• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes evlenirken hala evlenememek yaş 29 ? Okuyun lütfen??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biliyorlar

Siz görücü uslu deyince öyle mi anliyorsunuz Tabiki görüp evlenmeyecegim.Tanima süreci olacak, ciddi niyetle ilerleyeceğiz anlaşıp anlasamadigimiza bakacağız.Sizin dediğiniz gibi görücü usulü kalmadı o.
Yani sevgili olup beğenmezseniz ayrılacaksınız. Tek fark birilerinin tanıştırmış olması olacak. E yine harama bulaşacaksınız.

Biliyorlar

Siz görücü uslu deyince öyle mi anliyorsunuz Tabiki görüp evlenmeyecegim.Tanima süreci olacak, ciddi niyetle ilerleyeceğiz anlaşıp anlasamadigimiza bakacağız.Sizin dediğiniz gibi görücü usulü kalmadı o.
Birbirinizi tanırken de mecbur harama bulaşmış olacaksınız. İlla sevişmek değil haram olan, bilirsiniz.

Olmayıver anne manne. Daha kendin hayatla başa çıkamıyorsun.çocuk gibi mızmızlanıp duruyorsun.çocuğuna nasıl hayatla başa çıkmayı öğreteceksin.haa bir de tecrübe ettiğin üzere hayat o kadar da güzel birşey değil.açtığınız konuya bak, dediğiniz şeye bak.yav arkadaş şu yeterince hayata bağlı olmayan kişilerin anne olma isteği de beni benden alıyor.
Heh geldi yine. 🤣

Muhafazakarsın da biri tanıştırsada sevgili olmayacak mısın? Kendin tanıyıp ölçüp biçsen daha iyi çünkü zaman eski zaman değil genelde bi halta yaramayan erkekleri anneleri baş göz etmeye kalkıyo allayıp pullayıp şöyle iyidir böyle dindardır diye. Ev kızlarına kakalıyolar eskiden olsa neyse derim de bence bu devirde büyük risk artık anasının bulduğuyla evlenen erkek yok olanlarda dediğim gibi kököz tipler bu kadar bekleyipte böyle tiplere kalma bence
Mesela Kızılcık Şerbeti’ndeki Fatih. 🤣

Geldim ama haksız mıyım? Sevemiyorum sevilemiyorum, mutsuzum diyor.eee ne bu doğurma aşkı? Mutlu olsa başkası da gelsin istesin ama hep hayatı sevmeyip hem de başkalarını getirmek istemek size mantıklı geliyorsa birşey demiyorum.bu kadar kişi tecrübe ettiği üzere çok da hayırlı bir yerde değiliz.annesi sevip, sevilmek için yıllarca beklemiş ve beklemeye devam ediyor.doğacak çocuk da böyle bekleyip duracaksa ne anlamı var yani? Ağzımı bozacağız b..mb.k.bir yerdeyiz.hepimiz eskaza kendimizi kurtarmişiz ama onlar kurtaramazsa ne yapacak.şimdi görüştüğüm adam olmasa ben bu cinsel istekle delirirdim heralde.bizi yolluyorlar hadi bakalım ne halt edersen et.kime kendini sevdireceksin kiminle ilişki yaşayacaksın? hadi bul bakalım.

Merhaba yıllardır evlenmek için etmediğim dua kalmadı. Etrafımda herkes evlendi çoluk çocuğa karisti.30 yaşıma gireceğim kimse yok hayatımda.Evlenmek istiyorum yıllardır olmadı bir türlü bir sürü kişi ile görüştüm.Ruhum çok yoruldu. Devamlı ağlıyorum etrafimda evlileri görünce , çok mutlu hepsi. Çok özeniyorum elimde değil. Yıllardır yalvarıyorum Allah a psikolojim bozuldu artik.Kendi yuvamı kuramadim bir türlü.Birileri ile tanıştıran da yok. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Çok dua ettim ediyorum.Yazmak istedim buraya ?
Etrafındaki evlilerin hepsi mutlu mu, neresi orası alis'in harikalar diyarı mı

Geldim ama haksız mıyım? Sevemiyorum sevilemiyorum, mutsuzum diyor.eee ne bu doğurma aşkı? Mutlu olsa başkası da gelsin istesin ama hep hayatı sevmeyip hem de başkalarını getirmek istemek size mantıklı geliyorsa birşey demiyorum.bu kadar kişi tecrübe ettiği üzere çok da hayırlı bir yerde değiliz.annesi sevip, sevilmek için yıllarca beklemiş ve beklemeye devam ediyor.doğacak çocuk da böyle bekleyip duracaksa ne anlamı var yani? Ağzımı bozacağız b..mb.k.bir yerdeyiz.
Bu sefer sana biraz hak verdim. 30 yaşında bekarım,koca yok diyen ağlayan ama tanışmak için de bir adım atmayan kadın nasıl çocuk yapacak?

