- 24 Ocak 2013
- 227
- 95
- 48
öyle canm ama bu ay dişim şişmişti 10 tane antibiyotk iğne kullandm ondardr sanyrm sence olablr mıAy canım 5 gün az bi zaman degil ne duruysn koş bi test al :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle canm ama bu ay dişim şişmişti 10 tane antibiyotk iğne kullandm ondardr sanyrm sence olablr mıAy canım 5 gün az bi zaman degil ne duruysn koş bi test al :)
normalde çok düzenli mi peki adetin günü gününe oluyomusun yaniöyle canm ama bu ay dişim şişmişti 10 tane antibiyotk iğne kullandm ondardr sanyrm sence olablr mı
e bişey kaybetmezsin sonuçta çıkmazsa en azından umut etmezsin bu ay için hergün acabamı demezsin sonucu öğrenmiş olursun nacizane fikrm karar senin :)aslında tam gununde gelrdı ama hazran ayında kımyasal gebelık yasadm ve ondan sonra duzene grmedı .ama bu ay goguslerm cok agrıyor dokunamıyorm 10 gundr ve cok sık tuvalete gdyrm
sagol canm cvbın için bugun alıym iş çıkışı teste bişey kaybetmezsin sonuçta çıkmazsa en azından umut etmezsin bu ay için hergün acabamı demezsin sonucu öğrenmiş olursun nacizane fikrm karar senin :)
sonucu bildir canım inşallah vardır bebişin sana tutunmuştur :)sagol canm cvbın için bugun alıym iş çıkışı test
Canım ne yaptn test yaptn mı hadi güzel haberler ver bize :)inşallah canm Allah isteyen herkese bı an once versn inşallah
kızlar test yaptm ikinci çizgi çok silik çıktı amaCanım ne yaptn test yaptn mı hadi güzel haberler ver bize :)
Fotosunu at bakalm canmkızlar test yaptm ikinci çizgi çok silik çıktı ama
Hadi inşallah:)Merhaba arkadaslar benimde bat 18 ekim hayırlısı ile olur inş heyecanla bekliyorum :)
Gecen ay benimde ayni senin gibi olmustu canim bencede takma b3n bu ay takmiyorum 9 gun kaldi bata hayirlisi bakalimKızlar benim bu ay da olmadı regl oldm bugün ve bundan sonra kendimde belirti aramamaya karar aldm çünkü kasık batması ve iştah artışı ateş ölçme yöntemi hepsi hikayeymiş anladm bundan sonra kendimi dinlemycem aksine normalde 32 günde bir adet olurken adetim 3 gün erken geldi ilk defa.nasip diyorum artk herseyin hayırlısı şunu anladm kafamıza takdıkça olmuyormuş akışına bırakmak lazım biraz
Öyle canım inşallah sen hamilesindir..Gecen ay benimde ayni senin gibi olmustu canim bencede takma b3n bu ay takmiyorum 9 gun kaldi bata hayirlisi bakalim
Insallah canim yaÖyle canım inşallah sen hamilesindir..