Herkes baba anne olamasin

Ne yazık ki en çokta onların çocukları oluyor. Topluna kötü yetişmiş bireyler kazandırıyorlar. Toplumca geriye gidiyoruz. Davranış bozukluğu çok yaygın ülkemizde.

Ne yazık ki en çokta onların çocukları oluyor. Topluna kötü yetişmiş bireyler kazandırıyorlar. Toplumca geriye gidiyoruz. Davranış bozukluğu çok yaygın ülkemizde.
yorumunuz icin teskkur ediyorum benimde en cok uzuldugum cocuklarina zalimcekotu davraniyorlar hem cocuklar etkileniyor hemde topluma saglikli birey olmuyorlar.Bu cocuklar topluma kazanilmali

Gercekten oyle maddiyatla alakadinyok ne zenginler var gonlunfakir insanlar cocuguna bir sevgi kelimesini kullanmaktan aciz.Keske herkes sizin anne ve babaniz gibi olsa tanimiyorum ama ellerinde operim anne ve babaniz
Sagol canim Allah razi olsun baba evinde cocuklugumda buldugum huzuru mutlulugu kendi evimde esimde bulamadim napalim saglik olsun buna da sukur.

O çocuklar büyüyüp meslek sahibi oldugunda anne babalarına bakmıyorlar yaşlanınca ya da huzurevine postalıyorlar. İlahi adalet mi diyeyim olmaz olsun böyle çark mı diyeyim bilemedim.

O çocuklar büyüyüp meslek sahibi oldugunda anne babalarına bakmıyorlar yaşlanınca ya da huzurevine postalıyorlar. İlahi adalet mi diyeyim olmaz olsun böyle çark mı diyeyim bilemedim.
Evet canım ilahi adalet ne ekersen onu bicersin Allah akıl fikir versin bu insanlara burda. Da suriyeli çok dileniyolar yaa küçük çocuklar içim yaniyo ama bişey yapamıyorum

Aynen canim bir omur cpcukta yara olaraknkaliyor bir arkadasimiz anlatmis kuccukken hep siddetre buyumus hayattaki herseyini etkilemis is hayatini evliligini cok uzucu cokk((
Çocukların beynine kazınıyor herşey olumlu olumsuz ama bizim olumlu etkiler bırakmamız lazım anne baba olarak

Gecende esimle avm ye gittim iceri girer girmez iki yasindaki kiz cocugunun yaninda kimse yok yalniz basina dolaniyor kendi kizimi babasina biraktim ailesini aradim epey hickimse yok sonra kadinin birini gordum epey ilerde bu cocuk sizin mi evet niye birakiyorsun..Giris kapisinda gordum ordan cikip gitse kaybolsa biri goturse kucucuk cocuk yalniz birakilirmi dedim kadin yuzume bile bakmadi kizi cekti gitti

Evet canım ilahi adalet ne ekersen onu bicersin Allah akıl fikir versin bu insanlara burda. Da suriyeli çok dileniyolar yaa küçük çocuklar içim yaniyo ama bişey yapamıyorum
Aa o zaman o analar ben anayim bana bakilacak ben sizi ne zor sartlarda buyuttum derler birde beddua ederler sahit oldum bi yakinin annesinde de ordan biliyorum.

Ben bunun bi yerlerden mezun olmakla, maddi güçle vs alakalı olduğunu düşünmüyorum malesef eğitimlisi de psikolojik baskıyla buyutebiliyor. Bu tamamen insanın içindeki anne olma isteğiyle alakalı. Hayatın bir basamağı haline gelmis cocuk sahibi olmak. Mahalle baskısıyla yapılıyor. Halbuki belki kadin kendini anne olmaya hazir hissetmiyor. Çocuğuna hayatının içine s.çan bir yaratık gibi bakıyor. Cahil kesim yol ortasinda doverken, guya egitimlisi de anane-kreş-bakıcı üçgenine terk edebiliyor ceşitli bahanelerle..
Bi saç kestirirmek için dükkan açarken bile binbir belgeye ihtiyaç varken, baba olmanın sadece üreme organlarının keyfine bırakılıyor olması çok ama çok üzücü

Aa o zaman o analar ben anayim bana bakilacak ben sizi ne zor sartlarda buyuttum derler birde beddua ederler sahit oldum bi yakinin annesinde de ordan biliyorum.
Evet saldim çayıra mevlam kayira misali buyuturler doğurmak değil mesele herkes doğurur önemli olan sonrası maddi manevi destek olmak

Sizi tebrik ediyorum .Bende her gordigumde mudahale ediyorum .Sonra piskin piskin birde cevap vermiyorlarmi cildiriyorum
ben direk susturuyorum cevapları altta kalıyor. bende sizi tebrik ediyorum.avrupada kimi yerlerde insanlar cocuklarına siddet uygulamaktan cekiniyor cünkü devlet alıyor elinden . toplumda bukonuda dikkatli

Bugun bi tanidigimizin ortaokula giden cocugundan kendisine verdigi 100 lirayi cocukcagizin bursu yatinca istedigini duyunca aynen bu cumleyi kurdum bende

Ha diyecsksiniz bdlki durumlari yoktur ihtiyaci vardir inanin alakasi yok

Bence bu çocuğa şiddet konusunda söylenebilecek kelimeler yetersiz kalıyor.gerçekten kelimelerin yetemediği bir konu.bırakın çocuğuma vurmayı , tanımadığım insanların dışarda yanına yaklaşıp ona dokunup , sevmesine tahammül edemeyip izin vermezken , buna teşebbüste bulunan kişileri sert bir şekilde terslerken , çocuğa şiddet konularını okurken sinirlerime ve göz yaşlarıma hakim olamıyorum

şahsen ben böyle olumsuz görüntülerle karşılaşınca hakkım olsa da olmasa da müdahale ediyorum.
çocuk büyütmekten aciz tahammülsüz anneleri gördükçe geriliyorum.

iste ozellikle avm lerde cocuklar cok kauboliyor. Anlamiyorum canim bu insanlari ne rahatlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…