- 18 Ekim 2018
- 7.899
- 32.707
- 548
- Konu Sahibi maydanozsuyu
-
Buna mı güvendiniz gayet nötr bir soru bence. Eleştirilerden etkilenenler için internet zararlı bir yer ayrıca.Olabilir ama kadın şuan ruhsal çöküntü de bebeğinin kusmuğu bile batıyor. Bide burada sinirlerini bozup buhran sokarsak Allah korusun ya kendine ya bebeğine zarar verebilir. Biraz yapıcı destekleyici olun lütfen. Farkında olmadan çok büyük günaha girebilirsiniz
Sanki keyfimden mutsuzmuşum gibi yazmışsınız.Siz bukadar mutsuzken bebeğiniz nasıl mutlu olsun?? Yoksa Anneolmak hayattaki en güzel şey iyiki Anneyim derseniz öyle mutluluk verici ki iş planı falan hikaye
Bunalıma girmişsin daha doğrusu kendi kendini sokmuşsun siz böyle devam ederseniz o bebek emmez tabii yazıkk bebeğe yaa kendinden geçmişinde bebeğe bari yansıtma arkadaşlarınla buluşamadıgini planlar yapamadığını kendine bakmadığını ... Bebeği isteyerek yaptiniz sanki tüm suç onun muş gibi davranmayın biraz annelik duygunuz depressin beee
ben 21 yaşında anne oldum aile olarak evlenirken her iki tarafta yardım yok kendi başımıza herşey o zaman 25 milyar borç vardı eşim ise gidip gelmesi için motor sa almıştı mecbur ay sonu zor geliyordu benim yaşındaki kızlar süslenip geziyorlardı daha vs hiç bunalıma girmedim evladımi kokladım şükür dedim suçu ona yüklemedim . Ve yıllar sonra iyiki emziriyordm dedim mama alacak para yoktu cunki belki çoğu kişiye uydurma gibi gelir ... gelsin
Hayatta neler neler var kızım sen oturmuşsun kendini tatmin edemediğin için bunalımda sin
sizi tanımıyorum ki?
ama hem eksi hem artı yorumlar gelecektir,
konu açıyorsanız buna hazırlıklı olmanız gerekir...
biraz sakin :)
kendine bu tarz bir durumda "aptal" gibi yakıştırmalar yapan biri normal değildir kabul edersiniz ki...
öğretmenlerin zihni de bence hepimizden daha yerinde ve salim bir ruh halinde olmalı...
nesil yetiştiriyorsunuz... kolay değil...
Allah kolaylık versin yine de ne diyeyim...
İyi bravo.Bunalıma girmişsin daha doğrusu kendi kendini sokmuşsun siz böyle devam ederseniz o bebek emmez tabii yazıkk bebeğe yaa kendinden geçmişinde bebeğe bari yansıtma arkadaşlarınla buluşamadıgini planlar yapamadığını kendine bakmadığını ... Bebeği isteyerek yaptiniz sanki tüm suç onun muş gibi davranmayın biraz annelik duygunuz depressin beee
ben 21 yaşında anne oldum aile olarak evlenirken her iki tarafta yardım yok kendi başımıza herşey o zaman 25 milyar borç vardı eşim ise gidip gelmesi için motor sa almıştı mecbur ay sonu zor geliyordu benim yaşındaki kızlar süslenip geziyorlardı daha vs hiç bunalıma girmedim evladımi kokladım şükür dedim suçu ona yüklemedim . Ve yıllar sonra iyiki emziriyordm dedim mama alacak para yoktu cunki belki çoğu kişiye uydurma gibi gelir ... gelsin
Hayatta neler neler var kızım sen oturmuşsun kendini tatmin edemediğin için bunalımda sin
herkesin derdi bu zaten, kendi üzerinden hava atmak.İyi bravo.
Beceremedik işte sizin gibi 21 yaşında anne olup annelik duygusunu depreştirmeyi.
Beceremedik...
