- 20 Kasım 2015
- 15
- 2
- 1
- 37
- Konu Sahibi RaspBlueCranBerry
-
Hanımlar Merhaba,
3 aydır yaşadıklarım beni mahvetti.. Önce vajinamda yara çıktı, İzmir Medical Park'a gittim "herpes" dediler, 10 gün o korkunç Süreci yaşadım, verdiği haplar ve asiviral bir işe yaramayınca baticon ve valtrex ile herpesi geçirebildim ki hala herpes mi enfeksiyon mu olduğundan şüpheliyim çünki ne lezyon gördüm ne kabuk bağladı, açık yara oldu ve yara kapandı.. Medical Parkta herpes testi olmadığı için varmı yokmu öğrenemedim de.. Ama smear'de hiç bişey çıkmadı. Herpes bitti 2 hafta sonra iç dudak kenarında sivilce Tarzı renksiz ağrısız bir pütür çıktı, yine Medical parka gittim "siğil" dediler, 800 liraya yakarız dediler ki bahsettiğim şey tane karabiberden bile küçük,yaktırmayı kabul etmedim HPV testi istedim bu arada siğilde hiç bi değişiklik yok ne büyüdü ne çoğaldı hala anlamadım siğilmi diilmi herneyse HPV testide temiz çıktı, bu herpes olayından önce 2 hafta dişim için antibiyotik kullanmıştım, duydumki ağız için kullanılan antibiyotikler kadınlarda vajinada açık yara enfeksiyonları yaparmış, yani sebebi bu bile olabilir.. Bağışıklık sistemin çökmüş dedi, çok mu üzgünsün dedi doktor ama bana tam olarak ne olduğumu söyleyemedi. Şimdi sizce aynı anda herpes ve HPV olunabilir mi? HPV testte ve smear'de çıkmamasına rağmen Bendeki siğil olabilir mi? İzmir'de tek amacı tüp bebek olmayan iyi jinekolog tavsiyeniz var mıdır? Üzgünüm çok uzun yazdım ama sabah akşam gidip bişey çıktımı diye vajinamı kontrol ediyorum, delircem..
Çok teşekkür ederim
Bugun izmirde Zehra mete ole randevum var, en iyi doktorlardan biri diye duydum, umarim gorusmemiz iyi gecer, onun soylediklerine gore yazip deneyimlerini duymak isterim, bakalim bugun ak-kara belli olacak sanirim..
Bugün Zehra Hanım ile görüştüm, yüksek ihtimal HPV, direkt siğilden parça alıp patolojiye yolladı, yarın ne olduğunu öğteneceğiz.. Fakat ben şimdiden yıkıldım, herpes üstü HPV olmak nasıl bir şanstır.. Birde benim PKO'm var, başka kadın hastalığı kaldımı acaba.. Yine bunada şükür demek lazım heralde..
Çok teşekkür ederim. Aslı da bir kaç sorum var :)
Öncelikle genital temizliğinizi nasıl ve ne sıklıkta yapıyorsunuz? Ben sadece banyoda sebamed genital bölge sıvı sabunu kullanıyordum ama yeterli değil sanırım, sirke filan diyorlar..
Bu arada epilasyon konusunda doktorum cildimi çok yormamam gerektiğini, tüyleri sadece kısaltmam gerektiğini söyledi ama ben ayda birkez ağda yapmadan duramam..
Nasıl geçicek, cinsellik kısmı tamamen bitecek mi?
Ay dünyanın sonu resmen..
Çok teşekkür ederim. Aslı da bir kaç sorum var :)
Öncelikle genital temizliğinizi nasıl ve ne sıklıkta yapıyorsunuz? Ben sadece banyoda sebamed genital bölge sıvı sabunu kullanıyordum ama yeterli değil sanırım, sirke filan diyorlar..
Bu arada epilasyon konusunda doktorum cildimi çok yormamam gerektiğini, tüyleri sadece kısaltmam gerektiğini söyledi ama ben ayda birkez ağda yapmadan duramam..
Nasıl geçicek, cinsellik kısmı tamamen bitecek mi?
Ay dünyanın sonu resmen..
Çok teşekkür ederim
Bugun izmirde Zehra mete ole randevum var, en iyi doktorlardan biri diye duydum, umarim gorusmemiz iyi gecer, onun soylediklerine gore yazip deneyimlerini duymak isterim, bakalim bugun ak-kara belli olacak sanirim..
Herkes hata yapar. Bu kadar kararma. Suan mantikli dusunme zamani, aglama zamani degil.Benim ilk ilişkim olduğunda üniversitedeydim çok pişman oldum bir ilişki yaşadığıma araştırmaya başladım kızlık zarımı kalıcı diktirmeye karar verdim ama öğrenciydim yeterli param yoktu her ay biriktiriyordum. Sonraki yıl atamam olmadı atandığımda 3 yıllık erkek arkadasım bana genıtal sıgıl bulastırdı. Param vardı ama kızlık zarı dıktıremedım cunku siğil cıktı. Sıgıllerden kurutluyorum derken hayatıma giren ikinci kişi 10 ay önce bana herpes bulaştırdı. Ve ömrüm boyunca ben onun pislik virüsünü vücudumda tasıyacagım.Eğer unıversıte döneminde param olup kızlık zarımı diktirseydim bu hastalıkların hiçbiri başıma gelmeyecekti. Şuan kariyerim var atandım param var ama sağlığım bozuldu. Kadın olmak çok zor . Bana nbu hastalıkları bulaştıranlar kabul etmeyıp bana hakaret ettıler ayrıca. Genıtal sıgıl bagısıklıgını guclendırınce belırlı bır süre sonra vucudundan atılır hpv den korkmuyorum ama koter izleri kaldı. Hücre spreyi yöntemiyle o izlerin geçmesi 7.500 tl . ayrıca istanbulda bir doktor genital bolgeyı tamamen yakıyor uc gun hastanede kalıyorsun bıda sıgıl cıkmıyor dr la konustum sıgıl cıkarsa bıda gel dedı o da kesın pahalı. ya da atandıgım dönem dıktırseydım hıcbır hastalıgım olmayacaktı ya da ya da demekten tükendim ben. Şuan öğretmenim çocuklara eğitim veriyorum ama kendi sağlığımı korumayı öğrenmemişim ben. Hayatıma giren iki erkek de beni maddi manevi sömürdü ve kabul etmediler bana bu hastalıgı bulastırdıklarını ıkısı de ıgrenc ınsanlardı. Şimdi hayatımda 4 aydır çok düzgün iyi ahlaklı mühendis işi de iyi düzgün biri var kız kardesi doktor evlendıgımızde ben ona herpes gecırsem benden gectıgı anlasılır mı acaba?erkek arkadasımı cok sevıyorum ona herpes bulastırdıgımı dusununce bile hüngür hüngür ağlıyorum. Allahım diyorum neden ben? Keşke herpes bana bulaşmasaydı erkek arkadasımla şimdi düğünüm olsaydı mutlu bir yuvam olsaydı ama ben hastalıklarla pençeleşiyorum bana evlenelim diyor ben erken diyorum nolcak benım bu halım
Birsey soracağım kizlar bizde bu virus var evlendigimizde esimize bulastirirsak sayet ki bende hic belirti cikmadi yani yara cikmadi. Bizim daha once bu virusu gecirdigimiz ve bizim bulastirdigimiz anlaşılır mi?olusan antikor miktarina gore dr yorum yapabilir mi kimin nulastirdigi hakkinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?