• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkese Bir Umut Olsun..

Umarım en yakın zamanda sende hamile kalırsın :KK200:
Amin canım allah razı olsn. Ama ben betanın kaç çıktıgını çok merak ediyorm o üzüntüyle bi an sormayı unuttum. Acilde hep düşük deger çıkanlara yok diyip gönderiyorlar ondan çok merak ediyorm . Birde testler pozitifdi. Yani gebelk olmasa gunden gune koyulaşmazdı heralde hep aynı siliklikte kalırdı . Ne biliyim ya kafamda deli sorular :(

Niye kafanızı yoruyorsunuz burda . gidin bi kan verin saglik ocagina sonuclarinizi kesin ogrenirsiniz yoksa icin icini yiyecek insallah hersey gönlünüzce olur

Canim simdide gidebilrsin yarin eline erkende geçer ben öyle yaptim sabahta erkenden sonuclarimi aldim
Saat 9 bçkdan snra saglık ocagında gebelk için kan almıyorlar. Acilde kan vermiştim zaten orda gebelk olmadıgı söylendi. Ama sonucun kaç çıktıgını bilmiyorm.

Saat 9 bçkdan snra saglık ocagında gebelk için kan almıyorlar. Acilde kan vermiştim zaten orda gebelk olmadıgı söylendi. Ama sonucun kaç çıktıgını bilmiyorm.
Hayirlisi olsun canim insallah baska sefere gebelik haberini duyariz benim 3 gibi aldilar kan ondan dedim hakinda hayirlisi

Amin canım allah razı olsn. Ama ben betanın kaç çıktıgını çok merak ediyorm o üzüntüyle bi an sormayı unuttum. Acilde hep düşük deger çıkanlara yok diyip gönderiyorlar ondan çok merak ediyorm . Birde testler pozitifdi. Yani gebelk olmasa gunden gune koyulaşmazdı heralde hep aynı siliklikte kalırdı . Ne biliyim ya kafamda deli sorular :KK43:
Canım benimki 1256 çıktı yüksekti yani. Ama testte silik çıkınca genelde hamile olunuyor diye biliyorum. İnşallah öylesindir. Belki daha çok yenidir ondan düşük çıkmıştır senin.

Canım benimki 1256 çıktı yüksekti yani. Ama testte silik çıkınca genelde hamile olunuyor diye biliyorum. İnşallah öylesindir. Belki daha çok yenidir ondan düşük çıkmıştır senin.
Bende ondan şüphrleniyorm. Allah nasip ederse yarın sabah saglık ocagına gitcm uyuya kalmazsam. Malum kv ile oturdugum için bütün gün koşuşturuyorm saolsn elini hiç bir sye atmaz kendisi ondan doalyı baya yoruluyorm. Sahuru da bekleyip öyle yatıyorm sabahda biraz gec kalkıyorm

Amin inşallah allah razı olsn sende varmı gelişme
Yok cnm bat 15 kasim bnmde bklm ama pek umudum da yok pek degerlendirmedik geçen aydan beri kasık ağrılarım gecemedi ya bugun doktora gittim ilac verdi.. Idrar kan tahlili yapti temiz ultrasondan bakti yumrtalar normal dedi anlamadim yani bu kasik agrisi neden oluyor adet oncesi gibi karnm kasiklarim surekli acaba eyluldeki kimyasaldan kaynakli olabilir mi

Back