Hergün Bir İftar Menüsü

Yufkayı seriyorsunuz.Üzerine yumurta,yoğurt ve yağ harcını süyürosunuz.Daha sonra peynir harcını sonrasında susam ve çörek otunu serpiştiriyorsunuz..Sonra bir kenardan başlayıp sonuna gelene kadar yufkayı büzüyoruz.Daha sonra tepsiye yerleştiriyoruz.Ben son yaptığımda kol böreği gibi yuvarlak tepsiye doladım çok güzel oldu tavsiye ederim
Umarım anlatabildim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...li-borek-diyar-baharat-sponsorlugunda.862800/

2 çi yufkayı ne yapıyorsun 3 yufka var diyor

Tüm yufkalara aynı işlem uygulanıyor
1ci yufkayı serdik . Harcı sürdük . Büzduk . Peyniri döktük . Tepsiye koyduk . 2 çi yufkada harcı döktük . Büzduk . Peynir harcını döktük . Ilk yufkanın üstüne koyduk . 3 cu yufkayida harcı döktük . Buzduk . Peyniri döktük en üstede 3 cu yufkayı koyduk . Bitti . Boylemi

Üstüne koymuyoruzYanına koyuyoruz:)Bak böyle yan yana koyacaksınız

Nevreste , çoğu emekte varsın, ellerine , yüreğine sağlık.

Ekmek kasesinde mercimek corbasını içtikten sonra ekmeği ne yapıyoruz ? Ziyan olmuyor mu ?
Teşekkür ederim
Tarifler KK hanımlarına ait ,tabi benim tariflerimde var..
O çorba yamukprenses 'e ait
İçi çorba olduğu için başka türlü yenmez.Çorbayı yediğimiz zaman birlikte tüketilir..Ekmek Çorba konmadan önce yağlanıp fırınlanıyor..Bu sebeple ekmek yarım saat dayanıyor..

Nevoşum iftar menüsünde tarifimi görmek beni çook mutlu etti.emegine sağlık teşekkür ederim ♡.♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…