- 21 Haziran 2017
- 183
- 113
- 33
- Konu Sahibi Peri Tozuu
Umarım en yakın zamanda sende hamile kalırsınDün kan verdim negatifdi. Ama sonuc kaçtı bilmiyorm. Acilde yaptırdm gebelik görünmüyo dedi senin ne belirtilerin vardıı ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım en yakın zamanda sende hamile kalırsınDün kan verdim negatifdi. Ama sonuc kaçtı bilmiyorm. Acilde yaptırdm gebelik görünmüyo dedi senin ne belirtilerin vardıı ???
Amin canım allah razı olsn. Ama ben betanın kaç çıktıgını çok merak ediyorm o üzüntüyle bi an sormayı unuttum. Acilde hep düşük deger çıkanlara yok diyip gönderiyorlar ondan çok merak ediyorm . Birde testler pozitifdi. Yani gebelk olmasa gunden gune koyulaşmazdı heralde hep aynı siliklikte kalırdı . Ne biliyim ya kafamda deli sorularUmarım en yakın zamanda sende hamile kalırsın
Canim o zaman sistemde bozukluk olabilir. Yarın tekrar dene. Ya da telefonda görüntüleyecek program olmayabilir. Bilgisayar varsa onunla da dene.Bak canm. Ordan hormon yazıyo görüntüle diyorum boş sayfa çıkıyo ?
Bilgisayar yok maalesef . Demekki dediğin gibi telde acılmıyorCanim o zaman sistemde bozukluk olabilir. Yarın tekrar dene. Ya da telefonda görüntüleyecek program olmayabilir. Bilgisayar varsa onunla da dene.
Istersen bilgisayardan bakabilirim canım tc ve barkod noyu özelden gönderebilirsin içindeki merak gitmis olurBilgisayar yok maalesef . Demekki dediğin gibi telde acılmıyor
Akşama belki görümcemlere giderim ordan bakarım ccanm ❤Istersen bilgisayardan bakabilirim canım tc ve barkod noyu özelden gönderebilirsin içindeki merak gitmis olur
Bugun bnmde aklımdaydı saglık ocagına gitmek ama gec uyandm yaNiye kafanızı yoruyorsunuz burda . gidin bi kan verin saglik ocagina sonuclarinizi kesin ogrenirsiniz yoksa icin icini yiyecek insallah hersey gönlünüzce olur
Canim simdide gidebilrsin yarin eline erkende geçer ben öyle yaptim sabahta erkenden sonuclarimi aldimBugun bnmde aklımdaydı saglık ocagına gitmek ama gec uyandm ya
Saat 9 bçkdan snra saglık ocagında gebelk için kan almıyorlar. Acilde kan vermiştim zaten orda gebelk olmadıgı söylendi. Ama sonucun kaç çıktıgını bilmiyorm.Canim simdide gidebilrsin yarin eline erkende geçer ben öyle yaptim sabahta erkenden sonuclarimi aldim
Hayirlisi olsun canim insallah baska sefere gebelik haberini duyariz benim 3 gibi aldilar kan ondan dedim hakinda hayirlisiSaat 9 bçkdan snra saglık ocagında gebelk için kan almıyorlar. Acilde kan vermiştim zaten orda gebelk olmadıgı söylendi. Ama sonucun kaç çıktıgını bilmiyorm.
Sağlık ocagında mı aldılar? Aynen hayırlısı bakalım :/Hayirlisi olsun canim insallah baska sefere gebelik haberini duyariz benim 3 gibi aldilar kan ondan dedim hakinda hayirlisi
Canım benimki 1256 çıktı yüksekti yani. Ama testte silik çıkınca genelde hamile olunuyor diye biliyorum. İnşallah öylesindir. Belki daha çok yenidir ondan düşük çıkmıştır senin.Amin canım allah razı olsn. Ama ben betanın kaç çıktıgını çok merak ediyorm o üzüntüyle bi an sormayı unuttum. Acilde hep düşük deger çıkanlara yok diyip gönderiyorlar ondan çok merak ediyorm . Birde testler pozitifdi. Yani gebelk olmasa gunden gune koyulaşmazdı heralde hep aynı siliklikte kalırdı . Ne biliyim ya kafamda deli sorular
Bende ondan şüphrleniyorm. Allah nasip ederse yarın sabah saglık ocagına gitcm uyuya kalmazsam. Malum kv ile oturdugum için bütün gün koşuşturuyorm saolsn elini hiç bir sye atmaz kendisi ondan doalyı baya yoruluyorm. Sahuru da bekleyip öyle yatıyorm sabahda biraz gec kalkıyormCanım benimki 1256 çıktı yüksekti yani. Ama testte silik çıkınca genelde hamile olunuyor diye biliyorum. İnşallah öylesindir. Belki daha çok yenidir ondan düşük çıkmıştır senin.
Sen napiosun nasilsin cnm var mi bi gelisme sendeKızlar napıyosunuz ? Eski konuma bi bakayım dedim. Kimler nerde yeni hamişler var mı ??
Daha bişy yok canm ama bu aydan umutluyum. Hayırlsıı bakalım. Adete zaten 12 gun var daha. Dün yumurtam catladı :)Sen napiosun nasilsin cnm var mi bi gelisme sende
Hadi hayrlisi cnm Allah gonlune gore versin insAllahDaha bişy yok canm ama bu aydan umutluyum. Hayırlsıı bakalım. Adete zaten 12 gun var daha. Dün yumurtam catladı :)
Amin inşallah allah razı olsn sende varmı gelişmeHadi hayrlisi cnm Allah gonlune gore versin insAllah
Yok cnm bat 15 kasim bnmde bklm ama pek umudum da yok pek degerlendirmedik geçen aydan beri kasık ağrılarım gecemedi ya bugun doktora gittim ilac verdi.. Idrar kan tahlili yapti temiz ultrasondan bakti yumrtalar normal dedi anlamadim yani bu kasik agrisi neden oluyor adet oncesi gibi karnm kasiklarim surekli acaba eyluldeki kimyasaldan kaynakli olabilir miAmin inşallah allah razı olsn sende varmı gelişme