- 5 Ağustos 2019
- 1.113
- 2.396
- 133
- 28
Hahah banada öyle geldiE daha çok beklersiniz o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahah banada öyle geldiE daha çok beklersiniz o zaman
Sevgili olup evlenenler harama mı bulaşiyor. Küçük yaşta evlendim sevgilimle evlendim pişmanmiyim hayır.Sevgili olmadan evlenilmiyor mu ?Öncesinde harama mi bulasmak lazim
Anladığım kadarıyla forumda yenisiniz Allah başka dert vermesin kuzum bir derdim var forumunda boş zamanında hepsini oku :) Allah karşısına doğru insan çıkarsın vaktiyle olur akışına bırak.Merhaba yıllardır evlenmek için etmediğim dua kalmadı. Etrafımda herkes evlendi çoluk çocuğa karisti.30 yaşıma gireceğim kimse yok hayatımda.Evlenmek istiyorum yıllardır olmadı bir türlü bir sürü kişi ile görüştüm.Ruhum çok yoruldu. Devamlı ağlıyorum etrafimda evlileri görünce , çok mutlu hepsi. Çok özeniyorum elimde değil. Yıllardır yalvarıyorum Allah a psikolojim bozuldu artik.Kendi yuvamı kuramadim bir türlü.Birileri ile tanıştıran da yok. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Çok dua ettim ediyorum.Yazmak istedim buraya ?
Muhafazakarım diyor mazallah internette fikfik atıyorsun çevreye haber sal görücü usulu istiyorum annene söyle ayarlar bu şekil olur görücü istiyorsanızYok internetten kim çıktıysa pos çıktı.Daha internet ten istemiyorum her defasında pişman oldum. Sosyal biriyim ama öyle bayanlarla Erkeklerin bulunduğu ortamlaea girmiyorum, muhafazakar im
Neyin üstüne giderseniz o kaçar ve bu psikoloji ile de zaten yanlış tercih yaparsiniz kendinize odaklanin kendinizi gelistirin dogru kisi doğru zamanda hayatiniza girer ben aslaaaa evlenmsm dediğim bir noktada evlendim kovalamayin bazı seyler vazgeçtik ten sonra gelir sizeMerhaba yıllardır evlenmek için etmediğim dua kalmadı. Etrafımda herkes evlendi çoluk çocuğa karisti.30 yaşıma gireceğim kimse yok hayatımda.Evlenmek istiyorum yıllardır olmadı bir türlü bir sürü kişi ile görüştüm.Ruhum çok yoruldu. Devamlı ağlıyorum etrafimda evlileri görünce , çok mutlu hepsi. Çok özeniyorum elimde değil. Yıllardır yalvarıyorum Allah a psikolojim bozuldu artik.Kendi yuvamı kuramadim bir türlü.Birileri ile tanıştıran da yok. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Çok dua ettim ediyorum.Yazmak istedim buraya ?
Bilmem, ben başka türlüsünü bilmiyorum. Bolca harama bulaşarak buldum ben kocişkomsuyu.Sevgili olmadan evlenilmiyor mu ?Öncesinde harama mi bulasmak lazim
30-35 yaşında anne olunca ne oluyor mesela ne eksiliyor hayatınızdan? Annemle aramda 30 yaş var, bir dezavantajını görmedim çok şükür.Ama birseylerde yaşında güzel yuva kurmak anne olmak. Herkes genç anne olurken ben yaşlı anne olmak istemiyorum.Duygusal olarak sevilmek istiyorum
Kadın helal daire diyor, sen ne diyorsun yaaBilmem, ben başka türlüsünü bilmiyorum. Bolca harama bulaşarak buldum ben kocişkomsuyu.
İnderined helal dairenin içinde midir hojam?Kadın helal daire diyor, sen ne diyorsun yaa
Hepsi çok mutluymuş.Forumda yenisiniz galiba.
Bak halaaaaİnderined helal dairenin içinde midir hojam?
Aileye, akrabalara, arkadaşlara diyin, size görücü usulü bir kısmet bulsunlar.Yok internetten kim çıktıysa pos çıktı.Daha internet ten istemiyorum her defasında pişman oldum. Sosyal biriyim ama öyle bayanlarla Erkeklerin bulunduğu ortamlaea girmiyorum, muhafazakar im
Biri aracılığıyla tanışıp görüşmek istiyorumErkeklerle nasıl tanışmayı planlıyorsunuz peki? Evlilik bir kadınla bir erkek arasında yapılıyor ya hani, iletişim kurmadan nasıl tanışacaksınız?
Fos*pos çıktı
BiliyorlarAileye, akrabalara, arkadaşlara diyin, size görücü usulü bir kısmet bulsunlar.
Siz görücü uslu deyince öyle mi anliyorsunuz Tabiki görüp evlenmeyecegim.Tanima süreci olacak, ciddi niyetle ilerleyeceğiz anlaşıp anlasamadigimiza bakacağız.Sizin dediğiniz gibi görücü usulü kalmadı o.Sevgili olup evlenenler harama mı bulaşiyor. Küçük yaşta evlendim sevgilimle evlendim pişmanmiyim hayır.
Şöyle düşünün sevgili olursan tanicaksın yani bir birini tanıma şansın oluyor. Öyle görücü tarzı evlenilirse hemn nikah olunca yani bahtından ne çıkarsa.
Kocamla evlenmeden önce gezip tozduğum için harama mı bulaştım şimdi?Sevgili olmadan evlenilmiyor mu ?Öncesinde harama mi bulasmak lazim
Nikahdan önceki dönem için evetKocamla evlenmeden önce gezip tozduğum için harama mı bulaştım şimdi?
Aha ciddi misiniz?Günahkar mıyım ben şimdi?Nikahdan önceki dönem için evet
Muhafazakarsın da biri tanıştırsada sevgili olmayacak mısın? Kendin tanıyıp ölçüp biçsen daha iyi çünkü zaman eski zaman değil genelde bi halta yaramayan erkekleri anneleri baş göz etmeye kalkıyo allayıp pullayıp şöyle iyidir böyle dindardır diye. Ev kızlarına kakalıyolar eskiden olsa neyse derim de bence bu devirde büyük risk artık anasının bulduğuyla evlenen erkek yok olanlarda dediğim gibi kököz tipler bu kadar bekleyipte böyle tiplere kalma benceYok internetten kim çıktıysa pos çıktı.Daha internet ten istemiyorum her defasında pişman oldum. Sosyal biriyim ama öyle bayanlarla Erkeklerin bulunduğu ortamlaea girmiyorum, muhafazakar im
Olmayıver anne manne. Daha kendin hayatla başa çıkamıyorsun.çocuk gibi mızmızlanıp duruyorsun.çocuğuna nasıl hayatla başa çıkmayı öğreteceksin.haa bir de tecrübe ettiğin üzere hayat o kadar da güzel birşey değil.açtığınız konuya bak, dediğiniz şeye bak.yav arkadaş şu yeterince hayata bağlı olmayan kişilerin anne olma isteği de beni benden alıyor.Ama birseylerde yaşında güzel yuva kurmak anne olmak. Herkes genç anne olurken ben yaşlı anne olmak istemiyorum.Duygusal olarak sevilmek istiyorum