Arkadaşlar merhaba eşim akşamları 7’ye doğru işten çıkıyor eve hergün 8 buçuk 9 a yakın geliyor / cumartesi 3 te işten çıkıyor akşam 8 gibi geliyor ortalama pazar günü kahvaltıdan 2 saat sonra çıkıyor akşama doğru geliyor 4 yaşında kızımız var cumartesi yarın beraber çıkarız diyor ama mırın kırın ediyor sizinle zevk almıyorum napcaz dışarda zaten evde beraberiz diyor her hafta sonu aynı sorunu yaşıyoruz diyor eevlenmeseydin diyorum bilmiyordum evlilik böyle diyor kızım ağlıyor baba benide çıkar diye babanene bırakym seni diyor kıza dışarda daha rahat vakit geçirsin diye öyle parklarda çay bahçelerinde zaman geçiriyor bunu ona söylediğim zaman bana çirkeflik yapıyorsun negatıif algı yaratıyorsun diyor bugün bunu tartışırken kızım ağlayarak keşke ben olmasaydım dedi kahroldum aramız iyi ama bu dışarı sorununu asla aşamıyoruz ona göre sorunu ben yaratıyorum bu konuda biz kızımla çıkıyoruz tel sorunum beraber ailece yada baba kız günü gibi bişey yapmaması ve her zaman ki gibi bizi annemlere kadar bırakıp kendi çıktı
Son düzenleme: