- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi Peri Tozuu
Canim ne yaptin kan verdinmi?Şimdiden eden etmiyeb herkesten allah Razı olsun. Yarın guzel haberlerle görüşmek dileğiyle ❤ İyi gecelerrr❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ne yaptin kan verdinmi?Şimdiden eden etmiyeb herkesten allah Razı olsun. Yarın guzel haberlerle görüşmek dileğiyle ❤ İyi gecelerrr❤
Evet umut bitmiyor.bende senin gibiyim gecikmem iki ay olucak artik adet sokturucu kullaniyorum.ama acabalar bitmiyor iste.insallah hamissindir.kan testi yaptir sabrsizlaniyorum senin yerineÇok tesekkür ederim canım eminim seninde çok guzel bir kalbin var. ❤ Aynen bende testlere guvenmiyorum pek ama işte umut dunyası :)
Yaptırcam canım. Eşim hala uyuyo malum ramazan. Bnde yeni uyandm . O uyanınca gideriz büyük ihtimallee :)Evet umut bitmiyor.bende senin gibiyim gecikmem iki ay olucak artik adet sokturucu kullaniyorum.ama acabalar bitmiyor iste.insallah hamissindir.kan testi yaptir sabrsizlaniyorum senin yerine
Kızlar ben çok heycanlıyım Çokta korkuyorm negatif çıkıcak diye Eneaciz Fit mutlu anne sisii90 HerSey_Guzel_Olucak
Kocam kalkmıyoooorrr birde kayınvalide ile yasadıgım için onunda kalkmasını bekliycemAyyyyy biran önceee verdeee nedir ne değildir görelim kuzuşummmm yaaaaa
Kocam kalkmıyoooorrr birde kayınvalide ile yasadıgım için onunda kalkmasını bekliycem
Yok canım estagfurullah ❤Yaaa doğruuu bizde burada konuşuyoruz işte kusurumuza bakmaa tatlımmmmm
Ayy sendemi kv ile oturuyorsun?anlasa biliyormusunuz bari?ne zamandir evlisiniz?Yok canım estagfurullah ❤
En az senin kadar bende heyecnliyim ben olsam coktaaan gitmisdim patirti kuturutu yapar kaldirirdim o kocayla kvyi sabrin iyiymisKızlar ben çok heycanlıyım Çokta korkuyorm negatif çıkıcak diye Eneaciz Fit mutlu anne sisii90 HerSey_Guzel_Olucak
Geldik hastanedeyiz idrarımın gelmesini bekliyorzEn az senin kadar bende heyecnliyim ben olsam coktaaan gitmisdim patirti kuturutu yapar kaldirirdim o kocayla kvyi sabrin iyiymis
Idrar testimi yapacaksiniz?G
Geldik hastanedeyiz idrarımın gelmesini bekliyorz
Idrar testimi yapacaksiniz?G
Kac aydir deniyorsunuz?G
Neden?Kızlar kan almıyorlar deliricem ya