- 25 Aralık 2024
- 2.651
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.500
- 48
- 28
Bebeleri oldu onlarınBen onları da izledim o Mürsel gerçek bir sığırAnna tatlı biri gayet, becerikli, akıllı o sığırı niye ithal etti anlayamadım bile.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeleri oldu onlarınBen onları da izledim o Mürsel gerçek bir sığırAnna tatlı biri gayet, becerikli, akıllı o sığırı niye ithal etti anlayamadım bile.
Begenmediniz sanırım ne yapayım fikirlerimi söylüyorum her an pozitif olamayız zatenÇok pozitif bir üye![]()
Ay yok anacim ben itmiyorum o itiyooAnlayamadım gercekten, madem iyi geliyor sana niye itiyorsunnormal degil mi bu sekilde yalnız kalmak?
Ay yok anacim ben itmiyorum o itiyoo![]()
Bana da tam tersi gibi geliyor. Kadınlar dış görünüşten ziyade iç ısınması arıyorlar. Hani beni mutlu etsin, saygı duysun gibi manevi beklentiler sözkonusu… ama erkekler mutfakta aşçı, dışarda hanımefendi… bitmiyor bitmiyor. Hepsi Adrianayı hak ediyorErkekler dengini, kadınlar kendinden bir tık üstünü istiyor gibi (ben de dahil).
Ben uzun süredir böyleyim... Kahve içmeye çağıracak dostum yoktu bir süre, eve kapatmıştım kendimi, hayat bazen çekilmez oluyor ama bu bahar hepimize güzel gelsinAh oyle canim yaniyor ki.. ne kelimelere dokebiliyorum ne de tepkisiz kalabiliyorum. Bir de surekli gucluyu oynuyorum.. bana disari cikmak, sosyal ortamlar cok iyi geliyor. Ama hem biliyor hem useniyorum. En azindan sorunun farkinda olduguma seviniyorum. Baslayalim bi yerden.. Toparlayalim kendimizi. Onumuz de bahar. Bol bol yuruyus arada bi akraba es dost cay kahve.. bunlar iyi gelir diye dusunuyorum. Bir de bakim tabii.. bi saldim ki kendimi kizlar..
Ben de merak ediyorumBu soruyu gercekten soruyorum. Birisi beni aydinlatsin. Yalniz olmamak ne demek? Ne olunca yalniz olunmuyor?
Takipteyim bir bilen cikarsa diye.Ben de merak ediyorum![]()
Hapse atıyor Odtülüleri kızlara zeki erkek kalmıyor yazık değil miValla katilıyorum, reisimiz kızlar erkekleri, erkekler kızları beğenmiyor demiş, dogru demisinsanlar acaip oldu tanış bak diyorsun yok diyorlar sonra da niye yalnızım
![]()
Hapse atıyor Odtülüleri kızlara zeki erkek kalmıyor yazık değil miValla katilıyorum, reisimiz kızlar erkekleri, erkekler kızları beğenmiyor demiş, dogru demisinsanlar acaip oldu tanış bak diyorsun yok diyorlar sonra da niye yalnızım
![]()
yalnız kurtlar toplaşıyorTakipteyim bir bilen cikarsa diye.ama bence yalnizlik icimizde. Insan mutluluk icin baskasina ihtiyac duyuyorsa tek basina mutlu degilse o zaman her an yalniz. Yanindakinin cani sıkılsa ciksa gitse tamam yeter iste yalniz hissetmeye. E herkeste gittigine gore.. bilemiyorum. Bekliyorum.
Sizde mukemmel aciklamissiniz ben de sizi tebrik ederimyalnız kurtlar toplaşıyorşiir gibi anlatmışsınız tebrik ederim