- 21 Mayıs 2010
- 1.356
- 1
- Konu Sahibi highschool17
ben 1.79 boyunda 54 kiloyum. sözlüm 1.94 boyunda 84 kilo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sevgilinin yanında kısa kalmaktan neden rahatsız oluyosunuz bunun dezavantajlarını yazarmısınız bana lütfen....anlamıyorum ya bendemi sorun var bilmiyorum kızlar sevgilim 170 ben 165 im ama yanında çok daha kısa kalmak isterdm hemde çokkk isterdim bu görüntüdeki çiftlere hep ne kadar yakışmışlar gözüle baktım...kız erkeğin omuzlarına anca geliosa bu hoşuma gidio hepde buna özenmişimdir yaa erkeklerinde bundan hoşlandığını düşünüyorum bilmiyorum...konuyu açan arkadaşım hiç boşuna takıntı yapma canım..inan sevgilinin bu durum hoşuna gidiyodur hiç böle bi takıntı aklına bile gelmemiştir hatta sor bakalım aynı bu cevabı alırsın
tatlım ben de severim erkeğin uzun olmasını. şahsen ben çok memnunum kendi durumumdan. uzunum ama sözlüm de çok uzun rahatça topuklularımı giyiyorum
tatlım ben de severim erkeğin uzun olmasını. şahsen ben çok memnunum kendi durumumdan. uzunum ama sözlüm de çok uzun rahatça topuklularımı giyiyorum
kızlarrr boyum 1.60 ve sevgilim 1.85 aramızda 25 cm fark var anlıyacağınız... bu yüzden boy takıntım var acaba istisnamıyım diyorum ben sizler de yazın boylarınızı ve kilonuzu benim kilom 50 bu arada... :hulya:
aynı durumdayız canım ben 1.60 ım sevdiceğim de 1.85 :)
spor ayakkabı giymiyorum zaten giymeyi de sevmiyorum o yüzden sorun olmuyor.
hem böyle sarılması falan daha kolay oluyor kolunu attığında hemen omzumda
sevgiline bunu kompleks yaptığını belli etme bence
boylarınız kaç peki canım
ben onun yanında asla giyemiorum da topuklu çünkü giyersem ya aynı oluruz yada uzun olurum
canım sen bi de topuklu mu giyiyosun,kısa boylular gökdelenle gezsin o zaman
kızlar sevgilinin yanında kısa kalmaktan neden rahatsız oluyosunuz bunun dezavantajlarını yazarmısınız bana lütfen....anlamıyorum ya bendemi sorun var bilmiyorum kızlar sevgilim 170 ben 165 im ama yanında çok daha kısa kalmak isterdm hemde çokkk isterdim bu görüntüdeki çiftlere hep ne kadar yakışmışlar gözüle baktım...kız erkeğin omuzlarına anca geliosa bu hoşuma gidio hepde buna özenmişimdir yaa erkeklerinde bundan hoşlandığını düşünüyorum bilmiyorum...konuyu açan arkadaşım hiç boşuna takıntı yapma canım..inan sevgilinin bu durum hoşuna gidiyodur hiç böle bi takıntı aklına bile gelmemiştir hatta sor bakalım aynı bu cevabı alırsın
çok yakıştırırlar bana topuklu canım. ben de yakıştırıyorum kendime. fiziğim düzgündür topuklularla da çok rahat yürürüm. işim gereği de şık olmam gerekiyor. topuklu ayakkabı da kadını daha şık ve hoş gösteriyor her zaman. aşkım da seviyor nasıl olsa her halükarda uzun olduğu için
ama öyle boyu olan var olmayan var.hatta olmayan daha çok bence biraz insaflı ol,insanları depresyona sokma
yazmıştım canım yukarda görmedin sanırım. ben 179 sözlüm 194
görmedim canım
oo aranızda bayağa fark var rahatlıkla topuklu giyebilirsin
eveeeeeeeet topuklu ayakkabıları seviyorum