- 2 Ağustos 2009
- 4.158
- 2.086
- 448
- Konu Sahibi maximaculpa
-
Eğer bu saatlerde kalkıyorsan iki öğün yapmaya çalış... Çavdar ekmeği yerine tam buğday ekmeği ya da tam tahıllı ekmek almanı tavsiye ederim... Bir de meyve suyunu kendin mi hazırlıyorsun yoksa hazır mı tüketiyorsun... :26:
Benim haftada 2 gün 9 a sarkıyor maalesef...İşten geç çıktığım için...Diğer günler en geç sekizde bitirmiş oluyorum :26::26:
5-6 gibi bitirince bu sefer de gece acıkıyorum ben.Nasıl ayarlasam bilemiyorum
tam tahıllı alcaktım bir yerde buldum ama duvara at duvar kırılır o derece sertti almadım çavdar ekmeğide 1 dilim tost ekmeği onu bile zor yedim meyve suyuda hazır bır kucuk bardak şeftali
Dün benimde 6 idi sanırım akşam yemeği yediğimde...Akşam ne yapacağımı bilemedim bu sefer...İnsan evde otururken bir şeyler yemek istiyor...O yüzden artık 7 gibi yemeyi düşünüyorum akşam yemeklerini...Canan Karatayın kitabını okumuştum oda 8 de masadan kalkmış olursanız yeter diyordu
Dün herkes kendini kaybetmiş sanırım
Ben akşam haşlanmış tavuk ve yoğurt yiyecektim eşime kızartma yaptık onun kızartmasından bir kaç parça aldım turşu vardı turşu yedim,sonrada akşam dokuz gibi çiğ köfte yedim
Maxima seni dinleyim dedim erken yedim dün ama zaman geçmedi sonrasındaBundan sonra 7 den önce yemem sanırım en azından insülin direncim kaybolana kadar
Kahvaltı yapmadım hala...Yeşil çay içeyim beklerken
Merhabalar herkese :)
Akşam yemeğini kaçta bitirmiş oluyorsunuz genelde?
Evet bence de en mantıklısı 7 gibi yemek veya 7ye kadar yemiş olmak. En azından sonrasında sadece su veya belki meyveyle biraz daha rahat geçer zaman :)
Bir de alt karın için mekikten başka etkili bi hareket var mı?
5-6 gibi bitirince bu sefer de gece acıkıyorum ben.Nasıl ayarlasam bilemiyorum
Akşam yemeğinden sonra su,soda ve sütten başka bir şey tüketmemeye çalış puffit...Meyvelerde de şeker var...Kilo vermemiz insülin direncimizi kırmakla başlar...Eğer yemekler arasında bir şey yersen insülin direncini kıramazsın buda istediğin kiloya ulaştıktan sonra seni yoldan çıkarmaya başlar...O yüzden mecbur kalmadıkça aralarda bir şey yeme
Alt karın zor bir bölge açıkcası...Callan duydun mu bilmiyorum...3 bölümden oluşan vücudu sıkılaştırmaya yarayan bir spor...Onun 2. bölümü alt karını sıkılaştırıyor diye biliyorum
Evet duydum bugün ona da bi bakayım madem. Burdakileri uygularsam pek sorunum kalmaz gibi, bol suya devam o zaman..
Teşekkürler hepinize
Maxima
Ekmek tarifini denerim işler hafiflediği zaman...Şimdi hiç vaktim kalmaz bunu yapmaya...Sporu bile zor yapıyorum
hangi mesaj:26:Mesajıma neden karşılık vermedin sen
hangi mesaj:26:
valla görmedim:26:
nerde:26:
Telefonuna gönderdim dün :26::26:
Canım o hattı biz kıbrısta kullanmıyoruz.o eşimindi zaten. ben ist.a apar topar geldiğim için kendi hattımı bukamadım onunkini almıştım.
telefon bi köşede duruyor, inan ki görmedim.
şimdi hemen bakıyorum.
kıbrıs numaramı veririm ben sana, ama 2 katı fiyat gidiyor sen attığın zaman.
hemen bakıyorum şimdi mesaja
Ben de canın sıkkın vakit geçirirsin diye mesaj atayım dedim... Neden öyle oluyor ki fiyat :44::44:
maxima tarifini çokk beğendim kesinlikle denicem bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?