Ben teraziyim yükselenim oğlak. Bu zamana kadar anlaşamadığım kimse olmadı. Aşırı soğukkanlı, sakin ve kibarımdır. Ben herkesle anlaşırım. Eşim aslan burcu ve felaket zor biri. Acayip bir egosu var, gururundan ölür, küçük dağları ben yarattım havasındadır, gözler hep üstünde olsun, tüm ilgi onun olsun ister. Peşinden koşulmasını çok sever. Benimle olana kadarda 7den 70 e herkesi peşinden koşturmuş. Bunu sadece sevgili olarak anlamayın. Annesi, ablası, arkadaşları hep ağzına bakarlar eşimin. Aman ne diyecek hemen yapalım diye. Ama bana bunları yapamadı. Yapmaya çalıştı istediği etkiyi alamadı. Ben insanları çok yargılayan biri değilim neyse odur benim için kimsenin peşindende koşamam. Biraz umursamaz bir yapım var ama bunu bilerek yapmıyorum, gerçektende insanlara çok kafayı takmıyorum. Velhasıl eşimin zorlukları bana sökmedi. Kimseye yapmadığı tüm fedakarlıkları yapar, karşımda aslanlığı bırakıp kediye döner. Artık tanıdı beni, ego savaşına girmesinin saçma olduğunu, istesede benimle kavga edemeyeceğini anladı. Hala bile çok şaşırır şu hayatta tek anlaştığım, huzur bulduğum, en iyi arkadaşım sensin der.
Eski eşim akrepti ve çok kıskanç, paranoyalı sorgulayan biriydi. Takıntılıydı, bana saplantılıydı. Ben onunla anlaşırdım ama o benimle hep kavga etmeye çalışırdı. Ben sakin olduğumdan istesede kavga edemezdi, sonra gelip özür dilerdi. Bana aşırı aşık şekilde boşanmak zorunda kaldı. Ben istemediğim için.
son olarak herkesle iyi anlaşsamda boğa, balık kadınını pek sevmem, akrep kadınını da tehlikeli bulurum. En sevdiklerim yay, yengeç, ikizler, kovadır. Ama dediğim gibi ben herkesle anlaşırım burcumun en temel özelliği :)