• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes evlenirken hala evlenememek yaş 29 ? Okuyun lütfen??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya işin espirisini geçtim 29 yaşında koca koca diye depresyona girmek normal mi. Ne oluyor ki evlenince. Bunlar kader,kısmet işleri. Kimisi 25 nde evlenir kimisi 55. Hayatın merkezi değil koca

Uzun boylu okumuş güzel bir kızım.Biraz fazla seçici davraniyorum.Nasip , kısmet bu işler.Buna inanıyorum. Allah tüm isteyenlere hayırlı afiyetli bir evlilik nasip etsin. Anksiyete var biraz.. Biraz öncede böyle bir durumda iken konu açtım. Şuan iyiyim.Bazi yorumlar art niyetli , dalga geçme amaçlı yazılmış. Yorum yapmak zorunda değildiniz. Neyse iyi akşamlar.

Olmayıver anne manne. Daha kendin hayatla başa çıkamıyorsun.çocuk gibi mızmızlanıp duruyorsun.çocuğuna nasıl hayatla başa çıkmayı öğreteceksin.haa bir de tecrübe ettiğin üzere hayat o kadar da güzel birşey değil.açtığınız konuya bak, dediğiniz şeye bak.yav arkadaş şu yeterince hayata bağlı olmayan kişilerin anne olma isteği de beni benden alıyor.

Bazen o kadar katılıyorum ki sana

B.k vardı evlendim , şimdi de iki çocukla boşanmaya çalışıyorum. Evlen evlen gör erkek milletinin evlenince gerçek yüzünü . Şansın varsa %1'lik iyi erkek kısmına denk gelirsin , o da kırmızı kar yağışına şahit olmak gibi birşey .
Hayat kısa gez toz ye iç eğlen . Dil öğren. Kendine yatırım yap . Ne bileyim kedi sahiplen.

Bende kaynımın evlenmemesinden dertliyim 92 li oda gel seni elti yapayım kendime sende er muradına bende ereyim 😅dalga geçmek için yazmadım bak ciddiyim

Sevgili olup evlenenler harama mı bulaşiyor. Küçük yaşta evlendim sevgilimle evlendim pişmanmiyim hayır.
Şöyle düşünün sevgili olursan tanicaksın yani bir birini tanıma şansın oluyor. Öyle görücü tarzı evlenilirse hemn nikah olunca yani bahtından ne çıkarsa.
Biz demek ki harama bulaştık 🙈 sevdiğim adamla tanışıp sevgili olup evlendim püh bana 😂🙈

Uzun boylu okumuş güzel bir kızım.Biraz fazla seçici davraniyorum.Nasip , kısmet bu işler.Buna inanıyorum. Allah tüm isteyenlere hayırlı afiyetli bir evlilik nasip etsin. Anksiyete var biraz.. Biraz öncede böyle bir durumda iken konu açtım. Şuan iyiyim.Bazi yorumlar art niyetli , dalga geçme amaçlı yazılmış. Yorum yapmak zorunda değildiniz. Neyse iyi akşamlar.

Genelde konular böyle bitiyor burada. Arkadaşlar dalga geçer. Konu sahipleri bir anda mevcut hayatından memnun evine döner ❤️

Uzun boylu olduğunuz detayını niye verdiniz ?

Genelde konular böyle bitiyor burada. Arkadaşlar dalga geçer. Konu sahipleri bir anda mevcut hayatından memnun evine döner ❤️
Bir anlık psikolojik krizle yazılmış konular çünkü.Kisi mantıklı düşünmeye baslayinca düzeltiyor durumu

İşin şakası bir yana evlenmek istemesi çok normal yani yaşı evlenmek için normal bence insan birşeyler olsun istiyor hayatında sevmek sevilmek evlilikte asla kötü değil kötü gibi lanse edilmiş bende evliyim tabikide bazı zamanlar anlaşmazlıklar olabilir ama bu evliliğin kötü olduğu anlamına gelmiyor

Harama bulasmamak için sevgili de olmuyormuş kimseyle. Ben 17 yıldır düzenli olarak harama bulasiyorum ve herkese de öneriyorum. Sevgilisi olan insanlara HARAMA BULASTİNİZ diyen konu sahibi banlanmayacak muhtemelen ama ben birkaç dk içinde ban yicem hissediyorum. Bana afiyet olsun.

Ben bu işin internet ayağını merak ettim.
İnternetten tanıştıklarının fos çıktığını söyledi konu sahibi.
Ama benim bildiğim internet memleketin abazalarının doğal habitatı yani.
O yüzden bu işin internet ayağının harama bulaşmadan nasıl halledildiği önemli bence.

Ben bu işin internet ayağını merak ettim.
İnternetten tanıştıklarının fos çıktığını söyledi konu sahibi.
Ama benim bildiğim internet memleketin abazalarının doğal habitatı yani.
O yüzden bu işin internet ayağının harama bulaşmadan nasıl halledildiği önemli bence.
Ailelerimize bildirip tanıma sürecine girmiştik olmadı ama birşey , anlaşamadık tanidikca

Sevgili olmadan evlenilmiyor mu ?Öncesinde harama mi bulasmak lazim

Kusura bakmayın ama sizin zihniyetinizdeki insanlar harama bulaşmamak adına annelerinin bulduğu biriyle 19-20 yaşlarında evlenip gittiler. Sizin yaş olmuş 29. Bu yaşa beklemez kimse. İkinci evliliğe tamamsanız o olur ancak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back