Herhangi Diyet Programına Uymadan Kilo Verme Deneyimlerimiz

tünaydın hatunlar

ben bugün biraz kacırdım ya pişi yedim 4 tane,peynir,zeytin.siyah cay.(zamanla azaltcam bagımlı gibiyim caya icmezsem sinir bas agrısı gırla )

öğlen: salatalık

aksam da corba ve tavuk yicem

bu arada 5 günde 1 kg gitmiş sabah da callenetics yaptım 45 dk.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

evde ocak yok mecbur yoksa dışardan yemek zorunda kalıcam

evet ama ben 1 temmuzda diyete başladım

65,5 la başladım şuan 55,8 kiloyum

son 5 kilom kaldı işte
inşallah 5 kilonuda verir dahada mutlu olursun bende sanırım ödemde var 1 haftada beş kilo aldım üç gün önce 82 idim şu an 79 900.birde işim masa başı boyum 169 hesaplarda ideal kilom 60 mış.arada 20 kilo var offf offf.

bende bu akşam ustu basladım dıyete bakalım sonuc ne olcak

bugün ilk günümdü
yeşil çayımı 2 kez içtim mate de kattım içine...
öğlen uyanmıştım zaten süte cornflakes kattım ( kızmayın yiyecek bir şey yoktu )
akşam üzeri çorba içtim...
2 çikolata da yedim ne yalan söyleyim
akşam dayanamadım çeyrek ekmek yedim kaşarla...

listesiz yapamam heralde kafama esen her şeyi yiyorum ama en azından bugün ayvalık tostu, lahmacun gibi şeyler yemedim

corn flex yasakmı nıe ole yazdınkı canım hayır yanı bende sabah yıcemde o acıdan sordum

Dün herkes kendini kaybetmiş sanırım

Ben akşam haşlanmış tavuk ve yoğurt yiyecektim eşime kızartma yaptık onun kızartmasından bir kaç parça aldım turşu vardı turşu yedim,sonrada akşam dokuz gibi çiğ köfte yedim

Maxima seni dinleyim dedim erken yedim dün ama zaman geçmedi sonrasında Bundan sonra 7 den önce yemem sanırım en azından insülin direncim kaybolana kadar

Kahvaltı yapmadım hala...Yeşil çay içeyim beklerken

Kahvaltımı yaptım;
1 dilim tam buğday ekmeği
6-7 adet zeytin
Bir kaç dilim domates ve salatalık
Haşlanmış 2 yumurta
ve peynir

corn flex yasakmı nıe ole yazdınkı canım hayır yanı bende sabah yıcemde o acıdan sordum

evet cnm bende bugn katıldım ama yasakmış hazır yiyecek olduğu için. zaten benm imkanımda yok ocağımız haftaya yapılacak o yüzden en az 1 öğün böyle geçiriyorum.

bnm kahvaltım bu saatte oluyor malesef kalkınca zencefilli limonlu bitki çayımı içtim şimdi menümde haşlanmış yumurta bol kımyonlu zeytin ve çavdar ekmeği var birde m suyu hadı bakalım bu arada 77 kg yim

Eğer bu saatlerde kalkıyorsan iki öğün yapmaya çalış... Çavdar ekmeği yerine tam buğday ekmeği ya da tam tahıllı ekmek almanı tavsiye ederim... Bir de meyve suyunu kendin mi hazırlıyorsun yoksa hazır mı tüketiyorsun... :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…