı. Ve ömrüm boyunca ben onun pislik virüsünü vücudumda tasıyacagım.Eğer unıversıte döneminde param olup kızlık zarımı diktirseydim bu hastalıkların hiçbiri başıma gelmeyecekti. Şuan kariyerim var atandım param var ama sağlığım bozuldu. Kadın olmak çok zor . Bana nbu hastalıkları bulaştıranlar kabul etmeyıp bana hakaret ettıler ayrıca. Genıtal sıgıl bagısıklıgını guclendırınce belırlı bır süre sonra vucudundan atılır hpv den korkmuyorum ama koter izleri kaldı. Hücre spreyi yöntemiyle o izlerin geçmesi 7.500 tl . ayrıca istanbulda bir doktor genital bolgeyı tamamen yakıyor uc gun hastanede kalıyorsun bıda sıgıl cıkmıyor dr la konustum sıgıl cıkarsa bıda gel dedı o da kesın pahalı. ya da atandıgım dönem dıktırseydım hıcbır hastalıgım olmayacaktı ya da ya da demekten tükendim ben. Şuan öğretmenim çocuklara eğitim veriyorum ama kendi sağlığımı korumayı öğrenmemişim ben. Hayatıma giren iki erkek de beni maddi manevi sömürdü ve kabul etmediler bana bu hastalıgı bulastırdıklarını ıkısı de ıgrenc ınsanlardı. Şimdi hayatımda 4 aydır çok düzgün iyi ahlaklı mühendis işi de iyi düzgün biri var kız kardesi doktor evlendıgımızde ben ona herpes gecırsem benden gectıgı anlasılır mı acaba?erkek arkadasımı cok sevıyorum ona herpes bulastırdıgımı dusununce bile hüngür hüngür ağlıyorum. Allahım diyorum neden ben? Keşke herpes bana bulaşmasaydı erkek arkadasımla şimdi düğünüm olsaydı mutlu bir yuvam olsaydı ama ben hastalıklarla pençeleşiyorum bana evlenelim diyor ben erken diyorum nolcak benım bu halım
Bende de 2 sene evvle erkek arkadaşımda çıkan siğiller sonrası bu düşüncelerle yaşamaya başladım. Çok defa anlattım başıma gelenleri.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mizi-paylasalim.569587/page-106#post-46228175
Benim smearlerim cin1 di sonrası 1,5 sene boyunca temiz. Şimdi siğillerden sonra çıkan sonucum asc-h biyopsi oldum sonucum cin2-3. Yakın zamanda leep denen operasyonu olacağım.
Aynı senin gibi umutsuzum. 26 yaşındayım yeni birisini hayatıma soksam ona haksızlık ederim diye düşünüyorum.
Bir yandan da hemen çocuk sahibi olmak istiyorum çünkü riskli bir gruptayım.
Bu siğillerden şu aşamada kurtuldum koter ile yaktırdım. Ama özellikle bu ay birşeyler batıyormuş gibi bir his geliyor, kaşıntı oluyor. Herpes olduğunu düşünüyorum. Ama doktorum herhangi birşey söylemedi.
Zaten Cindi biyopsiydi genital siğildi, herpes'e sıra kalmadı. Tek başıma mücadele veriyorum.
Herpes olabileceğini araştırdım internetten ama görüntüde hiç bir şey yok sadece minik 2 adet pembemsi iğne başı kadar bir şey var.
Siz ne durumdasınız şu anda,? Ne önerirsiniz bana?
Kızlık zarını diktirip diktirmeme konusunda sana katılmıyorum. Benim başıma bu kdar durum gelmişken ki zaten önem verdiğim bir şey olsaydı birliktelik yaşamazdım. Şu aşamadan sonra onun var olması hastalıklardan korumaz bence.Edacim herpes olup olmadigini kan testiyle ogrenebilirsin ozel hastanelerde 150 tl gibi bi ucretle yapiyorlar ve herpes hastalarinin cogu herpes tasidiklarini bilmiyor cunku belirtiler her zaman ucuk seklinde degil kagit kesigi gibi agri batma yanma hisleri oluyor.Benim 2yildir sigil cikmiyor bagisikligimi surekli guclu tutuyorum sigil herkeste var korkma doktorarda var tanidigim en fazla 3 yil sonra vucut atiyor tabi ilsikiyi kesmen lazim kesinlikle bu sure zarfinda gardasil ol baska turlerinden korun derim. Ben rusyadan allokin alfa die bi asi getirtip oldum o da cok etkili bi asiymis rahim kanseri kadinlara vuruyorlarmis ki benim smearlerim hep temizdi mayista bida smear aldircagim sigilden korkma yani cikar cikar belli sure sonra bagisikligin baskilar ve birdaha cikmaz.Ayrica sigil sadece cinsel yolla bulasmaz wc havuz agda bi cok sebepten bulasir.Evlendigin kisiye kesinlikle tedavini ol ve soyleme zaten sigil yoksa bulastiricilik zor bulasirsa da bende boyle bise yoktu senden bulasmis olabilir veya bana agdadan fln bulasti dersin bende kizlik zarini da diktir evlen bulasirsa da kimseyle birlikte olmadim dersin .benim korkum herpes herpes sadece cinsel yolla bulasir herpesi yenmek icib fitoterapi uzmani buldum bi dr bana karisim hazirlayacak gecer herpes dior gumus suyu mms suyu gibi seyler var ve degisik terapiler bakalim atlatabilecek miyim herpesi
Kızlık zarını diktirip diktirmeme konusunda sana katılmıyorum. Benim başıma bu kdar durum gelmişken ki zaten önem verdiğim bir şey olsaydı birliktelik yaşamazdım. Şu aşamadan sonra onun var olması hastalıklardan korumaz bence.
Bana doktorum gardasil aşısını şu aşamada önermedi(biri operatör diğeri profesör doktor olmak üzere). Çünkü zaten belli ki kanser tipli bir tipe sahibim high grade geldi sonucum. İlişki yaşamayı bende düşünmüyorum artık evlenebilirsem ancak öyle. Önce bu bağışıklığı yüksek tutup bütün bu kötü hücrelerden kurtulmam gerek.
Ben dün asiviral diye bir ilaç aldım. Bir başka gittiğim doktor söylemişti kullanabilirsin diye. Aynı zamanda baağışıklık için propolis çok faydalıymış ona da başlamayı düşünüyorum.
Bu söylediğin rusyadan gelen aşıyı araştırıcam. Kanserin oluşmasını mı engelliyor yoksa rahimagzı kanser öncesi lezyonları da tedavi etme özelliği var mı?
Umarım her şey düzelir ikimiz için de sağlıklı günler gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?