Kusura bakmayın da işte bu üslup lohusaları bunalıma sokan! Ben böyleydim de sen niye böylesin... Çünkü öyle hissediyor ve bunalımda. Herkesin hayat standardı, beklentisi, psikolojisi aynı değil. Yargılamayın.Bunalıma girmişsin daha doğrusu kendi kendini sokmuşsun siz böyle devam ederseniz o bebek emmez tabii yazıkk bebeğe yaa kendinden geçmişinde bebeğe bari yansıtma arkadaşlarınla buluşamadıgini planlar yapamadığını kendine bakmadığını ... Bebeği isteyerek yaptiniz sanki tüm suç onun muş gibi davranmayın biraz annelik duygunuz depressin beee
İnanın takılmam buna.bir insanın mesleği ile besbelli doğum sonrası depresyonda olmasını nasıl bağdaştırabiliyorsunuz aklım almıyor?
doğum yapana kadar her şey muhteşem olabilir. her şey planlı düzenli nizami olabilir.
doğumdan sonra bazen yaşananlardan çoğunlukla da hormonal bazen de iki sebep birden depresyona sebep olabiliyor bu bir süreç.
evladını görmek istemeyen anneler gördü bu gözler. psikolojik tedavi olduktan sonra anca toparlıyorlar. bunlar da o kadar normal ki.
her insan nasıl bir değilse, doğru bir değilse annelik süreci de bir değil.
bizim burada derdi olan bir anneye destek olmamız gerekirken siz kalkıp öğretmenliğinden damarına basıyorsunuz.
lütfen kendinize gelin. baktınız konu size çok saçma, konu sahibi çok zıt geliyor yorum yazıp kaşımayın inanın bu daha kolay.
Şöyleki ben takıntılıyım.
Ne annem ne kayınvalidem olmaz kabul edemem.
Kimse altını değiştirmeyi beceremez gibi geliyor mesela.
Canını yakarlar yüzde yüz diyorum.
Dışarı çıkıyorum her hafta ama aklım hep evde..
Mükemmelliyetçiyimdşr ve ben eksik iş yapmam yapmadım. İşim de evimde evliliğiöde.
Ama annelik çok farklı.
Başaramıyorum.
İyi bravo.
Beceremedik işte sizin gibi 21 yaşında anne olup annelik duygusunu depreştirmeyi.
Beceremedik...
bir insanın mesleği ile besbelli doğum sonrası depresyonda olmasını nasıl bağdaştırabiliyorsunuz aklım almıyor?
doğum yapana kadar her şey muhteşem olabilir. her şey planlı düzenli nizami olabilir.
doğumdan sonra bazen yaşananlardan çoğunlukla da hormonal bazen de iki sebep birden depresyona sebep olabiliyor bu bir süreç.
evladını görmek istemeyen anneler gördü bu gözler. psikolojik tedavi olduktan sonra anca toparlıyorlar. bunlar da o kadar normal ki.
bizim burada derdi olan bir anneye destek olmamız gerekirken siz kalkıp öğretmenliğinden damarına basıyorsunuz.
lütfen kendinize gelin. baktınız konu size çok saçma, konu sahibi çok zıt geliyor yorum yazıp kaşımayın inanın bu daha kolay.
O aylarda o kadar normal ki... Siz sadece size gösterileni görüyorsunuz. 4 aylık bir bebekle hiçkimsenin hayatın eskisi gibi olamaz.Ediyor elbette.
Sorun çocuk değil inanın.
Sorun neden ben başaramıyorum?
Niye yani?
Emzirmeyi başaramadım olmadı.
Uyut ayı başaramıyorum yok olmuyor.
Valla konu anneliksebir insanın mesleği ile besbelli doğum sonrası depresyonda olmasını nasıl bağdaştırabiliyorsunuz aklım almıyor?
burada ben böyleydim de sen neden böyle değilsin diye bir konu yok kardeşim . kendimden örnek verdim ama yine bu kadar depresyona girmedim.Her ne olursa olsun bir anneKusura bakmayın da işte bu üslup lohusaları bunalıma sokan! Ben böyleydim de sen niye böylesin... Çünkü öyle hissediyor ve bunalımda. Herkesin hayat standardı, beklentisi, psikolojisi aynı değil. Yargılamayın.
Haftada muhakkak 1 kere çıkıyorum 3 saat ama tabi aklım evde.inanın kimse mükemmel değil. mükemmelliğe oynuyor. tüm bunları boşverin. herkes diğerinden daha iyi anne olduğunu iddia ediyor ama sizin bebeğinize sizden iyi anne yok buna emin olun.
tek yapmanız gereken önce psikolojik destek. sonra da biraz sesinizi yükseltip arada çocuğu bir kaç saat babaya verip arkanıza bile bakmadan sosyalleşmek. bebeğiniz var diye o bebeğin kölesi değilsiniz.
sosyalleşmenin ne kadar önemli olduğunu bu hanımların elinden almadan anlayamayacaklar.
Evet bu cook belli oluyor inaninki 21 yaşım da anne olduğuma takmışsın sizede bravo diğer yazdıklarım pek dikkatinizi çekmemişİyi bravo.
Beceremedik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?