Hergün kaynana ve kayınbabası evine geldiği halde mutlu olan gelin var mı?

Evet çok doğru söylüyorsunuz.Insan saygı gösterdiği kadar saygı görür

Bence de. İnsan evinde rahat etmek kafa dinlemek ister. Tek kalmaktan hoşlanıyorum ben istemem öyle zırt pırt geleni. Kv ye yüz vermediğimden gelmeye korkuyor. Yüz versek evimizden çıkmazlar oğlumun evi diye

Eşiniz ne güzel annesine inanıp seni ezmemiş. Her koca aynı değil. Keşke bende eskiyi unutabilsem ama olmuyor bana yapılanları unutamıyorum

Eltiyle anlaşamıyor galiba:)

Bence de. İnsan evinde rahat etmek kafa dinlemek ister. Tek kalmaktan hoşlanıyorum ben istemem öyle zırt pırt geleni. Kv ye yüz vermediğimden gelmeye korkuyor. Yüz versek evimizden çıkmazlar oğlumun evi diye
Aynen benim kv kp de öyle yüz versem devamlı gelcekler. Kaynanası hergün gelinin evine geldiği halde mutlu olan gelinler nasıl mutlu olmayı başarıyor yoksa numara mı yapıyorlar anlamıyom

Belki şu an bana sinir olacaksiniz ama kayinvalidemi de kayinpederimi de cok seviyorum...hezaman gelmelerini isterim...ama onlar gelmiyor...haftada bir ugrar gider kayinvalidem..ayrica 5 sene beraber oturduk 2 senedir ayriyim..hic kirilmadim

Belki şu an bana sinir olacaksiniz ama kayinvalidemi de kayinpederimi de cok seviyorum...hezaman gelmelerini isterim...ama onlar gelmiyor...haftada bir ugrar gider kayinvalidem..ayrica 5 sene beraber oturduk 2 senedir ayriyim..hic kirilmadim

Allah tuttuklarını altın etsin öyle kv ve kp nin, sen de uyumlu bir insansın demek ki ne güzel

Allah bozmasın ama yine de kv ve kp yi hergün hergün görmek seni bunaltmıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…