Herhangi Diyet Programına Uymadan Kilo Verme Deneyimlerimiz

tam tahıllı alcaktım bir yerde buldum ama duvara at duvar kırılır o derece sertti almadım çavdar ekmeğide 1 dilim tost ekmeği onu bile zor yedim meyve suyuda hazır bır kucuk bardak şeftali

5-6 gibi bitirince bu sefer de gece acıkıyorum ben. Nasıl ayarlasam bilemiyorum

Dün benimde 6 idi sanırım akşam yemeği yediğimde...Akşam ne yapacağımı bilemedim bu sefer...İnsan evde otururken bir şeyler yemek istiyor...O yüzden artık 7 gibi yemeyi düşünüyorum akşam yemeklerini...Canan Karatayın kitabını okumuştum oda 8 de masadan kalkmış olursanız yeter diyordu

tam tahıllı alcaktım bir yerde buldum ama duvara at duvar kırılır o derece sertti almadım çavdar ekmeğide 1 dilim tost ekmeği onu bile zor yedim meyve suyuda hazır bır kucuk bardak şeftali

Meyve suyunu hazır tüketmeni tavsiye etmem gunes...Onların içinde tatlandırıcılar ve katkı maddeleri oluyor

Evet bence de en mantıklısı 7 gibi yemek veya 7ye kadar yemiş olmak. En azından sonrasında sadece su veya belki meyveyle biraz daha rahat geçer zaman :)

Bir de alt karın için mekikten başka etkili bi hareket var mı?

hmm..bende de oluyodu canım
erken yediğimde midem kazınıyodu, şekerli şeyler istiyodum hep
çok zor kırdım insülin direncini ben.

ama şimdi çok rahatım.
hiç yemesem aaramam.
zaten aramıyorum da..

çok nadir çikolata isteyebiliyorum..

öyle yap madem..
alışana kadar 7de bitir yemeğini..

Merhabalar herkese :)

Akşam yemeğini kaçta bitirmiş oluyorsunuz genelde?

benimki değişiyo
ama 7den sonraya kalmıyorum hiç bir zaman..

günaydın kızlar
ben dün akşam cozuttum malesef..

bizim durumdan dolayı.
akşam yemeğini 7de yedik ama 10 gibi latte ve cheescake yedik..

bugün 11 de kalktık dolayısıyla 2 öğün yapıcam bugün..

bu arada ekmek yaptım kızlar, ve süper oldu
ben çok beğendim.

tarifini veriyorum

*yarım paket yaş maya
*1 tatlı kaşığı pekmez (ev yapımı olmasına dikkat edin lütfen)
*1,5 su bardağı ılık su
*yarım çay bardağından biraz daha az zeytinyağı
*1 tatlı kaşığı tarçın (bunu ben kafamdan koydum, hem tatlı isteğini kessin hem de güzel koksun diye)
*1,5 tatlı kaşığı çörekotu (çörekotnun çok faydası var, tüketmeyi unutuyoruz genelde)
*istediğiniz kadar ceviz (ben robotta çekmiyorum, kesme tahtasında bıçakla istediğim büyüklükte kesiyorum)
*alabildiği kadar TAM BUĞDAY UNU

tüm malzemeyi ekleyip karıştırın kızlar.
gördüğünüz gibi tuz da yok şeker de yok.

hamuru yoğurun güzelce
kabarana kadar dinlendirin bi kenarda
ortalama 1-2 saat

ben küçük poğaçalar şeklinde yaptım.
bütün bir ekmek boyutunda yapmadım, ne olur ne olmaz içi pişmez diye riske girmek istemedim.
ama böyle de güzel oluyor
minik minik ekmekler.
istediğiniz boyutta yapabilirsiniz.

üzerine de, bir çorba kaşığı yoğurtla 1 tatlı kaşığı zeytinyağını karıştırıp ekmeklerin üzerine sürün fırçayla.
ister çörekotu, ister susam ekleyin.
içinde çörekotu var nasılsa diye eklemek istemeyebilirsiniz belki.

ben çörekotunu çok sevdiğim için yine çörekotu ekledim.
siz susam ekleyebilirsiniz.

bu ölçüde 20 tane falan top çıkıyor.

fazlasını buzluğa atıyorum ekmek soğuduktan sonra
tüketeceğim zaman çıkartıyorum

mikrodalgada ısıtmayın, ekmek ıslanıyor çünkü
fırında ısıtabilirsiniz.
ya da geceden buzdolabına koyun, sabaha kadar çözünür o.

ben çok sevdim
bundan sonra böyle yapıcam

Akşam yemeğinden sonra su,soda ve sütten başka bir şey tüketmemeye çalış puffit...Meyvelerde de şeker var...Kilo vermemiz insülin direncimizi kırmakla başlar...Eğer yemekler arasında bir şey yersen insülin direncini kıramazsın buda istediğin kiloya ulaştıktan sonra seni yoldan çıkarmaya başlar...O yüzden mecbur kalmadıkça aralarda bir şey yeme

Alt karın zor bir bölge açıkcası...Callan duydun mu bilmiyorum...3 bölümden oluşan vücudu sıkılaştırmaya yarayan bir spor...Onun 2. bölümü alt karını sıkılaştırıyor diye biliyorum

Maxima

Ekmek tarifini denerim işler hafiflediği zaman...Şimdi hiç vaktim kalmaz bunu yapmaya...Sporu bile zor yapıyorum

Evet duydum bugün ona da bi bakayım madem. Burdakileri uygularsam pek sorunum kalmaz gibi, bol suya devam o zaman..

Teşekkürler hepinize

Telefonuna gönderdim dün :26::26:

Canım o hattı biz kıbrısta kullanmıyoruz.o eşimindi zaten. ben ist.a apar topar geldiğim için kendi hattımı bukamadım onunkini almıştım.

telefon bi köşede duruyor, inan ki görmedim.
şimdi hemen bakıyorum.

kıbrıs numaramı veririm ben sana, ama 2 katı fiyat gidiyor sen attığın zaman.

hemen bakıyorum şimdi mesaja

Ben de canın sıkkın vakit geçirirsin diye mesaj atayım dedim... Neden öyle oluyor ki fiyat :44::44:

Ben de canın sıkkın vakit geçirirsin diye mesaj atayım dedim... Neden öyle oluyor ki fiyat :44::44:

sağol canım, çok düşüncelisi,n
eşimin türkiyedeki hattı bu, banka işlemleri için yurtdışına açtırdık ama görüşme falan yapmıyoruz hiç, öyle kenarda duruyo..
attım sana mesaj şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…