• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hergün kaynana ve kayınbabası evine geldiği halde mutlu olan gelin var mı?

rol yapiyorlar al gulum ver gulum kim bilir neyin hesabini yapip ne kopariyorlar onun samimiyete inanmiyorum inancim kalmadi gorduklerimden sonra
Benimde inanasım gelmiyor ama baksana ne kadar çok kv sini kp sini seven gelin varmış meğer. Yorumlara bakınca sevenler daha fazla

Ben aynı apartmandayım. Memleketimden annem geliyor, ama ana kız sokağa adımımızı bile atamıyoruz. Çünkü görür de ayıp olur diye haber veriyoruz o da geliyor. Annem olmasa bile zırt pırt gelme ve telefon açma potansiyeline sahip.

Ben aynı apartmandayım. Memleketimden annem geliyor, ama ana kız sokağa adımımızı bile atamıyoruz. Çünkü görür de ayıp olur diye haber veriyoruz o da geliyor. Annem olmasa bile zırt pırt gelme ve telefon açma potansiyeline sahip.
Devamlı görmek bunaltıyor di mi

Olsa olsa pollyanna varmıştır ama o da Amerikalı. Onlarda KV , kp adeti olduğunu sanmıyorum :KK53: Hergun KV çekilir mı ya :sopa:

Ben 1 sene ayni mahallede oturdum hergun bizdeydi kadin yaa hic sevmem bogabilirimde yani o derece sevmem.

Sorunuza cevabim çok çok yakindik,çok sık gelinir gidilirdi .çok mutluydum is boşanmaya kadar geldi o yüzden :) bosandik taktik sepetide kolumuza muradimiza erdik :)

Ben de severim kv mi çok anlayışlı biridir. Sadece benim biraz daha bakımlı olmamı ister o kadar... keşke yakın olabilsek.

Allah bozmasın ama yine de kv ve kp yi hergün hergün görmek seni bunaltmıyor mu
Bunaltmaz mı bunaltıyor sonuçta kv yani evde düzenim kalmadı sabretmem lazım benim durumum çok farklı şuan ona muhtaç gibi birşeyim Allah razı olsun oda sorun çıkaracak birşey yapmadı henüz..

biz yan yana oturuyoruz hiçç mutlu değiliz bence yakında oturmak delilik

Bence de. İnsan evinde rahat etmek kafa dinlemek ister. Tek kalmaktan hoşlanıyorum ben istemem öyle zırt pırt geleni. Kv ye yüz vermediğimden gelmeye korkuyor. Yüz versek evimizden çıkmazlar oğlumun evi diye :işsiz:

bende de öyle malesef. onlar sıkılmıyor ama ben her şekilde zorlanıyorum bazen

haftada bir yada ayda bi iki kere oturmaya gelen kimseden zarar gelmez , ama burası oğlumun evi istediğim an girer çıkarım diyen kaynanalar hem çok itici oluyolar hemde hiçzaman sevilmiyolar. burdan okuduğum kadarıyla anlayışlı , karşısındaki bayanında gelinide olsa kendine özel bir hayatı olduğunu unutmayanlar gayette seviliyor sayılıyor demem o ki kötü gelin kötü muamele yoktur , kendi yerini kendi saygınlığını kendin belirlersin nokta.

işte nokta burası ya. ben de bunu söylüyorum onlara ama inanmıyorlar.özel hayatıma kesinlikle saygıları olmadığı için oğlumun evi diye gördükleri için sonumuz kötü bitti. en nefret ettiğim şey özel hayata muameledir :(

Back