- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi Peri Tozuu
O yuzden inanmiyorum dedim.silik cizgi bendede vardi qaliba pko yuzuden cikiyorNegatiff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O yuzden inanmiyorum dedim.silik cizgi bendede vardi qaliba pko yuzuden cikiyorNegatiff
Canim soruma cevap yazmyorsun.kac aydir evlisin?ne zamandan istiyorsun?tedavi goruyormusun?Negatiff
Canm hastanedeydim diye yazmadm kusura bakma. 11 aylık evliyim. 7 ay önce kimyasal düşük yaptm. 4 aydr deniyoruz . Tedavi görmüyorm suan ama hafta içi dr gidip bi tedavi baslatmayı düşünüyorum.Canim soruma cevap yazmyorsun.kac aydir evlisin?ne zamandan istiyorsun?tedavi goruyormusun?
Pko var sendede bilddigim kadaryla bende basliyorum.Adet sokturucu iciyorum hormon tahlileri yaptirip tedaviye baslayacagim.Insallah guzel haberler veririzCanm hastanedeydim diye yazmadm kusura bakma. 11 aylık evliyim. 7 ay önce kimyasal düşük yaptm. 4 aydr deniyoruz . Tedavi görmüyorm suan ama hafta içi dr gidip bi tedavi baslatmayı düşünüyorum.
İnşallah canım. Bende adet söktürücü alcam . Sonra hemen soğan kürü yapcam. Sen denedin mi hiç soğan kürüPko var sendede bilddigim kadaryla bende basliyorum.Adet sokturucu iciyorum hormon tahlileri yaptirip tedaviye baslayacagim.Insallah guzel haberler veririz
Hayir denemedim canm belki denerim bakalim neler oluyorİnşallah canım. Bende adet söktürücü alcam . Sonra hemen soğan kürü yapcam. Sen denedin mi hiç soğan kürü
Ben mutlaka yapcamHayir denemedim canm belki denerim bakalim neler oluyor
ZeynepSeda Eneaciz HerSey_Guzel_Olucak Chocolata_zeynep kızlaaar çok kötüyüm moralim çok bozuk ama konu hamilelik falan değil kafayı sıyırmak üzereyim delirmek üzereyim aglamaktan helak oldm. Buraya yazmak istedim
Canim noldu. Kim bozdu moralini şu mübarek günlerde.ZeynepSeda Eneaciz HerSey_Guzel_Olucak Chocolata_zeynep kızlaaar çok kötüyüm moralim çok bozuk ama konu hamilelik falan değil kafayı sıyırmak üzereyim delirmek üzereyim aglamaktan helak oldm. Buraya yazmak istedim
Canimya kiyamam.seni o kadar iyi anliyorumki bu kadar uzulme demekki vakti zamani gelmemis henuzZeynepSeda Eneaciz HerSey_Guzel_Olucak Chocolata_zeynep kızlaaar çok kötüyüm moralim çok bozuk ama konu hamilelik falan değil kafayı sıyırmak üzereyim delirmek üzereyim aglamaktan helak oldm. Buraya yazmak istedim
Canım sıkma canını olur arada tartışma. Sonra düzelir geçer. Adetin geldi mi canım.Kılzar sizleri merakta bıraktım kusura bakmayın. Kayın validemle tartıstım çok sinirlerim bozuktu
Ypk canım gelmedi leke bile yok. Ama o kanın ne oldugunu çözemedim. Böyle bişy yasayan var mı yaCanım sıkma canını olur arada tartışma. Sonra düzelir geçer. Adetin geldi mi canım.
Daha önce başıma gelmedi ama idrarınızdaki enfeksiyondan kaynaklı olabilir ilerlemeden dr a görünün geçmiş olsunYpk canım gelmedi leke bile yok. Ama o kanın ne oldugunu çözemedim. Böyle bişy yasayan var mı ya
Tesekkürler. Dün dr gittim ilaç verdi. İlaçları kulkanmaya baslıycam.Daha önce başıma gelmedi ama idrarınızdaki enfeksiyondan kaynaklı olabilir ilerlemeden dr a görünün geçmiş olsun
Nede tartisdiniz canim?tabi ozel degilse anlata bilirsin.bildigim tek sey kv le oturmak cok zorKılzar sizleri merakta bıraktım kusura bakmayın. Kayın validemle tartıstım çok sinirlerim bozuktu
Hemde çok çok zor. Boşuna dememişler ev üzerine ev kurulmaz diye.Nede tartisdiniz canim?tabi ozel degilse anlata bilirsin.bildigim tek sey kv le oturmak cok zor