• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hergün kaynana ve kayınbabası evine geldiği halde mutlu olan gelin var mı?

haftada bir yada ayda bi iki kere oturmaya gelen kimseden zarar gelmez , ama burası oğlumun evi istediğim an girer çıkarım diyen kaynanalar hem çok itici oluyolar hemde hiçzaman sevilmiyolar. burdan okuduğum kadarıyla anlayışlı , karşısındaki bayanında gelinide olsa kendine özel bir hayatı olduğunu unutmayanlar gayette seviliyor sayılıyor demem o ki kötü gelin kötü muamele yoktur , kendi yerini kendi saygınlığını kendin belirlersin nokta.
Evet çok doğru söylüyorsunuz.Insan saygı gösterdiği kadar saygı görür

kayınvalidemle kayınpederime kalsa hergün gelmek isterler mesafe koyduğum için gelemiyorlardı ama gelemedikleri hergünü sayıyorlarmış. kayınpeder ve kayınvalide olarak demiyorum ama kim olursa olsun hergün gelince sıkılır bence insan. en azından ben öyleyim

Bence de. İnsan evinde rahat etmek kafa dinlemek ister. Tek kalmaktan hoşlanıyorum ben istemem öyle zırt pırt geleni. Kv ye yüz vermediğimden gelmeye korkuyor. Yüz versek evimizden çıkmazlar oğlumun evi diye :işsiz:

Benim de kaynana bana ilk zamanlar hayatı zindan etti logusaligimda etmediğini bırakmadı .
gelin beni evden kovdu diye ağlaya ağlaya gitti. sağolsun eşim annesine inanmadi .beni savundu. siz kavga etmekle beni arada bırakıyoruz ne haldeyim ben, bi yanda eşim bi yanda annem dedi. kaynana baktı beni ezemiyor benimle anlaşma yoluna gitti. ben de eskiyi unuttum bazen hatırlayıp sinir olsam da seviyorum şimdi .küçük çocuğum var bakmaya geldi memnunum gitsin istemiyorum. arada giciklik yapsa da genel de iyi
Eşiniz ne güzel annesine inanıp seni ezmemiş. Her koca aynı değil. Keşke bende eskiyi unutabilsem ama olmuyor bana yapılanları unutamıyorum

Benim kardeşim kayın ailesinin tüm bireyleri ile iyi anlaşırdı, allahtan yeni elti geldi de hayatına heyecan geldi :))

Bu arada hepsi birbirine yakın oturuyor ve sık sık görüşüyorlar. Ama en önemlisi resmiyeti de kaybetmiyorlar, örneğin görümcesi ile aynı apartmanda, ama görümcesi telefonla arayıp haber vermeden çat kapı yapmıyor.
Eltiyle anlaşamıyor galiba:)

Bence de. İnsan evinde rahat etmek kafa dinlemek ister. Tek kalmaktan hoşlanıyorum ben istemem öyle zırt pırt geleni. Kv ye yüz vermediğimden gelmeye korkuyor. Yüz versek evimizden çıkmazlar oğlumun evi diye :işsiz:
Aynen benim kv kp de öyle yüz versem devamlı gelcekler. Kaynanası hergün gelinin evine geldiği halde mutlu olan gelinler nasıl mutlu olmayı başarıyor yoksa numara mı yapıyorlar anlamıyom

Belki şu an bana sinir olacaksiniz ama kayinvalidemi de kayinpederimi de cok seviyorum...hezaman gelmelerini isterim...ama onlar gelmiyor...haftada bir ugrar gider kayinvalidem..ayrica 5 sene beraber oturduk 2 senedir ayriyim..hic kirilmadim

Belki şu an bana sinir olacaksiniz ama kayinvalidemi de kayinpederimi de cok seviyorum...hezaman gelmelerini isterim...ama onlar gelmiyor...haftada bir ugrar gider kayinvalidem..ayrica 5 sene beraber oturduk 2 senedir ayriyim..hic kirilmadim

Allah tuttuklarını altın etsin öyle kv ve kp nin, sen de uyumlu bir insansın demek ki ne güzel

Ben bırak aynı şehiri mahalleyi aynı binada oturuyorum.Sıkıntılı bir hamilelik geçirdiğim içinde hergün kv kp bizdeler annem sadece gelip 15gün bakabildi karşıda oturuyor ve babanem var evde o yüzden çok kalamadı. Kv anlayışlı bir kadın herşeye karışan bir tip değil, hafta 2gün temizliğimi yapıyor yemeğim ütüm çabası.. Benden bile daha iyi temizlik yaptığını söyleyebilirim:) Ne çok samimiyiz nede resmi bu halimiz umarım bozulmaz.
Allah bozmasın ama yine de kv ve kp yi hergün hergün görmek seni bunaltmıyor mu

Back