• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes evlenirken hala evlenememek yaş 29 ? Okuyun lütfen??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayattaki en büyük dert.daha ne olsun? Ölüm döşeğindeyken, kafalarına bombalar yağarken, açlıktan kırılırken bile sevişiyor insanlar.can güvenliğinden bile daha büyük bir ihtiyaç.hepimizin hayatta olma nedeni.
Benim şu anlık en büyük derdim değil ya. Mart ayı da geldi ama benim hormonlar normal seviyede, kontrol edebiliyorum😂😂 Geceye Ahmet Kaya-Kum gibi şarkısını bırakalım bari😂🤷🏻‍♀️

Sevgili olmadan evlenilmiyor mu ?Öncesinde harama mi bulasmak lazim
çevrende görücü usulü tanıştıracak kimse yok mu? Ama işiniz çok zor.

Hem görücü usulü olsun, hem aşık olayım muhtemelen zengin olsun, iyi bir işi olsun yakışıklı olsun, kibar olsun, romantik olsun gibi bir sürü seçici beklentiniz de vardır. Bu şekilde görücü usulü çok zor..

Abartma be ablam :KK45:
Ama öyle değil mi? Ben bir belgeselde izlemişim.abd miydi neydi milyonlarca sokakta yaşayan insan varmış.sokakta yaşayan insanlar mahallesi diye birşey varmış.hepsinin de sürüsüne bereket çocukları vardı.sokakta yaşayan en vasat kişiler bile partner bulabiliyor vayy anasını.hep derler ya güzü güzel olacağına kısmeti açık olsun diye gerçekten de öyle.ben yeni duamı buldum zaten.allah herkese Esra Erol'a, Müge Anlı' ya çıkan kadın kısmeti versin.🤣🤣ulenn nasıl buluyorlar çirkin çirkin karılar.

Benim şu anlık en büyük derdim değil ya. Mart ayı da geldi ama benim hormonlar normal seviyede, kontrol edebiliyorum😂😂 Geceye Ahmet Kaya-Kum gibi şarkısını bırakalım bari😂🤷🏻‍♀️
Kocan yanında olduğu için derdin o değildir belki.bir seviyeye kadar doymuş olabilirsin.

çevrende görücü usulü tanıştıracak kimse yok mu? Ama işiniz çok zor.

Hem görücü usulü olsun, hem aşık olayım muhtemelen zengin olsun, iyi bir işi olsun yakışıklı olsun, kibar olsun, romantik olsun gibi bir sürü seçici beklentiniz de vardır. Bu şekilde görücü usulü çok zor..
Öyle biri olsaydı konu sahibine 30 yaşına kadar da söylerlerdi. Öyle dar çerçevelerde olan erkek tiplerini de biliyoruz yani. Genelde kolay manipüle edebilmek ve ezebilmek için 18,20 yaş aralığındaki genç kızları tercih ederler. 30 yaşında kriterleri yüksek olan birine kolay kolay talip olmazlar.

Kocan yanında olduğu için derdin o değildir belki.bir seviyeye kadar doymuş olabilirsin.
Kocam yok ki ben bekarım 😂 Benim kocam yok beni çıldırtmak mı istiyorsun?Ağustos sonundan beri çok şükür bekarım. Az daha bekarlığın keyfini süreyim sahalara döneceğim 😂😂

Ha
Harama bulasmamak için sevgili de olmuyormuş kimseyle. Ben 17 yıldır düzenli olarak harama bulasiyorum ve herkese de öneriyorum. Sevgilisi olan insanlara HARAMA BULASTİNİZ diyen konu sahibi banlanmayacak muhtemelen ama ben birkaç dk içinde ban yicem hissediyorum. Bana afiyet olsun.
Konu sahibi mi demiş bunu.terbiyesiz.millet burada teselli etmeye çalışıyor.gerçekten bazı kişiler bulunduğu durumu hakediyor.

Merhaba yıllardır evlenmek için etmediğim dua kalmadı. Etrafımda herkes evlendi çoluk çocuğa karisti.30 yaşıma gireceğim kimse yok hayatımda.Evlenmek istiyorum yıllardır olmadı bir türlü bir sürü kişi ile görüştüm.Ruhum çok yoruldu. Devamlı ağlıyorum etrafimda evlileri görünce , çok mutlu hepsi. Çok özeniyorum elimde değil. Yıllardır yalvarıyorum Allah a psikolojim bozuldu artik.Kendi yuvamı kuramadim bir türlü.Birileri ile tanıştıran da yok. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Çok dua ettim ediyorum.Yazmak istedim buraya ?
Yaşın tutmuyo kardeşime isticektim seni ama 🤣

Buna uygun bir çevreniz var mı peki? Akraba komşu arkadaş vs? Sık sık biriyle tanıştırılıyor musunuz ya da sözü ediliyor mu?
Evet arada oluuyor
Konu sahibi mi demiş bunu.terbiyesiz.millet burada teselli etmeye çalışıyor.gerçekten bazı kişiler bulunduğu durumu hakediyor.
Haram sınırlarını belirleyen Allah c.c .Kuranı Kerim. Ben değilim.

Merhaba yıllardır evlenmek için etmediğim dua kalmadı. Etrafımda herkes evlendi çoluk çocuğa karisti.30 yaşıma gireceğim kimse yok hayatımda.Evlenmek istiyorum yıllardır olmadı bir türlü bir sürü kişi ile görüştüm.Ruhum çok yoruldu. Devamlı ağlıyorum etrafimda evlileri görünce , çok mutlu hepsi. Çok özeniyorum elimde değil. Yıllardır yalvarıyorum Allah a psikolojim bozuldu artik.Kendi yuvamı kuramadim bir türlü.Birileri ile tanıştıran da yok. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Çok dua ettim ediyorum.Yazmak istedim buraya ?
Kocaaaaa kocaaaa diye hiç Allah’a yalvarmadım belki ondandır 2 adet kocam oldu. Birini şutladım yenisini aldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back