• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hergün kaynana ve kayınbabası evine geldiği halde mutlu olan gelin var mı?

Ben bırak aynı şehiri mahalleyi aynı binada oturuyorum.Sıkıntılı bir hamilelik geçirdiğim içinde hergün kv kp bizdeler annem sadece gelip 15gün bakabildi karşıda oturuyor ve babanem var evde o yüzden çok kalamadı. Kv anlayışlı bir kadın herşeye karışan bir tip değil, hafta 2gün temizliğimi yapıyor yemeğim ütüm çabası.. Benden bile daha iyi temizlik yaptığını söyleyebilirim:) Ne çok samimiyiz nede resmi bu halimiz umarım bozulmaz.

Ben de çok severim içi dışı birdir kvmim eli de çok hamarattır evi çok güzel çekip çevirir biz ayrı illerde yaşıyoruz ama aynı ilde olsak sık sık görüşürdüm

Iyi akşamlar kızlar. Biliyorsunuz ki ben asla ama asla eşimin ailesiyle anlasamiyorum, onların bana yaptıklarını unutamıyorum ve hala bana hayatı zindan etmeye devam ediyorlar.Ben eşimin ailesiyle aynı şehirdeyim ama ilçelerimiz farklı, uzakta oturuyorum yani. Ama bu bile onların beni bunaltmasını, evimin huzurunu kaçırmasını önlemiyor. Size sorum.Kaynana kayınbabasıyla aynı mahallede oturup her gün onları görüp,kaynanasının,kendi evine hergün oturmaya gelmesinden mutlu olan gelin var mı? Oh kaynanam hergün geliyor çocuğuma bakıyor, iyi ki aynı mahalleye taşınmışım diyen var mı.Ben uzakta oturduğum halde benim huzurumu bozuyorlar. Kaynanası kayınbabasiyla aynı mahallede oturup devamlı onlari görüp mutlu olan var mı. Birkaç kişi tanıyorum böyle ve onlar mutlu görünüyorlar, şakalaşmalar,gülüşmeler falan iyi anlaşıyor gibiler. Asla yakına taşınma gibi bir niyetim yok ama yinede merak ediyorum. Sorun bende mi. Bu konudaki tecrübelerinizi merak ediyorum.Şimdiden teşekkürler herkese.:KK51::KK64:

Bizim sokaklar yan yana. Hergün de görüyo sayılırım. Çok memnunum çokta severim kendilerini.

Not: ciddiyim

Iyi akşamlar kızlar. Biliyorsunuz ki ben asla ama asla eşimin ailesiyle anlasamiyorum, onların bana yaptıklarını unutamıyorum ve hala bana hayatı zindan etmeye devam ediyorlar.Ben eşimin ailesiyle aynı şehirdeyim ama ilçelerimiz farklı, uzakta oturuyorum yani. Ama bu bile onların beni bunaltmasını, evimin huzurunu kaçırmasını önlemiyor. Size sorum.Kaynana kayınbabasıyla aynı mahallede oturup her gün onları görüp,kaynanasının,kendi evine hergün oturmaya gelmesinden mutlu olan gelin var mı? Oh kaynanam hergün geliyor çocuğuma bakıyor, iyi ki aynı mahalleye taşınmışım diyen var mı.Ben uzakta oturduğum halde benim huzurumu bozuyorlar. Kaynanası kayınbabasiyla aynı mahallede oturup devamlı onlari görüp mutlu olan var mı. Birkaç kişi tanıyorum böyle ve onlar mutlu görünüyorlar, şakalaşmalar,gülüşmeler falan iyi anlaşıyor gibiler. Asla yakına taşınma gibi bir niyetim yok ama yinede merak ediyorum. Sorun bende mi. Bu konudaki tecrübelerinizi merak ediyorum.Şimdiden teşekkürler herkese.:KK51::KK64:
canım sen o samimi poz verenlere fazla güvenme bnm etrafimda da vardı öyle tipler şimdi görmen lazım kisilermis millete poz veryolarmis öyle bide bnm eltiler de dışardan öyle gözükür bnm eltiler kv min yeğeni kardeşinin kızları çok samimilerdi bn nisanliyken bana öyle gozukuyolardi evlendim bi duydum kv yüzünden dayakta yemişler kv kp yüzünden kavga da etmişler bn o yüzden iyi gözükenlere güvenmiyorum
Edit: istisnalar kaideyi bozmaz

