- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
- 73
inşallah kuzum.İnşallah bebişin seninledir canım nezamandır istiyosun yaş kaç?
yaş 20 5aydur istioryz sen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah kuzum.İnşallah bebişin seninledir canım nezamandır istiyosun yaş kaç?
26 canım ben 2 aydır başladık çalışmalara :)inşallah kuzum.
yaş 20 5aydur istioryz sen?
hımm hayırlısı olsun eşimde 27 ye gircek26 canım ben 2 aydır başladık çalışmalara :)
hmm ama allah vermediği sürece olmaz ztn bnde hayali bir çizgi gördm bende ondan korkuorumSilik çizgi tam bir hayal kırıklığı...
Geçen ay silik çizgiyle dr a gittim kimyasal gebelik çıktı.
Adet günü gelmeden test yapmam artık asla.
inşllah cnm bat bugün :)insallah can insallah hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz 8 aydir deniyoruz bat 17
oyle mii :) hadi bakalimm insallah bu saate kadar olmadiysaaainşllah cnm bat bugün :)
olmadı aslında şaşmaz 3ü grçtimi başlar adetim gelmeye ufak ufak ama yok :) bak sık tuvalete çıkıorum yokoyle mii :) hadi bakalimm insallah bu saate kadar olmadiysaaa
ayy senin yerinde olsam test yapardim heyecandan duramazdim :)olmadı aslında şaşmaz 3ü grçtimi başlar adetim gelmeye ufak ufak ama yok :) bak sık tuvalete çıkıorum yok
mide bulantım var kasık batmama var ama adet yok bnde sabırsızım ama hem cesaret yok hemde yarın yapıcamayy senin yerinde olsam test yapardim heyecandan duramazdim :)
insallah hamilesindrmide bulantım var kasık batmama var ama adet yok bnde sabırsızım ama hem cesaret yok hemde yarın yapıcam
inşalllahhhh.....insallah hamilesindr
Ay canım 5 gün az bi zaman degil ne duruysn koş bi test al :)slm kızlar bende sizler gbı bu ayda ümitli olanlardanım sat 5 eylül 5 gun gecıktı ama cesaretm yok test yapmaya