herpes ve HPV bir arada yardım lütfen :(

Partnerim değil aslinda evlenemyi dusundugum kisi evlenmeden zaten kimseyle birlikte olup da bu virusu kesiblikle bulastirmam ama birisi yorum yapmisti evlenmeden once bu virus onda varmis evlendiginde kendinde ucuk ciktigi surelerde sadece esiyle birlikte olmamis ve bulasmadi esime yazmis bende hic ucuk cikmadi yani lezyon yok bagisikligimi da desteklemek icin cesitli dogal tedaviler uyguluyorum bagisikligimi guclu tutmaya devam edecegim belki o bayanda oldugu gibi bulasmaz esime bilemiyorum kim boyle bir hastaligi kabul eder ki 10 ay once öğrendim cok sukur kimseye bulastirmadim kimseyle beraber olmadim olmam da ama evlenmeyi dusundugum biri var bana bunu bulastiran kisiyi mahkemeye versem bir sonuc alir miyim acaba uykularim kaciyor psikolojim cok bozuldu

Öncelikle merhaba ve şşş sakin.. ben de uzun süre çektim bu illetten ( birkaç ay arayla 4 koter işlemi) ve kurtuldum.

Kimden ne şekilde bulaştığını doktorlar anlayamaz. Bunun bi testi tahlili vs yok.

Sadece hastalık sizde var mı yok mu smear testinde gözükür. Lezyon varsa zaten bellidir.

Hpv nin çok fazla tipi var. Şuan sizin taşıdığınız tip dışındakilere yakalanma riskinizi çok çok azaltıyor aşı. Bence yaptırın ve diğer tiplerden korunun.

Eğer hpvli olduğunuzdan eminseniz eşinize bulaştırma ihtimaliniz var tabi. Lezyon varsa temas anında direk bulaşıyor, yoksa daha düşük bi ihtimal bulaşması.

Bu hastalığı kapıp yıllarca farkında bilr olmayabilirsiniz bu arada, aylar belki yıllar sonra bağışıklık sisteminizin zayıfladığı bi anda da hortlayabiliyorlar

Çare ise stres yapmamak, bağışıklık sistemini güçlü tutmak, haliyle düzgün beslenme düzrnli egzersiz, alkol sigara tüketimine dikkat etmek vs..

Umarım yardımcı olabilmişimdir, sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince. İyi akşamlar

Ayrıca mahkemeye veremezsiniz. Bu ispat edilemez yani.

Düşünün çok düşük bi ihtimal olsa da, havludan, hamamdan, havuzdan bile kapılabiliyor virüs

Yinede bu gerçeği değiştirmez. Siz evlenmeden önce biriyle birlikte olmussunuz ve bu hastalığı kapmissiniz bunu evleneceğiniz insana dürüstçe söyleyin
Tabi size hava hoş dediğinizi tahmin ediyorum ama şimdiden Yalanla gizlilikle bir işe baslayamamalisiniz ayrıca mahkemeye vermeniz anlam ifade etmez ve daga çok duyulmasina neden olursunuz.

Herpes kan testinde ilk kez mi gecirdigin veya kucuk bi atak mi oldugu halkinda yorum yapabiliyor doktorlar.Nevra Topalismailoglu onumuzdeki yil herpes aşısınin kullanılmaya baslanilacagi dusunuluyor yazmis yalniz virüsü almamis kisilere yapilacak bize faydasi yok.Acaba erkeklere uygulanabilecek mi merak ettigim o sadece bayanlara mi erkeklere uygulanabilse esimizi asilatiriz problem kalmaz dun aradim dr hanimi ama sormayi unuttum erkeklere uygulanabilecek mi diye

Herpes 2 virusu sadece ve sadece cinsel yolla bulasir

Ben hpvden bahsediyordum

Ancak yine de kimden bulaştığı ispatlanamaz bunu kastediyorum.

