• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes kaynanasından ben kayınpederden çekiyorum :(

nişanlılığım ve bir yıllık olan evlılığım onların yaptıkları yüzünden kavgalarla geçti herşeyi burnumdan getirdiler ben de istedim ki eşim onlara dur demesini bilsin aslında eşlerimiz sınır koymadığı içinde bu oluyor bi mesafe olsa hoop orda kalırlar ama benimde zoruma gidiyor sen haklısın diyor ama onlara bi kez olsun dur diyemiyor
Bir yıldır evliyim kavga konumuz bizimde bu..Dedim ya evliliğimi yıpratıyor.Benimde eşim başlarda ses çıkarmıyordu ve bu beni soğutmaya başladı evliliğimden oturdum anlattım içime atmadım bak soğuyorum evlilikten senden dedim.. hiçmi kıymetim yok dedim..benim ailem böylemi davranıyor sana dedim.. sen müdahale etmezsen bigün sabrım taşıcak ben müdahale edicem dedim..Neyse baba öyle deme kırılıyor kız falan diyor uyarıyor eşim, bizimki o an aaa yanlış anladı falan sonra aynen devam..Hülasa ne yapsan boş ben onu anladım tamamen alakayı kesmek tek çözüm..

Bir yıldır evliyim kavga konumuz bizimde bu..Dedim ya evliliğimi yıpratıyor.Benimde eşim başlarda ses çıkarmıyordu ve bu beni soğutmaya başladı evliliğimden oturdum anlattım içime atmadım bak soğuyorum evlilikten senden dedim.. hiçmi kıymetim yok dedim..benim ailem böylemi davranıyor sana dedim.. sen müdahale etmezsen bigün sabrım taşıcak ben müdahale edicem dedim..Neyse baba öyle deme kırılıyor kız falan diyor uyarıyor eşim, bizimki o an aaa yanlış anladı falan sonra aynen devam..Hülasa ne yapsan boş ben onu anladım tamamen alakayı kesmek tek çözüm..
ya bende diyorum suratımı asıcam muhatap olmıycam sonra geliyor bişey istiyor benden, bişey söylüyor hadi düzeldi diyorum, sonra bende değişiyorum olumlu davranıyorum, sonra yine aynı yine aynı..

bizimki de varsa bi sorun söyle yüzlerine diyor ee öyle yapıbca iyice gözlerine batıyorum benim ailem eşimi el üstünde tutuyor ama onlar ...
ha birde sen yanlış anladınlar var ya o sözlere de deli oluyorum biz öyle demedik yanlış anlamış ...mış mış

surat asamıyorum yada surat ascam diye iartlıyorum kendimi onlara gidiyoruz bı bakıyorum gene normale dönmüşüm değil surat asmak onların suratını çekiyorum:KK76:
ya özel olucak belki ama merak ettim sakıncası yoksa kayınpederininin memleketi hangi bölgeden ??

Burda

Ben o dediğinizi de yaptım acaba yumuşak yüzlü iyi davranıyorum ondanmı böyle yapıyor dedim ağzımı açtım..değişen bişey yok..dedim ya sınırı yok şöyle olursa böyle oluru yok adamın...gerçi kayınvalidemin iki eltisi var biri kayınpederi hiç sallamaz evine bile istemez ona bi saygı bü hürmet gözleriniz yaşarır. diğer kardeşinin eşi çok iyi onada demediğini bırakmaz aynı sizin gibi o kötü..ancak bu ikisinin arasındaki fark cazgır eltinin eşide yüz vermez serttir. diğer yumuşak olanın eşi pek bişey demez.. benim eşimde öyle çok yumuşak..:KK43:

cnm benim eşiminde yüzü yumuşak öyle olunca aile gelini de hiç tiye almıyor bence

ya özel olucak belki ama merak ettim sakıncası yoksa kayınpederininin memleketi hangi bölgeden ??
bölgesi batsın .

Anadoluda gelinler köledir .Evlenince kölelik başlar .Ne zaman kayınpeder kayınvalide ölür belki o zaman rahatlık başlar o da belki .Kendisinden küçük kayınlarına abi dedirttirilen yerler var bu ülkede .Tam kadın rahata erecek derken yaş kemale ermiştir hastalıklar başlar kadınlık biter torun torba derdi başlar .Bu kez ipler onun elindedir .Geline başlar zalimlik .Yok ben kaynanama şöyle hizmet ettim böyle hizmet ettim derler .Çoğu insan riyakar ülkemizde . Zalimliği devralırlar çünkü .

Benim ki içanadolu bölgesinden ondan sordum..aynımı diye..Aslında benim durumunda başka insanlarda varmış ilk defa buraya bi derdimi yazıyorum..yalnız olmadığımı bilmem ne biliyim biraz sakinleştirdi beni. tabi keşke tek ben olsaydım kimse benim yaşadıklarımı yaşamasaydı bende yaşamasaydım..Ancak kızlar düşündümde sizleri de görünce böyle manyaklara kafayı takıp eşimizle aramızı bozmamalıyız..Asıl inadına çok mutlu olmalıyız..

