Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reisimiz demiş derken kim demis bu sozu tam anlayamadimValla katilıyorum, reisimiz kızlar erkekleri, erkekler kızları beğenmiyor demiş, dogru demisinsanlar acaip oldu tanış bak diyorsun yok diyorlar sonra da niye yalnızım
![]()
Şu an yalnız değilim şükür ama yalnız olduğum dönemleri düşünürsem başa çıkamıyordum. Sürekli depresyondaydm.sürekli mutsuz ve sinirliydim.sorun sadece ruhsal değil bir yaştan sonra düzenli cinsel hayat da çok önemli olmaya başlıyor.gerçi ruhsallıktan ayrı değil zaten içiçe şeyler.ben de bazen düşünüyorum Allah yalnızlara yardım etsin diye.hiç boş moral veremeyeceğim valla.Cok felsefik bi baslik oldu hanimlar ama Ben boyle gozlemliyorum gunumuz dunyasini. Sizler nasil basacikiyorsunuz yalnizlik hissiyle?
Yalnız değilim kendimle kalmayı tercih ediyorum. Çünkü karşıma çıkan erkekler bana uygun değildi. Eğer ki beni seven, anlayan,kalbimin ritmini hızlandıran biri olursa,işte o zaman hayatımı paylaşmaya değer.Cok felsefik bi baslik oldu hanimlar ama Ben boyle gozlemliyorum gunumuz dunyasini. Sizler nasil basacikiyorsunuz yalnizlik hissiyle?
O yanında ki sadece cinsellik düşünen adam için mi yalnız değilim diyosunŞu an yalnız değilim şükür ama yalnız olduğum dönemleri düşünürsem başa çıkamıyordum. Sürekli depresyondaydm.sürekli mutsuz ve sinirliydim.sorun sadece ruhsal değil bir yaştan sonra düzenli cinsel hayat da çok önemli olmaya başlıyor.gerçi ruhsallıktan ayrı değil zaten içiçe şeyler.ben de bazen düşünüyorum Allah yalnızlara yardım etsin diye.hiç boş moral veremeyeceğim valla.
Kalabalık içinde kimsesisizCok felsefik bi baslik oldu hanimlar ama Ben boyle gozlemliyorum gunumuz dunyasini. Sizler nasil basacikiyorsunuz yalnizlik hissiyle?
Reisimiz demiş derken kim demis bu sozu tam anlayamadim
Reisim desen daha dogru olurdu aslinda çoğul kullaninca hepimizin reisi gibi olmus oluyoCumhurbaşkanımız beyefendi -> reis
Mecazi anlamda diyor zaten bu espiriyi anlayacak kadar gündem dışı değilsinizdir yaniReisim desen daha dogru olurdu aslinda çoğul kullaninca hepimizin reisi gibi olmus oluyo![]()
ee tabiki neden boyle bi sordugumu sende anlamadiysan artik ne diyimki genel olarak dedim benMecazi anlamda diyor zaten bu espiriyi anlayacak kadar gündem dışı değilsinizdir yani![]()
gundemden haberdar olupta bunlara ragmen kör sağır olan cok insan var sonuctaMecazi anlamda diyor zaten bu espiriyi anlayacak kadar gündem dışı değilsinizdir yani![]()
Tayip Erdoğana diyorReisimiz demiş derken kim demis bu sozu tam anlayamadim
oda espiri amacli demis zaten bnde gerildiydim sorma neyse kapatalim konuyu arkadasin konusunu siyasete cevirdik resmenTayip Erdoğana diyorneyse siyasete giremiycem çok geriliyorum oralarda