• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkez yok, herkes var..

bende dikkat edenlerdenim

evet herkes var
ya da ayrıdır
yalnızdır yalından gelir
yanlıştır o yanılmaktan gelir
saol değildir sağoldur ğ-de bir harftir
ewet nedir ya :47: w sinir eder beni kişiliği oturmamış derim w harfini kullanana:30:

evet benim de gözüme çok takılıyor bu herkeZler..teşekkürler:71:

konuyu görünce çok sevindim :71: ben de eklemek istiyorum "yanlız" değil "yalnız" yalnız kelimesi yalından gelir,"beyenmek" değil "beğenmek" bir de bağlaç olan "-de,-ki" ayrı yazılır

güzel bilgilendirici topik olmuş ellerinize sağlık

bende dikkat edenlerdenim

evet herkes var
ya da ayrıdır
yalnızdır yalından gelir
yanlıştır o yanılmaktan gelir
saol değildir sağoldur ğ-de bir harftir
ewet nedir ya :47: w sinir eder beni kişiliği oturmamış derim w harfini kullanana:30:

ilgilendiğiniz için asıl ben teşekkür ederim arkadaşlar...

şöyle yapsak; bu tür yanlışlara rastladığımızda isim vermeden alıntı yapmadan sadece kısacık bir mesajla hatırlatsak....daha çok kişi dikkat ederse, doğrular da çabucak yayılır...nasıl ki yanlış hemencecik benimseniyor....

çok sevdiğim bir sözü hatırlatmak isterim "yanlışlar çoğaldıkça, doğru yanlış olmaya başlar" böyle olmasın

Yada değil ya da

Süpriz değil sürpriz

Ayle değil aile

Direk değil direkt

Dediğiniz gibi herkez değil herkes gibi çok örnek mevcut ne yazık ki.
Elbette her şeye dikkat etmiyoruz,bilmiyoruz ama bazıları o kadar basit ki nasıl olur da bilinmez diye düşünmeden edemiyor insan.

Bir de noktalardan sonra falan küçük harfle başlanmasından çok hoşlanmıyorum.Çok takıldığım nokta var ama hepsini sıralamaya kalksak amaan internet ortamı değil mi gibi bir savunmayla karşı karşıya geliyoruz.

Sinir olduğum kısımlara çok yerine ´choq´ gibi (yazarken bile iğrendim) şeyleri çok fazla eklemiyorum bile.

geçen gün "eh artık bu kadarı da fazla" dedirten bir yanlış; ".......sorusuna cevablarınız" bu bir konu başlığı. İçerikte de aynı şekilde "cevab olarak devam ediyor. Bu kez tepkisiz kalamadım :((

konuyu 325 kişi okumuş bu arada...

Bir cok seyi dogru kullanmaya calısıyorum insallah dogru bildigim yanlıslarım yoktur.. :78:
Dikkatimi en cok ceken '' yapdım , yapıodum , qercek , we '' gibi türkce kelimeleri degistirip kullanmaktır.
Bu konunun cok yararlı olacagını düsünüyorum. :13:
Böyle bir konu actıgınız icin de ayrıca tesekkür ederim size. :71:

Son düzenleme:
Back