Mahkemeye vermek isterseniz, ispatlayamayacağınızdan boşuna yıpranırsınız

Son mesajınızı okuduğum için asıl konunun herpes olduğunu kaçırmışım

Geçmiş olsun

Kimin bulastirdigindan cok bundan sonra rahim agzi kanseri olmamak icin savasmaliyiz.beninde esimden bana bulasti.hpv tip 6. Rahim kanserine donusme riski dusuk.turunu ogrenmekte ve bagisikligi yuksek tutmak onemli.yillar once bulasmis ve suandada patliyor olabilir.cunku benim bildigim her turun bi kulucka donemi var.bugun birlikte olup yarin sigil cikmiyor.bu kulucka yillar suruyor.smear testinde her zaman hpv ile ilgili bilgi verilmiyor.onu ozel labarotuar da pataloji ornegiyle baktirabilirsiniz.yillarca bununla savasmis biri olarak gercek cozumu derin ve genis capli elektrokoter oldugunu dusunuyorum.en azindan biz boyle hallettik.esler beraber tedavi edilmeli.
dip not..esimin beni aldattigindan suphelenmedim cunku yillarca tam kasiginin orada et benine benzeyen minik bisey vardi onu jiletle yanlislikla kestikten sonra ikimizide yayildi.bende o olaydan tam 2 yil sonra ilk lezyon cikti.bi anda bulasinca esinizin sizi aldattiginizi dusunmeyin.bunlar yillarca uyumus olabilir zaten var okuo yanlislikla kesilmis kopmus olabilir..nerden geldiginden cok tedavisine odaklanin

Dudaktaki ucugu lazerle tedavi ediyirlar bazi merkezlerde arastirsaniz kizlar belki genital herpesi de tedavi eden lazerle merkezler e ulasbailiriz ben. Arastiriyorum bulursam yazarim

Bugun tekrar elektrokoter ile sigil yaktirdik.((( Allaha sukurler olsunki bende cikmadi ama esimde 6 7 adet yeni kucuk cikmisti.bu sefer hic ihmal etmeyip hemen yaktirdik..10 aydir felan hic cikmiodu..bu sefer sanirim gercekten bitmek uzereler.bu illetle savasan herkese guc kuvvet diliorum.

Dudaktaki ucugu lazerle tedavi ediyirlar bazi merkezlerde arastirsaniz kizlar belki genital herpesi de tedavi eden lazerle merkezler e ulasbailiriz ben. Arastiriyorum bulursam yazarim
Cok gecmis olsun.benim bildigim bu herpes virusu ciltten mudahelede cok kalici bi cozum olmuyor.bu kanda bulunan bi virus.bagisiklik dustugu( hastalik uzuntu) zamanlarda patlak verio.haplari ve kremleri mevcut.zovirax ve benzerleri.genital herpeste oyle.bagisikligi yuksek tutup lezyonun cikmasini onlemek en mantiklisim.imunex haplari mevcut kuvvetli bagisiklik sistemi icin.ve gariptir bulasmayana bulasmiyor.bende surekli cikio esimde hic cikmio 9 yila yakindir beraberiz onda ole bisey hic rastlamadim

Ben de herpes ve genital sigil vardi sigil 2 yil once yaktirdim birdaha cikmadi yani sigil basit bir olay vucuttan kolay atılıyor. En gec 3 yil icinde vucut temizliyor tamamen ama herpes oyle birsey degil ben evli degilim evlenmeyi dusunuyorum herpes icin gumus suyu ve lyisine gibi vitaminler kullaniyorum ben kendimi gectim evlenecegim insana bulastirmak istemiyorum herpes insallah benim evlendigim insana bulasmaz esinizde ne guzel cikmiyormus herpes cok ama cok sanslisiniz insallah sigillerden de biran once kurtulursunuz sigile hic uzulmeyin

Yanlis anlamayin ama genital sigildende oylr kurtulma olayi olmuyor.en fazla kurtulmak denilen lezyon cikmasini onlemek.oda gene sizin kaninizda duruyor.bagisiklik sistemi dustugunde gene cikiyor.biz yillardir ugrasiyoruz.ilk defa lezyonlar azalmaya basladi.ve cikis sureleri bayaa uzadi..herpes dediginiz seyide bence fazlaca abartmayin.o artik sizin kaninizda.yuksek ihtimalle ilerde evlenicrhiniz kisiyede herhangi bi yerden bulasmis olabilir.bu kadat kafaya takmayin.genital sigil rahim kanserinin ilk sebebi.smear gereken zamanda genede yaptirin.kurtuldum diyip ihmal etmeyin..

6 ayda bir smear yaptiriyorum ama 2 yil hic cikmadi virus atiliyor vucuttan belli bir sure sonra gardasil asimi yaptirdim ayrica rusyadan allokin alfa die bir asi getirttim o asi virusu vucuttan temizliyor ama yan etkileri olabilir bilmiyorm alllokin alfayi 6 doz yaptirdim beslenmeme cok asiri dikkat ediyorum ben hpv yi yendigimi dusunuyorum ki cinsel bir birlikteligim olmadi bana sigil bulastiktan snra siz esinizle birbirinize sigil geciriyor olabilirsiniz ben bekarim 30 yasin altindaki kisilerde vucuttan temizleme daha kolay oluyormus bagisiklik sistemi atiyor virusu ben hic ama hic takmiyorum kafama herpes icin gumus suyu virusleri olduruyor diyorlar gökcek in videolari var hastalarina gumus suyu icmesini onermis vucuttaki virusleri sadece gumus suyu oldururmus her gun gumus suyu sıkıp genital bölgeye ayni zamanda iciyorum 3,4 ay snra tekrar herpes testi yaptrcgm ayrica herpes icin paba die bi vitamin solgar lysine atkili lazerle tedavi eden bi merkez bulmak istiyorum ucugu

