Sağol canımBende seni seviyorum Tarifler bana ve kk hanımlarına ait
Sağol canımÇok becerikli kadının vesselâm. .
Senin gibi arkadaşlar var kk da farkındayım. .
❤❤❤❤❤
Merhaba canımNevrestecigim yine ben :) bana tavuklu Tantuni tarifi verirmişim . Aksama Et'im yok tavuklu yapayım dedim . Aklıma getirdin cnm çekti , pileli börekte gercekten cok guzelmiş. Denedim .
Cok tesekürler cnm . Yarın ki menüyü 4 gözle bekliyorum . eline saglık cnm birazdan pişireceğim .Merhaba canım
1 adet tavuk göğsü
1 kuru soğan
1 biber
2 domates
1 tatlı kaşığı salça
Karabiber
Tuz
1çay bardağına yakın sıvı yağ
Öncelikle tüm malzemeleri doğruyoruz.Tavaya yağı ekleyip soğanları 5 dk sonra biberleri atıp soteliyoruz.Kavrulunca salçayı ekleyip karıştırıyoruz.Sonra doğradığımız tavuğu, domates, karabiber ve tuzu ekleyip 1 su bardağı su ekleyip 1 sefer karıştırıyoruz.Kapağı kapalı kısık ateşte suyunu çekip pişene kadar pişiriyoruz...
Pişince lavaşı serip içine soğan, turşu, marul, domates ve pişirdiğimiz tavuğu ekleyip..Afiyetle yiyoruz..
Ellerine sağlık canım pileli börek candır
Munzevi Zencefil
Rica ederim canımCok tesekürler cnm . Yarın ki menüyü 4 gözle bekliyorum . eline saglık cnm birazdan pişireceğim .
Sloganımız oldu pileli börek candır.Merhaba canım
1 adet tavuk göğsü
1 kuru soğan
1 biber
2 domates
1 tatlı kaşığı salça
Karabiber
Tuz
1çay bardağına yakın sıvı yağ
Öncelikle tüm malzemeleri doğruyoruz.Tavaya yağı ekleyip soğanları 5 dk sonra biberleri atıp soteliyoruz.Kavrulunca salçayı ekleyip karıştırıyoruz.Sonra doğradığımız tavuğu, domates, karabiber ve tuzu ekleyip 1 su bardağı su ekleyip 1 sefer karıştırıyoruz.Kapağı kapalı kısık ateşte suyunu çekip pişene kadar pişiriyoruz...
Pişince lavaşı serip içine soğan, turşu, marul, domates ve pişirdiğimiz tavuğu ekleyip..Afiyetle yiyoruz..
Ellerine sağlık canım pileli börek candır
Munzevi Zencefil
Evet gerçekteyse öyle cnm . Pileli börek candır.tesekurler cnm
Rica ederimÇok güzel menüler çok teşekkürler emeğin için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?