Herkes yalniz ama herkes birbirini itiyor..

Cok felsefik bi baslik oldu hanimlar ama Ben boyle gozlemliyorum gunumuz dunyasini. Sizler nasil basacikiyorsunuz yalnizlik hissiyle?
Şu an yalnız değilim şükür ama yalnız olduğum dönemleri düşünürsem başa çıkamıyordum. Sürekli depresyondaydm.sürekli mutsuz ve sinirliydim.sorun sadece ruhsal değil bir yaştan sonra düzenli cinsel hayat da çok önemli olmaya başlıyor.gerçi ruhsallıktan ayrı değil zaten içiçe şeyler.ben de bazen düşünüyorum Allah yalnızlara yardım etsin diye.hiç boş moral veremeyeceğim valla.

Cok felsefik bi baslik oldu hanimlar ama Ben boyle gozlemliyorum gunumuz dunyasini. Sizler nasil basacikiyorsunuz yalnizlik hissiyle?
Yalnız değilim kendimle kalmayı tercih ediyorum. Çünkü karşıma çıkan erkekler bana uygun değildi. Eğer ki beni seven, anlayan,kalbimin ritmini hızlandıran biri olursa,işte o zaman hayatımı paylaşmaya değer.

Şu an yalnız değilim şükür ama yalnız olduğum dönemleri düşünürsem başa çıkamıyordum. Sürekli depresyondaydm.sürekli mutsuz ve sinirliydim.sorun sadece ruhsal değil bir yaştan sonra düzenli cinsel hayat da çok önemli olmaya başlıyor.gerçi ruhsallıktan ayrı değil zaten içiçe şeyler.ben de bazen düşünüyorum Allah yalnızlara yardım etsin diye.hiç boş moral veremeyeceğim valla.
O yanında ki sadece cinsellik düşünen adam için mi yalnız değilim diyosun

Çünkü herkes sınırlarım sabit kalsın gelen bana uysun diyor.
Halbu ki hayat böyle değil. Net sınırların da olacak tabi ama esnek yerlerin de olacak. Biraz sen değişim yaşayacaksın biraz karşı taraf. Tölere etmeyi bilecek,konuşmayı bilecek iki tarafta. Evet kavgalar olacak ama gönül almak da olacak.
Ama şimdi herkes diyor ki “ben böyleyim beni böyle kabul etsinler”
Benim evliliğime insanlar özeniyor etrafımda. Ama ilişkileri ya da evliliklerinin kötülüğü hakkında anlattıkları şeyler fındık kabuğu doldurmaz. E biz bu yıllara kolay mı geldik ? Sanıyorlar ki adam her an gözümün içine bakıyor,her an iltifat ediyor..
yalnızlık zor evet ama ikili yalnızlık daha zor.

Back
X