• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes evlenirken hala evlenememek yaş 29 ? Okuyun lütfen??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgili olmadan evlenilmiyor mu ?Öncesinde harama mi bulasmak lazim
Sevgili olup evlenenler harama mı bulaşiyor. Küçük yaşta evlendim sevgilimle evlendim pişmanmiyim hayır.
Şöyle düşünün sevgili olursan tanicaksın yani bir birini tanıma şansın oluyor. Öyle görücü tarzı evlenilirse hemn nikah olunca yani bahtından ne çıkarsa.

Merhaba yıllardır evlenmek için etmediğim dua kalmadı. Etrafımda herkes evlendi çoluk çocuğa karisti.30 yaşıma gireceğim kimse yok hayatımda.Evlenmek istiyorum yıllardır olmadı bir türlü bir sürü kişi ile görüştüm.Ruhum çok yoruldu. Devamlı ağlıyorum etrafimda evlileri görünce , çok mutlu hepsi. Çok özeniyorum elimde değil. Yıllardır yalvarıyorum Allah a psikolojim bozuldu artik.Kendi yuvamı kuramadim bir türlü.Birileri ile tanıştıran da yok. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Çok dua ettim ediyorum.Yazmak istedim buraya ?
Anladığım kadarıyla forumda yenisiniz 😅 Allah başka dert vermesin kuzum bir derdim var forumunda boş zamanında hepsini oku :) Allah karşısına doğru insan çıkarsın vaktiyle olur akışına bırak.

Yok internetten kim çıktıysa pos çıktı.Daha internet ten istemiyorum her defasında pişman oldum. Sosyal biriyim ama öyle bayanlarla Erkeklerin bulunduğu ortamlaea girmiyorum, muhafazakar im
Muhafazakarım diyor mazallah internette fikfik atıyorsun 😅 çevreye haber sal görücü usulu istiyorum annene söyle ayarlar bu şekil olur görücü istiyorsanız😊

Merhaba yıllardır evlenmek için etmediğim dua kalmadı. Etrafımda herkes evlendi çoluk çocuğa karisti.30 yaşıma gireceğim kimse yok hayatımda.Evlenmek istiyorum yıllardır olmadı bir türlü bir sürü kişi ile görüştüm.Ruhum çok yoruldu. Devamlı ağlıyorum etrafimda evlileri görünce , çok mutlu hepsi. Çok özeniyorum elimde değil. Yıllardır yalvarıyorum Allah a psikolojim bozuldu artik.Kendi yuvamı kuramadim bir türlü.Birileri ile tanıştıran da yok. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Çok dua ettim ediyorum.Yazmak istedim buraya ?
Neyin üstüne giderseniz o kaçar ve bu psikoloji ile de zaten yanlış tercih yaparsiniz kendinize odaklanin kendinizi gelistirin dogru kisi doğru zamanda hayatiniza girer ben aslaaaa evlenmsm dediğim bir noktada evlendim kovalamayin bazı seyler vazgeçtik ten sonra gelir size

Ama birseylerde yaşında güzel yuva kurmak anne olmak. Herkes genç anne olurken ben yaşlı anne olmak istemiyorum.Duygusal olarak sevilmek istiyorum
30-35 yaşında anne olunca ne oluyor mesela ne eksiliyor hayatınızdan? Annemle aramda 30 yaş var, bir dezavantajını görmedim çok şükür.

Yok internetten kim çıktıysa pos çıktı.Daha internet ten istemiyorum her defasında pişman oldum. Sosyal biriyim ama öyle bayanlarla Erkeklerin bulunduğu ortamlaea girmiyorum, muhafazakar im
Aileye, akrabalara, arkadaşlara diyin, size görücü usulü bir kısmet bulsunlar.

Erkeklerle nasıl tanışmayı planlıyorsunuz peki? Evlilik bir kadınla bir erkek arasında yapılıyor ya hani, iletişim kurmadan nasıl tanışacaksınız?
Biri aracılığıyla tanışıp görüşmek istiyorum

Aileye, akrabalara, arkadaşlara diyin, size görücü usulü bir kısmet bulsunlar.
Biliyorlar
Sevgili olup evlenenler harama mı bulaşiyor. Küçük yaşta evlendim sevgilimle evlendim pişmanmiyim hayır.
Şöyle düşünün sevgili olursan tanicaksın yani bir birini tanıma şansın oluyor. Öyle görücü tarzı evlenilirse hemn nikah olunca yani bahtından ne çıkarsa.
Siz görücü uslu deyince öyle mi anliyorsunuz Tabiki görüp evlenmeyecegim.Tanima süreci olacak, ciddi niyetle ilerleyeceğiz anlaşıp anlasamadigimiza bakacağız.Sizin dediğiniz gibi görücü usulü kalmadı o.

Muhafazakarsın da biri tanıştırsada sevgili olmayacak mısın? Kendin tanıyıp ölçüp biçsen daha iyi çünkü zaman eski zaman değil genelde bi halta yaramayan erkekleri anneleri baş göz etmeye kalkıyo allayıp pullayıp şöyle iyidir böyle dindardır diye. Ev kızlarına kakalıyolar eskiden olsa neyse derim de bence bu devirde büyük risk artık anasının bulduğuyla evlenen erkek yok olanlarda dediğim gibi kököz tipler bu kadar bekleyipte böyle tiplere kalma bence

Ama birseylerde yaşında güzel yuva kurmak anne olmak. Herkes genç anne olurken ben yaşlı anne olmak istemiyorum.Duygusal olarak sevilmek istiyorum
Olmayıver anne manne. Daha kendin hayatla başa çıkamıyorsun.çocuk gibi mızmızlanıp duruyorsun.çocuğuna nasıl hayatla başa çıkmayı öğreteceksin.haa bir de tecrübe ettiğin üzere hayat o kadar da güzel birşey değil.açtığınız konuya bak, dediğiniz şeye bak.yav arkadaş şu yeterince hayata bağlı olmayan kişilerin anne olma isteği de beni benden alıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back