Hergün kaynana ve kayınbabası evine geldiği halde mutlu olan gelin var mı?

Ben bırak aynı şehiri mahalleyi aynı binada oturuyorum.Sıkıntılı bir hamilelik geçirdiğim içinde hergün kv kp bizdeler annem sadece gelip 15gün bakabildi karşıda oturuyor ve babanem var evde o yüzden çok kalamadı. Kv anlayışlı bir kadın herşeye karışan bir tip değil, hafta 2gün temizliğimi yapıyor yemeğim ütüm çabası.. Benden bile daha iyi temizlik yaptığını söyleyebilirim:) Ne çok samimiyiz nede resmi bu halimiz umarım bozulmaz.

Ben de çok severim içi dışı birdir kvmim eli de çok hamarattır evi çok güzel çekip çevirir biz ayrı illerde yaşıyoruz ama aynı ilde olsak sık sık görüşürdüm

Bizim sokaklar yan yana. Hergün de görüyo sayılırım. Çok memnunum çokta severim kendilerini.

Not: ciddiyim

canım sen o samimi poz verenlere fazla güvenme bnm etrafimda da vardı öyle tipler şimdi görmen lazım kisilermis millete poz veryolarmis öyle bide bnm eltiler de dışardan öyle gözükür bnm eltiler kv min yeğeni kardeşinin kızları çok samimilerdi bn nisanliyken bana öyle gozukuyolardi evlendim bi duydum kv yüzünden dayakta yemişler kv kp yüzünden kavga da etmişler bn o yüzden iyi gözükenlere güvenmiyorum
Edit: istisnalar kaideyi bozmaz

Ne kadar güzel demek ki iyi anlaşıyorsunuz

Evet sanki bazı insanlar rol yapıyor gibi

Ama insan geçmişi acıları unutamıyor işte

İşte herkese iyi insanlar denk gelmiyor.En iyisi mesafe galiba

Benim kardeşim kayın ailesinin tüm bireyleri ile iyi anlaşırdı, allahtan yeni elti geldi de hayatına heyecan geldi :))

Bu arada hepsi birbirine yakın oturuyor ve sık sık görüşüyorlar. Ama en önemlisi resmiyeti de kaybetmiyorlar, örneğin görümcesi ile aynı apartmanda, ama görümcesi telefonla arayıp haber vermeden çat kapı yapmıyor.

Mesela ben hergün zevkle bebeğiyle kayınvalidesine giden akşama kadar oturan hatta yatılı kalan gelin gördüm.Çok sevgiden mi baskıdan mı anlamadim

Evet aynen bende öyleyim hergün hergün gelmeleri beni bunaltır. Bende mesafe koydum.Yoksa benim kv kp devamlı gelme hevesindeler

Geleceksiniz diye baskı yapmamaları ve hergün size gelmemeleri ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…