- 8 Şubat 2012
- 550
- 702
- 103
Utanmak mı ? sanane benim çocuğumdan diyorlar şahit olmuşluğum var .Aynen canim ama nolur gorurseninz uyarin belki utanirlar birdaha yapamazlar .
Cok haklisinoz canim psikloji bozuk insanlar birde ustune cevap veriyorlar.Ne diyelim umarim tez zamanda boylelerin soyu kurur insan evladina bu zulmu yapmasin yapmamali.Utanmak mı ? sanane benim çocuğumdan diyorlar şahit olmuşluğum var .
Ne yazık ki en çokta onların çocukları oluyor. Topluna kötü yetişmiş bireyler kazandırıyorlar. Toplumca geriye gidiyoruz. Davranış bozukluğu çok yaygın ülkemizde.Iyi geceler arkadaslar.Dun ve bugun cok sinirlerdim bir kac gordugum olaylardan oturu.
Dun mutfakta yemek yaparken bir kadin pazardan geliyordu sanirim ellerinde posetler yaninda 6 yaslarinda ve 3 yaslarinda iki cocuk vardi.kucuk olan cocuk yavrum sanirim cok yoruldugu icin yurumeken agliyordu.Baktim kadin cocuguni kulugundan cekistirip duruyor bir yandanda bagirip yanagina vurmaya caliyor.Bunu gorunce dayanamadim evim 1 katta oldugu icin kadina abla napiyorsun dedim ya kucucuk cocuga boyle vurulup aglatilirmi.Kadin ise piskin piskin diyorki yorulmus beni kucagina al diye agliyor o dedi ve cocugu cekistire cekistire goturdu.Daha bu olaya cok uzulurken aksam bizim evin karsiinda nisan vardi dukkan tarzi bi yerde baktim adamin tekide oglunun kolunda tutmus dukkana itiyor burdan cikmicaksin diyor kafasinada birer tokat yapistiriyor .Cocukta diyor ki baba para ver babasida dove dove bakkala goturdu 1 tl lik cerez aldi. Bunuda alirken hala itip vuryor cocuga icim sizladi Allahim keske bir supermen olsamda boyle anne babalari bulup cezalandirsam. Cok ama cok uzuluyorum.Bunlar benim tesadufen gorduklerim peki ya gormediklerim icim yaniyor bu cocuklar boyle ailelere layik degil dilerim Allahtan boyle olacak kisiler bir daha anne baba olmasinlar ya olmasin
yorumunuz icin teskkur ediyorum benimde en cok uzuldugum cocuklarina zalimcekotu davraniyorlar hem cocuklar etkileniyor hemde topluma saglikli birey olmuyorlar.Bu cocuklar topluma kazanilmaliNe yazık ki en çokta onların çocukları oluyor. Topluna kötü yetişmiş bireyler kazandırıyorlar. Toplumca geriye gidiyoruz. Davranış bozukluğu çok yaygın ülkemizde.
Sagol canim Allah razi olsun baba evinde cocuklugumda buldugum huzuru mutlulugu kendi evimde esimde bulamadim napalim saglik olsun buna da sukur.Gercekten oyle maddiyatla alakadinyok ne zenginler var gonlunfakir insanlar cocuguna bir sevgi kelimesini kullanmaktan aciz.Keske herkes sizin anne ve babaniz gibi olsa tanimiyorum ama ellerinde operim anne ve babaniz
Evet canım ilahi adalet ne ekersen onu bicersin Allah akıl fikir versin bu insanlara burda. Da suriyeli çok dileniyolar yaa küçük çocuklar içim yaniyo ama bişey yapamıyorumO çocuklar büyüyüp meslek sahibi oldugunda anne babalarına bakmıyorlar yaşlanınca ya da huzurevine postalıyorlar. İlahi adalet mi diyeyim olmaz olsun böyle çark mı diyeyim bilemedim.
