- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.901
- 123
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Allah sizi inanırsın ayağımı attığım her mekanda bir kıskançlık bir nazar
Bütün negatif enerjileri üstüme çekiyorum help
Mizah bölümüne açaydın burhan hepimizi yakacaksın agsdmdAllah sizi inanırsın ayağımı attığım her mekanda bir kıskançlık bir nazar
Bütün negatif enerjileri üstüme çekiyorum help
Maşallah dedin mi?Geçen gün şirkette o güzelim ceketi giyen kız sendin değil mi? Günlerdir kızlarla oturup tüm gün çekirdek çitleyip arkandan konuşuyoruz. Çünkü bizim ceketiniz yoğ. Sen üzerine çöp poşeti bile geçirsen sana aşırı yakışıyooo prenses gibisin
kız sen onu bırak da topiclerde millete ne güzel akıllar veriyosunGeçen gün şirkette o güzelim ceketi giyen kız sendin değil mi? Günlerdir kızlarla oturup tüm gün çekirdek çitleyip arkandan konuşuyoruz. Çünkü bizim ceketiniz yoğ. Sen üzerine çöp poşeti bile geçirsen sana aşırı yakışıyooo prenses gibisin
Şşh mune görmesinMizah bölümüne açaydın burhan hepimizi yakacaksın agsdmd
Yıldızlar yoluşmaz bebeğim. Saçını tutsam, saçını kıskanırlar elimden. Millet getirip getirip saçını elime verir. Keşke benim de saçımı tutsa o eller diye ağlarlar hep.Yoluşalım kim kazanırsa o kiskanilir
Evet bir tanesine sarılasın geliyor diğeri evlerden ırakSanki 2 farklı kişi gibi değil mi?
Kıskananlar uçurur simdi GkskssŞşh mune görmesin
Nazar ettin mune bana gelecekBen kullanıcı adınızı kıskanıyor olabilirimher gördüğümde gülesim geliyor
oraya aç kız banım yeni açıldı az stresimi atayımŞşh mune görmesin
Hangi ortama girdiysem hep kıskanç insanlar denk geldieski konusu nasıl bir seydi
ya böyle bilmediğin şeyler olunca ben de çok kıskanıyorum, ben zaten hep kıskanan tarafım bir kere bile bu arkadaşlar gibin olamadim
Maşallah dedin mi?
Babasıyla problemleri varmış babası sürekli küfür ediyormuş. Erkek arkadaşıyla tanıştırmak istiyormuş ama utanıyormuş falan. Eski konu böyleydi. Yeni konusu ise tam tersi “herkes onu kıskanıyor”muş. Tuhaf gerçekteneski konusu nasıl bir seydi
ya böyle bilmediğin şeyler olunca ben de çok kıskanıyorum, ben zaten hep kıskanan tarafım bir kere bile bu arkadaşlar gibin olamadim
hayır eski konusu demiş onu sordum
of niye yazdın ya ben ciddiye alıp cevap verdim ilk
kız sen onu bırak da topiclerde millete ne güzel akıllar veriyosunorduya girsen orduyu dağıtırsın ağzım açık okuyorum
Arkadaşlar benim bu konuyla alakam yoktur.
Yaa normalde ben de dalga geçecektim sonra babasıyla sorunlarını okuyunca üzüldüm baya ah ponçik kalbimben de saf gibi inanıyodum şimdi goygoy yapıyorum diye banlanıyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?