- 25 Kasım 2014
- 2.795
- 21.405
- 508
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Babayı da kıymetli ettik arada.Siz benim babama kurban olun dedi hatta bir ara
geçenlerde biri beni profiline çekince öyle bi duvar olduğunu gördümHerkesi engelleyip konuda kendi başına kalınca profillere yazmaya başladı.
Kaos böyle bir şey bir kere tadını aldın mı vazgeçemiyosunHerkesi engelleyip konuda kendi başına kalınca profillere yazmaya başladı.
Memleketlin olduğum için tanıyor ve başıma gelen şeyleri yazıyorsun. Sen de biliyorsun Malatya'da Artemis dedin mi herkeşler orta yerinden çatlıyor. Haberlere çıktım kızım ben "şehir halkı, bir aydır yıldızları göremiyoruz, diye şikayetçi. Artemise gece çıkma yasağı! Artemis evden çıkamayınca bütün halk sokağa dökülüp doyasıya yıldızları izledi." Şeklinde manşetler attılar.Sen benim memleketlimsin ondan dolayı seni de kıskanıyorlar. ,
keşke mune bizi salsa da at koştursakKaos böyle bir şey bir kere tadını aldın mı vazgeçemiyosun
Herkesi engellersen ne eğlencesi var ki?Kaos böyle bir şey bir kere tadını aldın mı vazgeçemiyosun
Şuan çok kıskandımAllah sizi inanırsın ayağımı attığım her mekanda bir kıskançlık bir nazar
Bütün negatif enerjileri üstüme çekiyorum help
Onu düşünebilseydi...Herkesi engellersen ne eğlencesi var ki?
Düşünememesini kıskandığını bu kadar belli etmeOnu düşünebilseydi...
Zaten en son alıntılarla kendi kendine yazıyordu.Bizde sınıfın dışında öğretmen tarafından kapı dışına atılan öğrenciler gibiydik.Yazan atılıyor,yazan atılıyor…Onu düşünebilseydi...
Üzgünüm ama ben kıskançlık hissi eksik doğmuşum, bu sebepledir ki çekemeyip böyle şeyler yazıyorsunuz. İftira olduğu çok belli.Düşünememesini kıskandığını bu kadar belli etme
Kapıda bekleyip sıraya çekti.Zaten en son alıntılarla kendi kendine yazıyordu.Bizde sınıfın dışında öğretmen tarafından kapı dışına atılan öğrenciler gibiydik.Yazan atılıyor,yazan atılıyor…
bir şey diyeyim mi aslında post açıp her yazanı engellemek eğlenceli olabilir, denemek lazımZaten en son alıntılarla kendi kendine yazıyordu.Bizde sınıfın dışında öğretmen tarafından kapı dışına atılan öğrenciler gibiydik.Yazan atılıyor,yazan atılıyor…
Sonra tek tek geri açmak lazım. Aç, bir yorum daha yazsın tekrar engelle şeklinde gitmeli. Yoksa tıkanır.bir şey diyeyim mi aslında post açıp her yazanı engellemek eğlenceli olabilir, denemek lazım
Uza hadi uzaaaa dışarıııııı.. Çık konumdanÜzgünüm ama ben kıskançlık hissi eksik doğmuşum, bu sebepledir ki çekemeyip böyle şeyler yazıyorsunuz. İftira olduğu çok belli.
Allah sizi de inandırsın ben de ne zaman siteye adım atsam geyik konuları elimi kaşındiriyi, konuyu taşıyıp uyarı veresim geliyiAllah sizi inanırsın ayağımı attığım her mekanda bir kıskançlık bir nazar
Bütün negatif enerjileri üstüme çekiyorum help
Hee tabi tabi mune de gece gündüz bunu düşünüyordu, nolcek bu üyelerin hali diyordukeşke mune bizi salsa da at koştursak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?