• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkese Bir Umut Olsun..

Hadi inşallah vardır . Ben de gecen aylarda belirti yasıyordm ama bunalr ilk defa oluyo. Hakkımızda hayırlısı olsn . Belkide bnmde psikolojiktir.
Ya canım psikolojik olduğunu da düşünmüyorum ama niye oluyo onu da anlamıyorum. Kadın olmak zormuş ya.

1 hazirandı aynıydık kuzum hatırladım. Yarın 10 gün oluyor dimi bende zor duruyorum valla :)
Offf çok heycanlı ya :( ben ne zaman yumurtladıgımı bile bilmiyorm. Hatta yumurtladm mı onu bile bilmiyorm. Yumurtlamadıysam hamile değilimdir. Yumurtladıysamda allah'a kalms . Off kafamda deli sorular.

O
Offf çok heycanlı ya :KK43: ben ne zaman yumurtladıgımı bile bilmiyorm. Hatta yumurtladm mı onu bile bilmiyorm. Yumurtlamadıysam hamile değilimdir. Yumurtladıysamda allah'a kalms . Off kafamda deli sorular.
Ovulasyon testi kullan sen canım.

Ya canım psikolojik olduğunu da düşünmüyorum ama niye oluyo onu da anlamıyorum. Kadın olmak zormuş ya.

Belkide farkında olmadan gebe kaldığımız aylar oldu ama kimyasal olup adetle söküldü canımmm. Hani bu ağrılar bazen o sebeplede olabilir yada çok hassas herşeyi hemen anlatan vücudumuz var:KK23:

Offf çok heycanlı ya :KK43: ben ne zaman yumurtladıgımı bile bilmiyorm. Hatta yumurtladm mı onu bile bilmiyorm. Yumurtlamadıysam hamile değilimdir. Yumurtladıysamda allah'a kalms . Off kafamda deli sorular.

Kıyamam sana kuzum yaaa. Zeyneb'inde dediği gibi yumurtlama testi alabilirsen al inşaAllah kuzum yaa. Bu ay olmasa bile başka zaman anlarsın en azından

Belkide farkında olmadan gebe kaldığımız aylar oldu ama kimyasal olup adetle söküldü canımmm. Hani bu ağrılar bazen o sebeplede olabilir yada çok hassas herşeyi hemen anlatan vücudumuz var:KK23:
Evet ya bu benimde aklıma geldi. Tutanamiyo mu ki bizim bebişlerimiz. Allah hayırlısını versin ne gelir ki elden. Bekliyoruz işte.

Ee yarın yapsanaa sabah 10 ile akşam 8 arası olmalı. Ve ilk sabah idrarınla değil. Eğer koyu çıkarsa gebeliğe işaretmiş odaa canımmm
Yok cnm iyice kafamı bulandırmak istemiyorm. Gebelik testi de yapmıycam. Pzartesi iki elim kanda da olsa gidip kan vercem

Evet ya bu benimde aklıma geldi. Tutanamiyo mu ki bizim bebişlerimiz. Allah hayırlısını versin ne gelir ki elden. Bekliyoruz işte.

Canımm her ilişki sonrası kivi yee. Tutunmasını sağlarr. Ben bu defa iftarda aklıma geldikçe yedim ama fazla yemedim :( hayırlısı bakalımm yaa. Ay bir dee şey dicem sana. Şimdi 1 haziran akşamı çalışma yaptıysanız, yarınla tam 10 gün olmaz kuzummm. Bence pazartesiyi bekle sen hayal kırıklığı yaşama sonra :(

Canım sen hamilesin demi. Allah kucağına almayı nasip etsin. Hamile kaldigin ay adet öncesi diğer aylardan farklı belirtilerin oldu mu. Benim her ay aynı oluyo da acaba hamile kalsam anlar miyim diye soruyorum :KK52:
ya canım teşekkür ederim. ben tam 1 senedir gebe kalmak için uğraştım. her ay kendimi dinlediğim için farklılıkları söyleyebilirim.
rahimde regl olmadan önce gurultu olur ya o olmadı bende.
bir de regle 10 gün kala kasık ağrılarım olurdu ilk defa bu ay olmadı.
bu arada söylenildiği gibi akıntılarım çok falan değildi kupkuruydum. gecikince beyaz akıntı geldi.
göğüslerde ağrı falan yoktu gecikince oldu.
yani sana ayırt edici 2 şey söyleyeyim.
- regle çok varken kasık ağrın başlamıyorsa
- regle az kala rahimden gurultular gelmiyorsa

hamilesin.

Canım sen hamilesin demi. Allah kucağına almayı nasip etsin. Hamile kaldigin ay adet öncesi diğer aylardan farklı belirtilerin oldu mu. Benim her ay aynı oluyo da acaba hamile kalsam anlar miyim diye soruyorum :KK52:
Ben göğüs sancimdan anlamıştım adet öncesi olurdu ama uzun sürmezdi başka da belirtim yoktu şu an hamileyim çok şükür size de nasip olur inşallah

Canımm her ilişki sonrası kivi yee. Tutunmasını sağlarr. Ben bu defa iftarda aklıma geldikçe yedim ama fazla yemedim :KK43: hayırlısı bakalımm yaa. Ay bir dee şey dicem sana. Şimdi 1 haziran akşamı çalışma yaptıysanız, yarınla tam 10 gün olmaz kuzummm. Bence pazartesiyi bekle sen hayal kırıklığı yaşama sonra :KK43:
Ayyy sizin heycanınızı yerim :) rabbim bu hevesinizi heycanınızı boşa çıkarmasın inşallah.

Back