Rusyadan bin bir zorlukta getirttigim allokin alfa asisi bu virusu vucuttan atiyormus cok etkili bir asi.rahim agzi kanseri olan kadinlarin bile kanserini geciriyor ve asi herpese de etkili gokcekin melisa seti var o sette ki otlari yaglari biz daha ucuza bulabiliriz aktardan ya bence herseyin bi cozumu var bi dr yazmis siteye ucugun altindaki yag dokusu eritilirse sinir dokuslarindaki ucuk disari cikar ve bagisiklikla vucut virusu atar diyor ama dr lar ucugu onemsemiyor ben hungur hungur agladim tutamadim kendimi artik kadin dogum dr um bana dedi ki ha agizda ucuk cikmis ha orda sen saglikli bi kadinsin bu cok onemsiz bise onemli olan aids hepatit bulasmasi onlar kotu dedi

Herpes kanda antikor olusturur ama genital sigil kanda antikor olusturmaz sigil cikan yerin altindaki deridedir hatta o deriyi tamamen yakan bir dr var istanbulda deriyi tamamen yakinca bida cikmaz diyor

Edacim herpes olup olmadigini kan testiyle ogrenebilirsin ozel hastanelerde 150 tl gibi bi ucretle yapiyorlar ve herpes hastalarinin cogu herpes tasidiklarini bilmiyor cunku belirtiler her zaman ucuk seklinde degil kagit kesigi gibi agri batma yanma hisleri oluyor.Benim 2yildir sigil cikmiyor bagisikligimi surekli guclu tutuyorum sigil herkeste var korkma doktorarda var tanidigim en fazla 3 yil sonra vucut atiyor tabi ilsikiyi kesmen lazim kesinlikle bu sure zarfinda gardasil ol baska turlerinden korun derim. Ben rusyadan allokin alfa die bi asi getirtip oldum o da cok etkili bi asiymis rahim kanseri kadinlara vuruyorlarmis ki benim smearlerim hep temizdi mayista bida smear aldircagim sigilden korkma yani cikar cikar belli sure sonra bagisikligin baskilar ve birdaha cikmaz.Ayrica sigil sadece cinsel yolla bulasmaz wc havuz agda bi cok sebepten bulasir.Evlendigin kisiye kesinlikle tedavini ol ve soyleme zaten sigil yoksa bulastiricilik zor bulasirsa da bende boyle bise yoktu senden bulasmis olabilir veya bana agdadan fln bulasti dersin bende kizlik zarini da diktir evlen bulasirsa da kimseyle birlikte olmadim dersin .benim korkum herpes herpes sadece cinsel yolla bulasir herpesi yenmek icib fitoterapi uzmani buldum bi dr bana karisim hazirlayacak gecer herpes dior gumus suyu mms suyu gibi seyler var ve degisik terapiler bakalim atlatabilecek miyim herpesi

Kızlık zarını diktirip diktirmeme konusunda sana katılmıyorum. Benim başıma bu kdar durum gelmişken ki zaten önem verdiğim bir şey olsaydı birliktelik yaşamazdım. Şu aşamadan sonra onun var olması hastalıklardan korumaz bence.
Bana doktorum gardasil aşısını şu aşamada önermedi(biri operatör diğeri profesör doktor olmak üzere). Çünkü zaten belli ki kanser tipli bir tipe sahibim high grade geldi sonucum. İlişki yaşamayı bende düşünmüyorum artık evlenebilirsem ancak öyle. Önce bu bağışıklığı yüksek tutup bütün bu kötü hücrelerden kurtulmam gerek.
Ben dün asiviral diye bir ilaç aldım. Bir başka gittiğim doktor söylemişti kullanabilirsin diye. Aynı zamanda baağışıklık için propolis çok faydalıymış ona da başlamayı düşünüyorum.

Bu söylediğin rusyadan gelen aşıyı araştırıcam. Kanserin oluşmasını mı engelliyor yoksa rahimagzı kanser öncesi lezyonları da tedavi etme özelliği var mı?
Umarım her şey düzelir ikimiz için de sağlıklı günler gelir

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…