• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hergün Hamilelik Haberi Alalım Kızlar:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi bglm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bglm

Herşey İçin Hayırlısı...
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
570
243
123
Kızlar hamilelik haberini burda birlikte paylaşalım hergün birbirimizin mutluluğuna ortak olalım ne dersiniz?Hadi bakalım benim bat 19 ekim :)

Cnm inşallah güzel, müjdeli haberi bu en kısa zamanda alırsın :)

Kızlar daha bata 12 gün var aksam test yaptm böle bisi çıktı bundan umutlanmalımym ayrıca bu kadar erken sonuç çıkması mümkün mü? 20151006_233133.jpg

Kızlar hamilelik haberini burda birlikte paylaşalım hergün birbirimizin mutluluğuna ortak olalım ne dersiniz?Hadi bakalım benim bat 19 ekim :)

Çok güzel düşünmüşsn cnm hamilelk haberlrni okuyunca acayip mutlu oldum.inşallah darısı başımıza:KK68:
Benmde bat 20 ekim :KK66:

Çok güzel düşünmüşsn cnm hamilelk haberlrni okuyunca acayip mutlu oldum.inşallah darısı başımıza:KK68:
Benmde bat 20 ekim :KK66:
Aynenn canım darısı başımıza her gün hamilelik haberini alanlar öğrenenler paylaşırsa çok mutlu olurum

Kızlar daha bata 12 gün var aksam test yaptm böle bisi çıktı bundan umutlanmalımym ayrıca bu kadar erken sonuç çıkması mümkün mü?Eki Görüntüle 1649633
canım bu test bana negatif geldi ama zaten luteal fazı düşünürsen sen 2 gün önce daha yeni yumurtladın ve 12 gün sonra adet olcaksın. daha bhcg nin bu kadar erken idrara geçmesi imkansız. dur daha çok erken başlamışsın test yapmayaç benden bi tavsiye adet günün gelmeden de yapmamaya çalış ama sen bilirsin :) inşalla bu ay gönlünce olur

canım bu test bana negatif geldi ama zaten luteal fazı düşünürsen sen 2 gün önce daha yeni yumurtladın ve 12 gün sonra adet olcaksın. daha bhcg nin bu kadar erken idrara geçmesi imkansız. dur daha çok erken başlamışsın test yapmayaç benden bi tavsiye adet günün gelmeden de yapmamaya çalış ama sen bilirsin :) inşalla bu ay gönlünce olur
Aynenn canım sabah yine yaptm yine silikti bilmiyorum aslında silik çizgiye de pek inanmıyorum bakalm nasip bi daha test yapmam zaten günüm geçmeden

Aynenn canım sabah yine yaptm yine silikti bilmiyorum aslında silik çizgiye de pek inanmıyorum bakalm nasip bi daha test yapmam zaten günüm geçmeden
ben adete 5 gun kala baya silik cizgi yaklamistim ama benim dediim silik cizgi biraz daha belirgindi sonra 2 gun gecti bida baktim koyulasmisti en son zaten digital testle yapmistim sonra da doktora gitmistim ama adet oncesi ogrenmek ayri bi stres cunku doktora gidiosun bhcg bakio ama ultrasonda hicbisi gormuosun kese gorunsun die bi telas bekliosun keseyi goruosun sonra kalp atisi olcak mi die stresle bekliosun. insanin aklina 1000 tane sey gelio kimyasal mi bos gebelik mi dis gebelik mi vs vs vs die. o yuzden doktorlarda adet gecikmesi yasamadan test yapmamayi onerirler ki haklilar bencede ben herkese ayni tavsiyeyi veriorm acikcasi adet min 4 gun gecmeden test yapmayin :)

Back