Herkeşler beni kıskanıyor napmalıyım :D

Herkesi engelleyip konuda kendi başına kalınca profillere yazmaya başladı.
geçenlerde biri beni profiline çekince öyle bi duvar olduğunu gördüm post açıp da birinin duvarına saldırmak hayatta aklıma gelmezdi

Sen benim memleketlimsin ondan dolayı seni de kıskanıyorlar. ,
Memleketlin olduğum için tanıyor ve başıma gelen şeyleri yazıyorsun. Sen de biliyorsun Malatya'da Artemis dedin mi herkeşler orta yerinden çatlıyor. Haberlere çıktım kızım ben "şehir halkı, bir aydır yıldızları göremiyoruz, diye şikayetçi. Artemise gece çıkma yasağı! Artemis evden çıkamayınca bütün halk sokağa dökülüp doyasıya yıldızları izledi." Şeklinde manşetler attılar.

Zaten en son alıntılarla kendi kendine yazıyordu.Bizde sınıfın dışında öğretmen tarafından kapı dışına atılan öğrenciler gibiydik.Yazan atılıyor,yazan atılıyor…
bir şey diyeyim mi aslında post açıp her yazanı engellemek eğlenceli olabilir, denemek lazım

Allah sizi inanırsın ayağımı attığım her mekanda bir kıskançlık bir nazar
Bütün negatif enerjileri üstüme çekiyorum help
Allah sizi de inandırsın ben de ne zaman siteye adım atsam geyik konuları elimi kaşındiriyi, konuyu taşıyıp uyarı veresim geliyi

Herkeşlere burada noliyi diyesim geliyi, elemtere fiş kem gözlere şiş, gıskananlar çatırdasın, mısır gibin patırdasın, Tokatın fıstıkı Burhan niye geyiği bdvye açarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…