• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hergün Hamilelik Haberi Alalım Kızlar:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi bglm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben adete 5 gun kala baya silik cizgi yaklamistim ama benim dediim silik cizgi biraz daha belirgindi sonra 2 gun gecti bida baktim koyulasmisti en son zaten digital testle yapmistim sonra da doktora gitmistim ama adet oncesi ogrenmek ayri bi stres cunku doktora gidiosun bhcg bakio ama ultrasonda hicbisi gormuosun kese gorunsun die bi telas bekliosun keseyi goruosun sonra kalp atisi olcak mi die stresle bekliosun. insanin aklina 1000 tane sey gelio kimyasal mi bos gebelik mi dis gebelik mi vs vs vs die. o yuzden doktorlarda adet gecikmesi yasamadan test yapmamayi onerirler ki haklilar bencede ben herkese ayni tavsiyeyi veriorm acikcasi adet min 4 gun gecmeden test yapmayin :)
Yapmak istemiyorum ama bisey dürtüyo sanki git yap die bakalm hayırlısı artk

Yapmak istemiyorum ama bisey dürtüyo sanki git yap die bakalm hayırlısı artk
benden tavsiye yapmamaya calis :) ben kalp atisini duyana kadar bi 9 dogurmustum gerci stres telas geciomu dersen gecmio dogurana kadar de gecmicek sanirsam :)

benden tavsiye yapmamaya calis :) ben kalp atisini duyana kadar bi 9 dogurmustum gerci stres telas geciomu dersen gecmio dogurana kadar de gecmicek sanirsam :)
Doğurana kadar gecmio canım doguncada gecmio gazı atesi sancısı aşısı derken anne hep telaşlı oluo benim kızım 4 yaşında ben hala öleym:)

Doğurana kadar gecmio canım doguncada gecmio gazı atesi sancısı aşısı derken anne hep telaşlı oluo benim kızım 4 yaşında ben hala öleym:)
:) ayy tahmin edebiliorm zaten de bakalim saglikla bebisime kavussam ilk bi rahat nefes alcam sanirsam.

:) ayy tahmin edebiliorm zaten de bakalim saglikla bebisime kavussam ilk bi rahat nefes alcam sanirsam.
Onu kucağına aldığın an çektiğin onca sıkıntı herşey bitiyo onu yasamak mükemmel bisey o miss kokusunu içine çekmek dünyanın en güzel duygusu annelik emin ol neyin olacak bu arada

Onu kucağına aldığın an çektiğin onca sıkıntı herşey bitiyo onu yasamak mükemmel bisey o miss kokusunu içine çekmek dünyanın en güzel duygusu annelik emin ol neyin olacak bu arada
kizim gelio insalla :) kucagima alip miss gibi kokusunu cekmeyi hasretle bekliorm zaten :KK200:

Kan sonucum çıktı kızlar 0.10 hamile değilim artk bütün umutlarım bitti olmayacak galiba kendinizde belirti filan aramayn herşey yalan

Daha 10 günüm var adetime ama ümitlerim bitti

Selam bugun bat günüm gelen giden yok henüz. yarın test yapıcam ama korkuorum artık negatifş görücem diye yinr

Benim bata daha çok var 26 ekim beklemeyle bitermi ki? :)

Hayırlısı olsun diyelim demi :)

Back