Niye ağlıyorsun o zaman kardeşim kadere isyan günah değil mi hele hele evlileri görünce olan üzüntün kıskançlık değil mi bu günah değil mi ?Sevgili olmadan evlenilmiyor mu ?Öncesinde harama mi bulasmak lazim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye ağlıyorsun o zaman kardeşim kadere isyan günah değil mi hele hele evlileri görünce olan üzüntün kıskançlık değil mi bu günah değil mi ?Sevgili olmadan evlenilmiyor mu ?Öncesinde harama mi bulasmak lazim
Ya işin espirisini geçtim 29 yaşında koca koca diye depresyona girmek normal mi. Ne oluyor ki evlenince. Bunlar kader,kısmet işleri. Kimisi 25 nde evlenir kimisi 55. Hayatın merkezi değil kocaHelal olsun
Olmayıver anne manne. Daha kendin hayatla başa çıkamıyorsun.çocuk gibi mızmızlanıp duruyorsun.çocuğuna nasıl hayatla başa çıkmayı öğreteceksin.haa bir de tecrübe ettiğin üzere hayat o kadar da güzel birşey değil.açtığınız konuya bak, dediğiniz şeye bak.yav arkadaş şu yeterince hayata bağlı olmayan kişilerin anne olma isteği de beni benden alıyor.
Varlığı bir dert yokluğu yaraYa işin espirisini geçtim 29 yaşında koca koca diye depresyona girmek normal mi. Ne oluyor ki evlenince. Bunlar kader,kısmet işleri. Kimisi 25 nde evlenir kimisi 55. Hayatın merkezi değil koca
Biz demek ki harama bulaştık sevdiğim adamla tanışıp sevgili olup evlendim püh banaSevgili olup evlenenler harama mı bulaşiyor. Küçük yaşta evlendim sevgilimle evlendim pişmanmiyim hayır.
Şöyle düşünün sevgili olursan tanicaksın yani bir birini tanıma şansın oluyor. Öyle görücü tarzı evlenilirse hemn nikah olunca yani bahtından ne çıkarsa.
Arkadaşlarım da mutlu. Sadece akrabalarımda mutsuz olanlar var. Anormal bir durum değil ki mutlu olmaları.Etrafındaki evlilerin hepsi mutlu mu, neresi orası alis'in harikalar diyarı mı
Uzun boylu okumuş güzel bir kızım.Biraz fazla seçici davraniyorum.Nasip , kısmet bu işler.Buna inanıyorum. Allah tüm isteyenlere hayırlı afiyetli bir evlilik nasip etsin. Anksiyete var biraz.. Biraz öncede böyle bir durumda iken konu açtım. Şuan iyiyim.Bazi yorumlar art niyetli , dalga geçme amaçlı yazılmış. Yorum yapmak zorunda değildiniz. Neyse iyi akşamlar.
Uzun boylu olduğunuz detayını niye verdiniz ?Uzun boylu okumuş güzel bir kızım.Biraz fazla seçici davraniyorum.Nasip , kısmet bu işler.Buna inanıyorum. Allah tüm isteyenlere hayırlı afiyetli bir evlilik nasip etsin. Anksiyete var biraz.. Biraz öncede böyle bir durumda iken konu açtım. Şuan iyiyim.Bazi yorumlar art niyetli , dalga geçme amaçlı yazılmış. Yorum yapmak zorunda değildiniz. Neyse iyi akşamlar.
Bir anlık psikolojik krizle yazılmış konular çünkü.Kisi mantıklı düşünmeye baslayinca düzeltiyor durumuGenelde konular böyle bitiyor burada. Arkadaşlar dalga geçer. Konu sahipleri bir anda mevcut hayatından memnun evine döner
Uzun boylu olduğunuz detayını niye verdiniz icimdem geldi, bil istedim
Harama bulasmamak için sevgili de olmuyormuş kimseyle. Ben 17 yıldır düzenli olarak harama bulasiyorum ve herkese de öneriyorum. Sevgilisi olan insanlara HARAMA BULASTİNİZ diyen konu sahibi banlanmayacak muhtemelen ama ben birkaç dk içinde ban yicem hissediyorum. Bana afiyet olsun.
Kaynınız uzun boyluysa,eğitimliyse bence de bu iş olurBende kaynımın evlenmemesinden dertliyim 92 li oda gel seni elti yapayım kendime sende er muradına bende ereyim dalga geçmek için yazmadım bak ciddiyim
Ailelerimize bildirip tanıma sürecine girmiştik olmadı ama birşey , anlaşamadık tanidikcaBen bu işin internet ayağını merak ettim.
İnternetten tanıştıklarının fos çıktığını söyledi konu sahibi.
Ama benim bildiğim internet memleketin abazalarının doğal habitatı yani.
O yüzden bu işin internet ayağının harama bulaşmadan nasıl halledildiği önemli bence.
Bende olur dir düşünmüştümKaynınız uzun boyluysa,eğitimliyse bence de bu iş olur
Sevgili olmadan evlenilmiyor mu ?Öncesinde harama mi bulasmak lazim