Kv ile ve kendi annemler ile ayni mahallede oturuyorz ikiside karsimdaki apartmanda oturuyolar. Hergun gormuyorum ama gayet memnunum yakin oturmaktan. Kizimi istedigim an birakip disari cikabiliyorum. Yemek yapamadigim zaman onlara gidip yemek yiyebiliyorum. Ama benim kv zaten annem gibi anlayisli bi insan. Yalniz kalmak istesem bunu acikca ona soyleyebilirm. O rahatligi verdi bana. Kp zaten dunya iyisi bi insan. Sagolsunlar gayet iyiyiz
Ne kadar güzel demek ki iyi anlaşıyorsunuz

canım sen o samimi poz verenlere fazla güvenme bnm etrafimda da vardı öyle tipler şimdi görmen lazım kisilermis millete poz veryolarmis öyle bide bnm eltiler de dışardan öyle gözükür bnm eltiler kv min yeğeni kardeşinin kızları çok samimilerdi bn nisanliyken bana öyle gozukuyolardi evlendim bi duydum kv yüzünden dayakta yemişler kv kp yüzünden kavga da etmişler bn o yüzden iyi gözükenlere güvenmiyorum
Edit: istisnalar kaideyi bozmaz
Evet sanki bazı insanlar rol yapıyor gibi

Ben ben bennn parmak kaldırıyorum
Açılın ben kv kp seven gelinim.gerci artik gelin degilim :spor: ama hala görüşüyoruz ben ona anne diyorum mesela
Hic mi anlaşmazlıklar olmuyor oluyo tabii lakin kisilik çatışması haline getirmiyoruz .oyle olsa hayat her iki tarafa da cekilmez olur
Geçmişi ďüşünüp kasmaya gerek yok (istisna durumlardaki kv kp ler de zaten ne acı ki yuva yıkmış olanlardır)
Ama insan geçmişi acıları unutamıyor işte

Ben bu forumda okuduklarimdan şunlari çıkardım

1-k.valideyle aynı apartmanda hatta aynı mahallede bile yaşamak intihar gibi

2-bazen de melek gibi k.valideler olsa bile gelinlere asla yaranamiyorlar her yaptıkları suç oluyor

3-en guzeli uzaktan uzaktan sevmek
İşte herkese iyi insanlar denk gelmiyor.En iyisi mesafe galiba

Benim kardeşim kayın ailesinin tüm bireyleri ile iyi anlaşırdı, allahtan yeni elti geldi de hayatına heyecan geldi :))

Bu arada hepsi birbirine yakın oturuyor ve sık sık görüşüyorlar. Ama en önemlisi resmiyeti de kaybetmiyorlar, örneğin görümcesi ile aynı apartmanda, ama görümcesi telefonla arayıp haber vermeden çat kapı yapmıyor.

Bende yakın oturuyorum. Her iki aileyede yakınız yürüme mesafesi. Sık görüşmeyi sevmem. Bi haftada iki kere görüşmüşsek üçüncüye müsade etmem bi şekilde. Hemen bi program yaparım, olmadı yorgun olurum, evde işim var derim vs... genelde kırmamaya çalışırım her iki tarafıda. Zaten annem anlayışlıdır. Kayın aileyide eşimle paslaşarak idare ediyoruz.
Bende sık görüşmekten memnun olanı görmedim. İyi idare edebilen sabırlı gelin gördüm sadece
Mesela ben hergün zevkle bebeğiyle kayınvalidesine giden akşama kadar oturan hatta yatılı kalan gelin gördüm.Çok sevgiden mi baskıdan mı anlamadim

kayınvalidemle kayınpederime kalsa hergün gelmek isterler mesafe koyduğum için gelemiyorlardı ama gelemedikleri hergünü sayıyorlarmış. kayınpeder ve kayınvalide olarak demiyorum ama kim olursa olsun hergün gelince sıkılır bence insan. en azından ben öyleyim
Evet aynen bende öyleyim hergün hergün gelmeleri beni bunaltır. Bende mesafe koydum.Yoksa benim kv kp devamlı gelme hevesindeler

aynı mahalledeyiz iki aileylede yürüme mesafesi 5 dk falan.bi sorun yok gayet iyiyiz. hergün bize gelmek zorundasın diye direten insanlar olsalardı, yada her gün benim evimden çıkmasalardı o zaman büyük sorun olurdu. ama anlayışlı insanlar çok şükür
Geleceksiniz diye baskı yapmamaları ve hergün size gelmemeleri ne güzel

Back