Canım bu repliği bılmen gerekırdı :)Ben başlığa geldim, o nasıl bir cümle..? Kimse kimsenin hayatına karışamaz denilmeliydi. Kardeşin için ise ateşle oynuyor, kendi düşen ağlamaz de geç. salla.
Dın adı altında kendıde bılmıyor kı ne yaptıgını .Kimin ne meraklısı olduğu belli aslında. Kardeşin onu almazlar diye ödü kopuyor herhal. Belasını bulmuş bence. Bir de cemaat deyince herkes malum cemaat olduğunu düşünmüş ama bir sürü tarikat var. Hepsinin köküne kibrit suyu inşallah. O erkeklerin odasina girip foto çektiren eltiye de "canım çıkarmısın erkeklerimiz var etkilenen olabilir senden" demek lazımdı, iyi dayanmışsın konu sahibi.
Hakli degil ama. Biz biliyoruz kardesin de biliyordur muhtemelen aranizdaki problemleri. Sen karisi olarak unutur barisirsin ama anne baba insanlar unutmaz o hatirladiklarina gore davranir. Sen benim kardesim olsan ben kocana nasil davranirdim bilemiyorum ama zorlanirdim diye dusunuyorum. Kocanin doldurusuna gelme derim ileride ne olur ne olmaz. Karari sen verirsin canim.Canım aılem benım hıcbır zaman yanımda durmadı .
Soz de evde yapılacak dedık
Esım tuttu evım buyuk geşın burda yapın dedı onlar sızde yapalım dıyınce
Adam eksık gedık varsa alayım dedı
Kardesım yuzune guldu gıttı orda burda cekıstırdı damada vs vs
Haklı olmasa sanane derdım kendısıne
S.. Meraklısı lafı bılmıyorum canımHakli degil ama. Biz biliyoruz kardesin de biliyordur muhtemelen aranizdaki problemleri. Sen karisi olarak unutur barisirsin ama anne baba insanlar unutmaz o hatirladiklarina gore davranir. Sen benim kardesim olsan ben kocana nasil davranirdim bilemiyorum ama zorlanirdim diye dusunuyorum. Kocanin doldurusuna gelme derim ileride ne olur ne olmaz. Karari sen verirsin canim.
O Kadar cok ki evlat kayiran anne. Bosver canim. Kardesinin de kafa gitmis zaten...O
S.. Meraklısı lafı bılmıyorum canım
Ustelık kın tutan bırı degılım , buna ragmen suclu benmjsım gıbı bana sırt donulmesı ..
Kardesi gec sunyalık derler kardese .
Anne ya , evlat kayırıyor
neden gözyaşı döktün kiCanım bu ilk degıl ki
Bunca yıl adam sesını cıkartmadı ama artık kwndıde dıypr .
Senınle ıyılerse sadece menfaat , menfaat bıtınce gpruldugu üzere dusmanlar bana .
Adamda ıster mi sureklı goz yası dokeyım
Cok gozyası doktum yıllardır ben bunlar ıcın
Sibirlerım bozuluyor ıster ıstemezneden gözyaşı döktün ki
bir de kardeşini fazla büyütmüyor musun
o çirkefse sende gayet cevabını verebilirsin
Sen sorunlu degılsınBen sorunlu muyum?
Başlıktaki anlatım bozukluğuna takıldım. :/
iyi de canına yazık değil mi?Sibirlerım bozuluyor ıster ıstemez
Bn konusmadıgım halde o mahcup olmasın dıye kalkıp gıttımiyi de canına yazık değil mi?
ver cevabını sussun illet olurum öyle bağıra çağıra kendini haklı çıkarmaya
çalışanlara normalde tartışmam ama bu tür davrananlara inadım tutar
dalga geçerek ağlatmışlığım vardır ağlama üzüldüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?