Eşine özür dilemeyeceğini ama görüştüğünüzde de hakkını savunacağını söyle tehditlerine de karşılık benim babam sana öyle mi yaptı ne bu misilleme de
Ay bu erkeklerin ailelerine düşkünlüğü çekilir şey değil ki herkes kayınvalideden şikayetçi maşallah anlattığınız kadarıyla kayınvalideniz melek

Kımın babası olursa olsun napalım yanı canım evinden kovar gıbı gönderen adamdan asla özür dılemem eşimde anası babasına cok duskunduyse evlenmeyip dızlerının dıbınde kalaymış. Herseyı babam napayım demekle çözemez erkekler aılelerıne soz gecırmeyı bılecek bu nedır çekmek zorundamıyız kahırlarını neden kız aılelerı yapmıyr bunları erkek doğurdun dıye dokunulmaz mı oldu sanıyorlar kendılerını... Sızlerı bılemem kızlar ama ben kimseye ezdırmem kendımı gerekırse kocamada yol verırım ama asla ezdırmem bu hayatta once ben gelırım ben mutlu olayım kı cevremedkılerı mutlu edeyım dıye dusunenlerdenım

B
Benim ki içanadolu bölgesinden ondan sordum..aynımı diye..Aslında benim durumunda başka insanlarda varmış ilk defa buraya bi derdimi yazıyorum..yalnız olmadığımı bilmem ne biliyim biraz sakinleştirdi beni. tabi keşke tek ben olsaydım kimse benim yaşadıklarımı yaşamasaydı bende yaşamasaydım..Ancak kızlar düşündümde sizleri de görünce böyle manyaklara kafayı takıp eşimizle aramızı bozmamalıyız..Asıl inadına çok mutlu olmalıyız..
Ben de kayseriliyim . İç Anadolu kayınpederleri çok zordur .Ben istemezdim şayet Kayserili ile evlenmek bekarken .İyiki de evlenmedim .Gelin değil hizmetçi olurdum muhtemelen .

Eşine özür dilemeyeceğini ama görüştüğünüzde de hakkını savunacağını söyle tehditlerine de karşılık benim babam sana öyle mi yaptı ne bu misilleme de
Ay bu erkeklerin ailelerine düşkünlüğü çekilir şey değil ki herkes kayınvalideden şikayetçi maşallah anlattığınız kadarıyla kayınvalideniz melek
Evet Kayınvalidem melek. Zaten kadın ters bişey yapmaya çalışsa bundan fırsat kalmaz :)

Kımın babası olursa olsun napalım yanı canım evinden kovar gıbı gönderen adamdan asla özür dılemem eşimde anası babasına cok duskunduyse evlenmeyip dızlerının dıbınde kalaymış. Herseyı babam napayım demekle çözemez erkekler aılelerıne soz gecırmeyı bılecek bu nedır çekmek zorundamıyız kahırlarını neden kız aılelerı yapmıyr bunları erkek doğurdun dıye dokunulmaz mı oldu sanıyorlar kendılerını... Sızlerı bılemem kızlar ama ben kimseye ezdırmem kendımı gerekırse kocamada yol verırım ama asla ezdırmem bu hayatta once ben gelırım ben mutlu olayım kı cevremedkılerı mutlu edeyım dıye dusunenlerdenım
Bende bugün böyle düşünmeye başladım..Babam eşime azıcık sesim yükselse bana kızıyor öyle yapma diye on kere uyarıyor. annem deseniz sürekli eşimi tutar oğlum oğlum diye deli olucak kadın...Özür dilemiycem..Dün arasam büyüklük bende kalsamı diye düşünmüştüm ama bu bence günü kurtarmak olur.Uzun vadede sorunlarımızı çözmez zira aynı tas aynı hamam devam edicek bundan eminim..

Değerli zamanını ayırıp okuyan yorum yapan herkese teşekür ediyorum..İnsanın sıkıntısını paylaşması bi nebze de olsa hafifletiyor insanı..Tekrardan teşekürler. eşim gelicek çıkmam gerek hepinizi çok
öpüyorum kızlar :)

Eşiniz alışmış artık haklı da olsan haksız da olsan sana özür dilettirmeye. Valla çok zeki gördüm eşinizi ailesine laf edemiyor ama sizin ona olan sevginizi koz olarak kullanıp her seferinde o adamın ayağına götürmeyi başarıyor. Bence sizin uyanma vaktiniz çoktan gelmiş. Eşinizin size yaptığı blöfü yemeyin artık neymiş oda sizin ailenizle görüşmeyecekmiş bırakın görüşmesin. O sizin ailenizle görüşmesin ama sizde onun o dayanılmaz babasıyla görüşmek zorunda kalmazsınız. :KK14:

Back