• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hergün Hamilelik Haberi Alalım Kızlar:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi bglm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslında tam gununde gelrdı ama hazran ayında kımyasal gebelık yasadm ve ondan sonra duzene grmedı .ama bu ay goguslerm cok agrıyor dokunamıyorm 10 gundr ve cok sık tuvalete gdyrm

aslında tam gununde gelrdı ama hazran ayında kımyasal gebelık yasadm ve ondan sonra duzene grmedı .ama bu ay goguslerm cok agrıyor dokunamıyorm 10 gundr ve cok sık tuvalete gdyrm
e bişey kaybetmezsin sonuçta çıkmazsa en azından umut etmezsin bu ay için hergün acabamı demezsin sonucu öğrenmiş olursun nacizane fikrm karar senin :)

Merhaba arkadaslar benimde bat 18 ekim hayırlısı ile olur inş heyecanla bekliyorum :)

Kızlar benim bu ara kasık batmalarm çok arttı neden acaba ya?adetime 6 gün var ondan olabilir mi ki?

Kızlar benim bu ay da olmadı regl oldm bugün ve bundan sonra kendimde belirti aramamaya karar aldm çünkü kasık batması ve iştah artışı ateş ölçme yöntemi hepsi hikayeymiş anladm bundan sonra kendimi dinlemycem aksine normalde 32 günde bir adet olurken adetim 3 gün erken geldi ilk defa.nasip diyorum artk herseyin hayırlısı şunu anladm kafamıza takdıkça olmuyormuş akışına bırakmak lazım biraz:(

Kızlar benim bu ay da olmadı regl oldm bugün ve bundan sonra kendimde belirti aramamaya karar aldm çünkü kasık batması ve iştah artışı ateş ölçme yöntemi hepsi hikayeymiş anladm bundan sonra kendimi dinlemycem aksine normalde 32 günde bir adet olurken adetim 3 gün erken geldi ilk defa.nasip diyorum artk herseyin hayırlısı şunu anladm kafamıza takdıkça olmuyormuş akışına bırakmak lazım biraz:KK43:
Gecen ay benimde ayni senin gibi olmustu canim bencede takma b3n bu ay takmiyorum 9 gun kaldi bata hayirlisi bakalim

Kızlar yok mu bize hamilelik haberi verecek birileri bu aksam...

Back