- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canımEline emegine saglik Nevreste
Büzgülu böreğin yufka kısmını anlamadım . Harcı ilk yufkaya sürdük . Sonraki yufkalar anlatırsan sevinirim . Yarın yufka alıp sahurda yapacagım isallah. Simdi Kadayıfli muhallabi yaptım . Senin sayende cnm .cok TesekürlerRica ederim canım
Yufkayı seriyorsunuz.Üzerine yumurta,yoğurt ve yağ harcını süyürosunuz.Daha sonra peynir harcını sonrasında susam ve çörek otunu serpiştiriyorsunuz..Sonra bir kenardan başlayıp sonuna gelene kadar yufkayı büzüyoruz.Daha sonra tepsiye yerleştiriyoruz.Ben son yaptığımda kol böreği gibi yuvarlak tepsiye doladım çok güzel oldu tavsiye ederimBüzgülu böreğin yufka kısmını anlamadım . Harcı ilk yufkaya sürdük . Sonraki yufkalar anlatırsan sevinirim . Yarın yufka alıp sahurda yapacagım isallah. Simdi Kadayıfli muhallabi yaptım . Senin sayende cnm .cok Tesekürler
Rica ederim canımEline emegine saglik Nevreste
Yarını sabırsızlıkla bekliyorum . Boyle cok guzel fikirler veriyorsunuz cnm
2 çi yufkayı ne yapıyorsun 3 yufka var diyorYufkayı seriyorsunuz.Üzerine yumurta,yoğurt ve yağ harcını süyürosunuz.Daha sonra peynir harcını sonrasında susam ve çörek otunu serpiştiriyorsunuz..Sonra bir kenardan başlayıp sonuna gelene kadar yufkayı büzüyoruz.Daha sonra tepsiye yerleştiriyoruz.Ben son yaptığımda kol böreği gibi yuvarlak tepsiye doladım çok güzel oldu tavsiye ederim
Umarım anlatabildim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...li-borek-diyar-baharat-sponsorlugunda.862800/
Tüm yufkalara aynı işlem uygulanıyor2 çi yufkayı ne yapıyorsun
1ci yufkayı serdik . Harcı sürdük . Büzduk . Peyniri döktük . Tepsiye koyduk . 2 çi yufkada harcı döktük . Büzduk . Peynir harcını döktük . Ilk yufkanın üstüne koyduk . 3 cu yufkayida harcı döktük . Buzduk . Peyniri döktük en üstede 3 cu yufkayı koyduk . Bitti . BoylemiTüm yufkalara aynı işlem uygulanıyor
Üstüne koymuyoruzYanına koyuyoruz:)Bak böyle yan yana koyacaksınız1ci yufkayı serdik . Harcı sürdük . Büzduk . Peyniri döktük . Tepsiye koyduk . 2 çi yufkada harcı döktük . Büzduk . Peynir harcını döktük . Ilk yufkanın üstüne koyduk . 3 cu yufkayida harcı döktük . Buzduk . Peyniri döktük en üstede 3 cu yufkayı koyduk . Bitti . Boylemi
Biraz zor oldu anlamam . Ama anladım cok Tesekür ederim . Algilayamadim . Yan yana yazmıyor sma . Simdi tam anladimÜstüne koymuyoruzYanına koyuyoruz:)Bak böyle yan yana koyacaksınız
Eki Görüntüle 1844201
Önemli değil canımAnladıysanız problem yokBiraz zor oldu anlamam . Ama anladım cok Tesekür ederim . Algilayamadim . Yan yana yazmıyor sma . Simdi tam anladim
Teşekkür ederimNevreste , çoğu emekte varsın, ellerine , yüreğine sağlık.
Ekmek kasesinde mercimek corbasını içtikten sonra ekmeği ne yapıyoruz ? Ziyan olmuyor mu ?
Nevoşum iftar menüsünde tarifimi görmek beni çook mutlu etti.emegine sağlık teşekkür ederim ♡.♡4. Gün İftar MenüsüEzogelin Çorbası
Eki Görüntüle 1844161
Hünkar Beğendi
Pileli Börek
Yoğurtlu İçli Köfte
Fincan Kadayıf
Tarifler için Resimlerin üzerindeki linkleri TIKLAYIN...
Ezogelin Çorbası
Eki Görüntüle 1844164
Hünkar Beğendi
Eki Görüntüle 1844165
Pileli börek
Eki Görüntüle 1844166
Yoğurtlu İçli Köfte
Eki Görüntüle 1844167
Fincan Kadayıf
Eki Görüntüle 1844168
Tarifler için : TurkuazKrampon @_Nun_ pinkstrap -Kristal- 'ye teşekkür ediyoruz..
Rica ederim canımNevoşum iftar menüsünde tarifimi görmek beni çook mutlu etti.emegine sağlık teşekkür ederim ♡.♡
Sağol canımBende seni seviyorumTarifler bana ve kk hanımlarına aitNevo'm eşin ve çocukların çok şanslılar
Hamarat hatun seviyorum seni ellerine emeğine sağlık