Bence onlarda ya aile zengin diye yada bu azman kardeşten kurtulmak için önüne ilk gelenle evlendiriyorSadece elti öyle aile değil diyorsunuz da elti parmağında oynatıyor herkesi kimse de gıkını çıkaramıyor. En alakasız kişi ya, madem bu kadar rahatsizmis gelmeseymis istemeye çok mu lazimmis? Ailenizde kabahat bir daha söylüyorum. Kardeşiniz cahildir, aşıktır vs anlarım da anne baba olmuş koca insanlar nasıl bu kadar pasif kalmışlar hayret.
Iyimis canim istedibir tepsinin kenarlarına salata, ortasına pilav, üstüne haşlanmış/kavrulmuş, et ya da tavuk koyuyorlar.
yanında da milli içeceğimiz ayran
Evet oynamalı ama hersey ayıya dayı hesabı gormemek imkansızDüğünü nişanı konuşmadınız mı peki?
Oynamalı mı olacak, nasıl olacak?
Elti hanım bu konuda ne dedi?
Kaynana da ses etmediğine göre aynı fikirde fakat fikrini belirtmiyor şimdilik demek ki..
anım kardesım cok cırkefBence onlarda ya aile zengin diye yada bu azman kardeşten kurtulmak için önüne ilk gelenle evlendiriyor
Esin karismasin bir zahmet ya.Canım esım gıtmeme karşı
Bende ıstemıyorum artık
Kardesımı belkı cahıl dıyebılırım ama annem de hıc farklı degıl
Canım bu ilk degıl kiEsin karismasin bir zahmet ya.
Benim de aklıma ilk zenginlik geldi sordum konu sahibine durumları iyi dedi. İkisi birden de olabilir. Ama annenin tavır alması garip.Bence onlarda ya aile zengin diye yada bu azman kardeşten kurtulmak için önüne ilk gelenle evlendiriyor
Benim de canım çekti iyi mi bi de açtım tarifine baktım vicdansızlar bi foto koymuşlar ki ağzımın suyu aktı yahu :)Iyimis canim istedi
Hayır oyle konusulacak bı zengınlıklerı yokBenim de aklıma ilk zenginlik geldi sordum konu sahibine durumları iyi dedi. İkisi birden de olabilir. Ama annenin tavır alması garip.
Yani sen bilirsin senin ailen senin kocan ama kocan 7 yil kayin ailenden cektigin cilenin ustune iftara cagir diyen bir adam. Kardesinin dugunune gitmene karisacak bir konumda gormedim.Canım bu ilk degıl ki
Bunca yıl adam sesını cıkartmadı ama artık kwndıde dıypr .
Senınle ıyılerse sadece menfaat , menfaat bıtınce gpruldugu üzere dusmanlar bana .
Adamda ıster mi sureklı goz yası dokeyım
Cok gozyası doktum yıllardır ben bunlar ıcın
Yani iyide orada yapılan terbiyesızlık sadece bana degıl onada olmus oldu .Yani sen bilirsin senin ailen senin kocan ama kocan 7 yil kayin ailenden cektigin cilenin ustune iftara cagir diyen bir adam. Kardesinin dugunune gitmene karisacak bir konumda gormedim.
tercüman oldunuz düşüncelerime!Anlamadım, elti neden her şeyi yönetiyor? Bütün bunlar sizin ailenizin evinde olmuyor mu? Onun ne haddine de misafir geldiği evde oraya gitme diyebiliyor? Ablasina kadar müdahale edecek derecede zıt olan insanlar kızkardeşinizi nasıl alıyor? Anneniz neden sizinle konuşmuyor? Hiç anlamadım.
maklube o
ama var ya çok muhteşem bişey o bence,
zaten çocukluğumdan bayılırım salatayla pilavı birlikte kaşıklayıp yemeye
Kardesinle ilgili gecmis konulari da unut o zaman canim. Ben zaten senin kardesini desteklemiyorum ama dugun cenaze bunlar onemli. Bir de sana yapilinca problem yok kendisine ve ailesine de hakaret gelince mi onemli oluyor? Ben senin goz yaslarin icin kardesinle gorusmeni istemiyor sanmistim. Demek problem kendisi ve ailesiymis aslinda. Sana yapilinca sorun yok. Icin aliyorsa kocanin dedigi gibi yap o zaman. Ama yarin obur gun esinle aran bozulursa gecici de olsa siginacagin yer belli. Bunu da dikkate al derim.Yani iyide orada yapılan terbiyesızlık sadece bana degıl onada olmus oldu .
Onun ailesi sadece bana yaparken o el ustunde tutuluyordu
Zaten ben gecöıs dıger konularınuzerınden yorum yapılmasını tasvıp etmıyorum
Insanları bu sekılde yargılaöak dogru olmamalı
Canım aılem benım hıcbır zaman yanımda durmadı .Kardesinle ilgili gecmis konulari da unut o zaman canim. Ben zaten senin kardesini desteklemiyorum ama dugun cenaze bunlar onemli. Bir de sana yapilinca problem yok kendisine ve ailesine de hakaret gelince mi onemli oluyor? Ben senin goz yaslarin icin kardesinle gorusmeni istemiyor sanmistim. Demek problem kendisi ve ailesiymis aslinda. Sana yapilinca sorun yok. Icin aliyorsa kocanin dedigi gibi yap o zaman. Ama yarin obur gun esinle aran bozulursa gecici de olsa siginacagin yer belli. Bunu da dikkate al derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?