HERKES YAPABİLİYORSA, SENDE YAPABİLİRSİN!🌸

melye01

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2019
22
36
28
Herkese merhaba. Ne yazık ki; bende diyete, spora başlayıp, asla sonunu getiremeyenlerdenim. Aşırı istekli başlıyorum ama olmuyor işte mutlaka bir bahane üretiyorum. Biliyorum sizler de öylesiniz. ☺ Diyorum ki; hep beraber başaralıım. 💪 Birbirimize destek olalım, gerektiği yerlerde önerilerde bulunalım. Ve hep birlikte hedeflerimize ulaşalım. Gönül isterdi ki, yiyip yiyip kilo almayalım ama maalesef öyle birşey mümkün değil. 😊 Planımız şu; herkes kendi diyet listesini oluştursun. Bende öyle yapacağım. İsterseniz 6 öğün yiyin, isterseniz 2 öğün yiyin. Bu size kalmış. Herkes kendi vücudunu tanır mutlaka, ne iyi gelir, gelmez bilir. Ama mutlaka günde 1 SAAT yürüyeceğiz, bunu hedefimize başta yazalım. Hem havalar da ısındı. En güzel spor kesinlikle yürüyüş.🚶🏻‍♀️Çünkü vücudunuzun heryeri çalışıyor. 😊 Var mısınız? Eğer katılmak isterseniz; yarın başlıyoruz. Yaza bomba gibi gireliiim. Katılmak isteyenler; başlangıç kilolarını yazarak katılabilirler. Hafta da 1 tartılacağız. Ve ne kadar kilo kaybettiğimizi paylaşacağız. 💪😊

Başlangıç; Cicito88 Cicito88 “73.6 kg.”

Son düzenleme:
Bugun basladim ben diyete, hatta biraz once 1 saatlik yuruyusten geldim 😁 1.72 boy, 73.6 kiloyum. Hedefim 1 ayda 4 kilo. 3 ayda 8 kilo civari verirsem ben tamamim :halay:

Hoşgeldiin 😊 oh süper; inşallah başaracağız. İstersek yapamayacağımız hiçbirşey yoook.😊💪

X