- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.337
- 518
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
cezalar yemek içindirBen bu konuyu görmemiş gibi yapıp gidiyorum daha yeni bitti cezam
o konu bir yere vardı mi sahi konu sahibi de gitmiş xjdjjdNiye? Notların çok mu düşük? Evde mı kaldın? Diğerlerinin 5te biri maaş mi alıyorsun?
Belki ondan kiskaniyorlardir
Yalan söylediğiniz çok belli çünkü herkeşler beni kıskanıyor. Gece dışarı çıkmam yasaklandı diyorum daha ne diyeyim? Çok kıskanç biri olduğunuz için benim kiskanilmami çalmışsınız.Allah sizi inanırsın ayağımı attığım her mekanda bir kıskançlık bir nazar
Bütün negatif enerjileri üstüme çekiyorum help
kız eğlenceyi biz yapıyoruz konu sahibi kenarda duruyo, sonra konuyu kilitliyolar küçük emrah gibi kalıyoruzo konu bir yere vardı mi sahi konu sahibi de gitmiş xjdjjd
çok eğlenceli ise okuyayim sayfaları
Beni kıskanıp öyle bir konu açmış. Ya of burda da mı yaaaao konu bir yere vardı mi sahi konu sahibi de gitmiş xjdjjd
çok eğlenceli ise okuyayim sayfaları
Kapanışı da inşallah benim yaşadığımı yaşarsınız diye beddua ile bitir lütfen.Allah sizi inanırsın ayağımı attığım her mekanda bir kıskançlık bir nazar
Bütün negatif enerjileri üstüme çekiyorum help
Yoluşalım kim kazanırsa o kiskanilirYalan söylediğiniz çok belli çünkü herkeşler beni kıskanıyor. Gece dışarı çıkmam yasaklandı diyorum daha ne diyeyim? Çok kıskanç biri olduğunuz için benim kiskanilmami çalmışsınız.
işte gitmeseydi yapacağı yorum buydu cjdkds gizli gizli okurken bunu demiştir kesin xjdkksBeni kıskanıp öyle bir konu açmış. Ya of burda da mı yaaaa
Sanki 2 farklı kişi gibi değil mi?Eski konusunu görünce saf gibi üzülmüştüm bir de…
ben de saf gibi inanıyodum şimdi goygoy yapıyorum diye banlanıyorum hepEski konusunu görünce saf gibi üzülmüştüm bir de…
eski konusu nasıl bir seydiEski konusunu görünce saf gibi üzülmüştüm bir de…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?