Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkes Kötü Bir Özelliğini İtiraf Etsin!
- Konu Sahibi Poliyance
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?çok çabuk sinirlenip çok çabuk yumuşuyorum ve sanırım kendi kendime bazı şeyleri büyütüyorum
demek sende benim gibisin=) Ben özellikle kendim senaryo yazmaktan nefret ediyorum.
ee oda onların suçu senin aramanı hakedecek kişiler değiller ki aramıyorsun=)arkadaşlarımı aramıyorum(telefon anlamında değil, yoklukları benim için bişey ifade etmiyor çok çabuk siliyorum)
- 20 Mayıs 2013
- 888
- 81
- 123
Bir insana gıcık oldum mu daha da ısınamam...yani biraz aramız iyileşse bile en ufak bi hatasında bana yaptığı hertürlü olumsuzluğu sıralarım 10 sene öncekiolay bile o sıradadır..işte bunu yapmayı sevmiyorum ama bu da benim kötü yanım.kötülükleri asla unutmam.ağzıyla kuş tutsa faydası yok
insanlara sırrımı vermemek için hep telkinde bulunurum.ama biriyle biraz samimi olunca sırrımı veririm eve döner pişman olurum:)
tartışırken hemen çenem titrer ağlarım-hatta bunun için bi ara konu açamayı düşünüyorum-
birşeyi kafaya koyduysam olana kadar bana uyku bile haramdır.
tartışırken hemen çenem titrer ağlarım-hatta bunun için bi ara konu açamayı düşünüyorum-
birşeyi kafaya koyduysam olana kadar bana uyku bile haramdır.
- 26 Nisan 2010
- 86
- 1
- 296
- 26 Aralık 2012
- 638
- 628
- 123