- 7 Ocak 2013
- 510
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar mrb ne haber beni soracak olursaniz hala yerimde sayiyorum. Bebisim gelmedi teyzeleri
İdrarimda terimde farkli kokuyor bi kac gun once fark ettim.peki adet gununde senin de agrin oldu mu?
Duyduguma gore rahimde hic acilma yoksa suni sanci agridan baska bi ise yaramiyormus ancak 3-4 cm acilma oluyormus. Bebek dogumu baslatsa 1-2 cm acilma olsa suni sanci ise yarar. Ama bilemiyorum suni sanci cekip yine de sezeryan ihtimali var..Çok zor bilirim tatlım az kaldı ama sabret suni sancı alsana ?
Canim hala hasta olmadim. Adet agrisi da yok ama akintim var.az once gobegimin asagi tarafinda bi sertlik oldu. Dua edin nolurBenimde olurdu önce gobegimin3 haftatarafında bi sertkijrüyor zaten bebek yerlesene kadar bende merakla senden haber bekliyorum soylemezsen darilirim
Duyduguma gore rahimde hic acilma yoksa suni sanci agridan baska bi ise yaramiyormus ancak 3-4 cm acilma oluyormus. Bebek dogumu baslatsa 1-2 cm acilma olsa suni sanci ise yarar. Ama bilemiyorum suni sanci cekip yine de sezeryan ihtimali var..
Benim de herseyim boyle gec oluyor dimi[/QUOTE
Ben sabah gittim doktora 0 açılma vardı bana dediki aksama dogru 2 saat yürü gel yanıma neyse yürüdüm gittim 1 parmak açılma olmuştu hemen verdiler suni sancıyı korkulacak bişey degil millet çok abartiyo.
Ya bi test alıp yapsana kurudum kız sayendeCanim hala hasta olmadim. Adet agrisi da yok ama akintim var.az once gobegimin asagi tarafinda bi sertlik oldu. Dua edin nolur
NuRDAn_ canim korkuyorum. Adet agrisi arada gelip gidiyor. Bu arada aklima su geldi. İlişkiye girdiğiniz gün ilişkiden sonra az bi pempelik gelmişti.yumurtlama gününü tutturmustuk. Bugün de sol tarafimda segirme oldu ara ara. 4 e kadar olmazsa hastaneye gitcem.kan testi yaptirayim
Kızımın yaşıtlarının 40 ı cıktı
Benim kız daha dogmadi cadi
Kizlar adetime 2 gun kala sabretemedm test yaptm sonuc ikinci cizgi silik smdi kan versem cikarmi
Neden cay icemiyorsun?doğunca bu günleri çok arayacaksın bol bol huzurla çay iç mesela ben 10 aydır çaya hasretim