Herkes en iyi ilişki yaşadığı burçları yazabilir mi 😃 bakalım aynı mı?

burcum başak yükselenim terazi eşim de terazi ve gerçekten oldum olası terazilerle ve başaklarla çok iyi anlaştım. Eşimin terazi olması ve en yakın arkadaşlarımın başak olması da kanıtı :)

burcum başak yükselenim terazi eşim de terazi ve gerçekten oldum olası terazilerle ve başaklarla çok iyi anlaştım. Eşimin terazi olması ve en yakın arkadaşlarımın başak olması da kanıtı :)
Basak ve yukselen terazi ne kadar ilginç bir kombinasyon. Hangi yanınız daha ağır basıyor acaba?

Çünkü ben oğlak burcuyum ,yükselenim kova ,kova burcu ve oğlak burçları ile çok iyi anlaşıyorum 🤣 ikizlerle anlaşamıyorum
O zaman kariyer anlamında basarilisinizdir beyin makine gibi olur. Ananem kova burcu yukselen oglak 66 yaşında 3. Üniversitesini okuyor Alanyada yaşlılar için açılan fakültede 👍

O zaman kariyer anlamında basarilisinizdir beyin makine gibi olur. Ananem kova burcu yukselen oglak 66 yaşında 3. Üniversitesini okuyor Alanyada yaşlılar için açılan fakültede 👍
Hala bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum aklımdan bir düşünce geçiyor psikoloji mi okusam diye Şuan uluslararası dil sınavına hazırlanıyorum 🙈 ve hayallerim hiç bitmiyor bu biterse şunu da yapsam iyi olur diyorum , her gün bir şeyler araştırıyorum sanki profesör 🤣 bu arada anneanneni tebrikkkk ediyorum 🥰

Basak ve yukselen terazi ne kadar ilginç bir kombinasyon. Hangi yanınız daha ağır basıyor acaba?
Ay ben de bilmiyorum. Bir kaç arkadaşım sosyal enerjik konuşkan olmamdan dolayı terazinin ağır bastığını söylüyorlar ama ben çok sosyal başaklarda tanıdım. Titizlik konusunda da öyle aşırı temiz falan değilimdir ama bir işe başlarken plan program yapmadan yapamam mesela, her ay hesap kitap yapmadan ödemeleri yapamam. Belirsizlik hiç sevmem. Bir işe başladıysam yarım bırakmaktan nefret ederim temizlik konusu orda öne çıkıyor işte bir tek. Temizlik yapıyorsam dibine kadar girmeye çalışıyorum ama yapmıyım desem eşime bıraksam bir ay dönüp bakmasam eve umrumda da olmadığı olur :KK70:

N
Hala bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum aklımdan bir düşünce geçiyor psikoloji mi okusam diye Şuan uluslararası dil sınavına hazırlanıyorum 🙈 ve hayallerim hiç bitmiyor bu biterse şunu da yapsam iyi olur diyorum , her gün bir şeyler araştırıyorum sanki profesör 🤣 bu arada anneanneni tebrikkkk ediyorum 🥰
Ne güzel işte kız maşallah, totonu kaşı. Allah sağlık uzun ömür versin daha çok sevdiğin şeyleri yapmaya fırsatın olsun 🧿 teşekkür ederim bu arada 🥰

Vay ne kadar detaylı güzel ve yazmışsınız. Iyi şeyler duyacak isek Teraziler nasıldır 😃 şaka bir yana hayatınızdaki Teraziler nasıldı merak ettim. Ben terazi burcuyum, kızım terazi burcu, kocam terazi burcu evde terazi birliği var
Yani açıkçası terazi tanıdığım çok fazla yok, benim bildiğim 3 kişi var bildiğim bi tanesi yakın arkadaşım 😂 iyi anlaşıyoruz gayet 😁 bildiklerimden terazi de gırgır seven dışa dönük uyumlu insanlar oluyo sosyal becerileri de yüksek, duygusal yapısı da var kadın olanının özellikle. Ha bi de Sosyal hayatında ne kadar dışarı dönük olsa bile özel hayatında dinginlik sakinlik düzen istiyolar yani standartlar değişmesin gibi, çok risk sevmezler. bunlar benim şahsi tespitlerim tabi 😂

Ay ben de bilmiyorum. Bir kaç arkadaşım sosyal enerjik konuşkan olmamdan dolayı terazinin ağır bastığını söylüyorlar ama ben çok sosyal başaklarda tanıdım. Titizlik konusunda da öyle aşırı temiz falan değilimdir ama bir işe başlarken plan program yapmadan yapamam mesela, her ay hesap kitap yapmadan ödemeleri yapamam. Belirsizlik hiç sevmem. Bir işe başladıysam yarım bırakmaktan nefret ederim temizlik konusu orda öne çıkıyor işte bir tek. Temizlik yapıyorsam dibine kadar girmeye çalışıyorum ama yapmıyım desem eşime bıraksam bir ay dönüp bakmasam eve umrumda da olmadığı olur :KK70:
Ya ben teraziyim sosyal değilimdir mesela hep tanıdığım insanlar ile bir yerlere giderim yeni insanlar ile tanışmak beni ürkütür çok hoşlanmam, kolay insanlardan soğuyan bir tipimdir zaten. Evimi çok severim, gezmeye gidiyor isem hep konforlu yerlere gitmeyi tercih ederim yorulmadan keyifli yapmaya calisirim her şeyi 😃

Ben teraziyim yükselenim oğlak. Bu zamana kadar anlaşamadığım kimse olmadı. Aşırı soğukkanlı, sakin ve kibarımdır. Ben herkesle anlaşırım. Eşim aslan burcu ve felaket zor biri. Acayip bir egosu var, gururundan ölür, küçük dağları ben yarattım havasındadır, gözler hep üstünde olsun, tüm ilgi onun olsun ister. Peşinden koşulmasını çok sever. Benimle olana kadarda 7den 70 e herkesi peşinden koşturmuş. Bunu sadece sevgili olarak anlamayın. Annesi, ablası, arkadaşları hep ağzına bakarlar eşimin. Aman ne diyecek hemen yapalım diye. Ama bana bunları yapamadı. Yapmaya çalıştı istediği etkiyi alamadı. Ben insanları çok yargılayan biri değilim neyse odur benim için kimsenin peşindende koşamam. Biraz umursamaz bir yapım var ama bunu bilerek yapmıyorum, gerçektende insanlara çok kafayı takmıyorum. Velhasıl eşimin zorlukları bana sökmedi. Kimseye yapmadığı tüm fedakarlıkları yapar, karşımda aslanlığı bırakıp kediye döner. Artık tanıdı beni, ego savaşına girmesinin saçma olduğunu, istesede benimle kavga edemeyeceğini anladı. Hala bile çok şaşırır şu hayatta tek anlaştığım, huzur bulduğum, en iyi arkadaşım sensin der.
Eski eşim akrepti ve çok kıskanç, paranoyalı sorgulayan biriydi. Takıntılıydı, bana saplantılıydı. Ben onunla anlaşırdım ama o benimle hep kavga etmeye çalışırdı. Ben sakin olduğumdan istesede kavga edemezdi, sonra gelip özür dilerdi. Bana aşırı aşık şekilde boşanmak zorunda kaldı. Ben istemediğim için.
son olarak herkesle iyi anlaşsamda boğa, balık kadınını pek sevmem, akrep kadınını da tehlikeli bulurum. En sevdiklerim yay, yengeç, ikizler, kovadır. Ama dediğim gibi ben herkesle anlaşırım burcumun en temel özelliği :)

X