Geldim ama haksız mıyım? Sevemiyorum sevilemiyorum, mutsuzum diyor.eee ne bu doğurma aşkı? Mutlu olsa başkası da gelsin istesin ama hep hayatı sevmeyip hem de başkalarını getirmek istemek size mantıklı geliyorsa birşey demiyorum.bu kadar kişi tecrübe ettiği üzere çok da hayırlı bir yerde değiliz.annesi sevip, sevilmek için yıllarca beklemiş ve beklemeye devam ediyor.doğacak çocuk da böyle bekleyip duracaksa ne anlamı var yani? Ağzımı bozacağız b..mb.k.bir yerdeyiz.
Olmaz, üyeye göre “bayanlar” en geç 25’inde evlenip çocuk sahibi olmalı ve misyonunu tamamlamalı. 🥹

Sevgili olmadan evlenilmiyor mu ?Öncesinde harama mi bulasmak lazim
HOROMO MO BOLOŞMOK LOZOM. iyi siz bulaşmayın harama, görücü usulü tanımadığınız adamla evlenip bir sene sonra bamya ç.klü mü kokuyor mu oyun bağımlısı mı, ayni evin icinde vakit geçirmediğiniz için asla bilemeyeceginiz adamla ilgili "kızlar çok kötüyüm" diye başlayan topikler açarsınız BDV'de. Herkesin kendi yaşam tarzı ve kendi secimi tabii ama ben bu seçimi yapıp sonra sıkıntısını çeken kadınlara asla yardım etmek istemiyorum.

Etrafındaki evlilerin hepsi mutlu mu, neresi orası alis'in harikalar diyarı mı
Instagram yeni gelin gönderilerinde takılıyordur. 2,3 hafta burada takılsın düzelir 😂🤷🏻‍♀️ Millet evliliği kötü olsa bile kolay kolay evliliğim kötü demiyor. Birbirlerini boğazlayanlar instagramda mutluluk showları yapıyor kimisi de böyle ciddiye alıyor işte.

Allah başka dert vermesin 😂😂😂
Hayattaki en büyük dert.daha ne olsun? Ölüm döşeğindeyken, kafalarına bombalar yağarken, açlıktan kırılırken bile sevişiyor insanlar.can güvenliğinden bile daha büyük bir ihtiyaç.hepimizin hayatta olma nedeni.asıl dert bu yani.ben de diğer dertler için böyle düşünüyorum.

Merhaba yıllardır evlenmek için etmediğim dua kalmadı. Etrafımda herkes evlendi çoluk çocuğa karisti.30 yaşıma gireceğim kimse yok hayatımda.Evlenmek istiyorum yıllardır olmadı bir türlü bir sürü kişi ile görüştüm.Ruhum çok yoruldu. Devamlı ağlıyorum etrafimda evlileri görünce , çok mutlu hepsi. Çok özeniyorum elimde değil. Yıllardır yalvarıyorum Allah a psikolojim bozuldu artik.Kendi yuvamı kuramadim bir türlü.Birileri ile tanıştıran da yok. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Çok dua ettim ediyorum.Yazmak istedim buraya ?
her kes mutlu falan diyil evlilerinde cogu kesge bekar kalsaydim diyolar inan. 😁. 29 yas cok diyil cogu insan 30 kadar hic evlilik.dusunmuyo. Rabbim karsina adam gibi adam cikarsin insallah

Evli değilim ama şunu biliyorum ki evlilik uğruna göz yaşı dökülecek gerçekleşmesi için dua edilecek bir şey değil. Etrafınızda gördükleriniz dışarda mutluymuş gibi yapıp eve gidince de kavga gürültü eden kısacası evlendiğine evleneceğine bin pişman olan çiftler. Evlilik demek pişmanlık demek evlilik demek mutlu güzel hayatının içine etmek demek.

Ha
Instagram yeni gelin gönderilerinde takılıyordur. 2,3 hafta burada takılsın düzelir 😂🤷🏻‍♀️ Millet evliliği kötü olsa bile kolay kolay evliliğim kötü demiyor. Birbirlerini boğazlayanlar instagramda mutluluk showları yapıyor kimisi de böyle ciddiye alıyor işte.
Harama bulasmamak için sevgili de olmuyormuş kimseyle. Ben 17 yıldır düzenli olarak harama bulasiyorum ve herkese de öneriyorum. Sevgilisi olan insanlara HARAMA BULASTİNİZ diyen konu sahibi banlanmayacak muhtemelen ama ben birkaç dk içinde ban yicem hissediyorum. Bana afiyet olsun.

Hayattaki en büyük dert.daha ne olsun? Ölüm döşeğindeyken, kafalarına bombalar yağarken, açlıktan kırılırken bile sevişiyor insanlar.can güvenliğinden bile daha büyük bir ihtiyaç.hepimizin hayatta olma nedeni.asıl dert bu yani.ben de diğer dertler için böyle düşünüyorum.
Abartma be ablam :KK45:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back