Çocukların beynine kazınıyor herşey olumlu olumsuz ama bizim olumlu etkiler bırakmamız lazım anne baba olarakAynen canim bir omur cpcukta yara olaraknkaliyor bir arkadasimiz anlatmis kuccukken hep siddetre buyumus hayattaki herseyini etkilemis is hayatini evliligini cok uzucu cokk((
Aa o zaman o analar ben anayim bana bakilacak ben sizi ne zor sartlarda buyuttum derler birde beddua ederler sahit oldum bi yakinin annesinde de ordan biliyorum.Evet canım ilahi adalet ne ekersen onu bicersin Allah akıl fikir versin bu insanlara burda. Da suriyeli çok dileniyolar yaa küçük çocuklar içim yaniyo ama bişey yapamıyorum
Evet saldim çayıra mevlam kayira misali buyuturler doğurmak değil mesele herkes doğurur önemli olan sonrası maddi manevi destek olmakAa o zaman o analar ben anayim bana bakilacak ben sizi ne zor sartlarda buyuttum derler birde beddua ederler sahit oldum bi yakinin annesinde de ordan biliyorum.
ben direk susturuyorum cevapları altta kalıyor. bende sizi tebrik ediyorum.avrupada kimi yerlerde insanlar cocuklarına siddet uygulamaktan cekiniyor cünkü devlet alıyor elinden . toplumda bukonuda dikkatliSizi tebrik ediyorum .Bende her gordigumde mudahale ediyorum .Sonra piskin piskin birde cevap vermiyorlarmi cildiriyorum
Bugun bi tanidigimizin ortaokula giden cocugundan kendisine verdigi 100 lirayi cocukcagizin bursu yatinca istedigini duyunca aynen bu cumleyi kurdum bendeIyi geceler arkadaslar.Dun ve bugun cok sinirlerdim bir kac gordugum olaylardan oturu.
Dun mutfakta yemek yaparken bir kadin pazardan geliyordu sanirim ellerinde posetler yaninda 6 yaslarinda ve 3 yaslarinda iki cocuk vardi.kucuk olan cocuk yavrum sanirim cok yoruldugu icin yurumeken agliyordu.Baktim kadin cocuguni kulugundan cekistirip duruyor bir yandanda bagirip yanagina vurmaya caliyor.Bunu gorunce dayanamadim evim 1 katta oldugu icin kadina abla napiyorsun dedim ya kucucuk cocuga boyle vurulup aglatilirmi.Kadin ise piskin piskin diyorki yorulmus beni kucagina al diye agliyor o dedi ve cocugu cekistire cekistire goturdu.Daha bu olaya cok uzulurken aksam bizim evin karsiinda nisan vardi dukkan tarzi bi yerde baktim adamin tekide oglunun kolunda tutmus dukkana itiyor burdan cikmicaksin diyor kafasinada birer tokat yapistiriyor .Cocukta diyor ki baba para ver babasida dove dove bakkala goturdu 1 tl lik cerez aldi. Bunuda alirken hala itip vuryor cocuga icim sizladi Allahim keske bir supermen olsamda boyle anne babalari bulup cezalandirsam. Cok ama cok uzuluyorum.Bunlar benim tesadufen gorduklerim peki ya gormediklerim icim yaniyor bu cocuklar boyle ailelere layik degil dilerim Allahtan boyle olacak kisiler bir daha anne baba olmasinlar ya olmasin
umarim zamanla hersey sizin adiniza guzel olurSagol canim Allah razi olsun baba evinde cocuklugumda buldugum huzuru mutlulugu kendi evimde esimde bulamadim napalim saglik olsun buna da sukur.
Evet canim ne ekersek oni biceriz anneler ozelikle daha cok ozverili olmasi lazimÇocukların beynine kazınıyor herşey olumlu olumsuz ama bizim olumlu etkiler bırakmamız lazım anne baba olarak
iste ozellikle avm lerde cocuklar cok kauboliyor. Anlamiyorum canim bu insanlari ne rahatlar .Gecende esimle avm ye gittim iceri girer girmez iki yasindaki kiz cocugunun yaninda kimse yok yalniz basina dolaniyor kendi kizimi babasina biraktim ailesini aradim epey hickimse yok sonra kadinin birini gordum epey ilerde bu cocuk sizin mi evet niye birakiyorsun..Giris kapisinda gordum ordan cikip gitse kaybolsa biri goturse kucucuk cocuk yalniz birakilirmi dedim kadin yuzume bile bakmadi kizi cekti gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?