- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
-
- Konu Sahibi turuncu_girl
- #1.821
aşk üzer beni
giden değil ama aşk :)
ossun ben genede yıkılmam ki
Heyttt güçlü hatunlar diye buna denir işte
kızlarr bende geldim aranızaaa.s. dilay şuan seni çok iyi anlıyorum bugün 3.günüm ama hem bel hem karın ağrısı tam gaz devam ediyo bi yandan alerji oldum tatlı yasak ama kriz gelince durduramıyorum kendimimafoldumben
Büşra yaa keşke bende regl olabilsemde karnımın ve belimin ağrısına razıyım malesef ben regl olamıyorummmafoldumben
dılaycım tek doktora baglı kalma sen
busracım hosgeldın gecmıs olsun galıba gunlukte okudum yazmısısn gecmıs oldun cok
oda çok kötü canım ya okudum mesajlarını arkadaşların dediği gibi tek doktora sabitlenme önemli bi konu
EWt canım bayramdan sonra gidicem tekrardan doktoraaa
Üfffffff mafoldumben
Ayy kaşınmakta kötüü ablamda senin gibi birazcık fazla tatlı yesin kaşınırr alerji olurr:teselli:
hemde nasılll mesela bu akşam evde misafirler vardı insanların içinde kaşınamıyorumda çıldırdım resmen kaydirigubbakcemile3
Ayy kaşınmak kelimesini duydum kaşınmaya başladımmkaydirigubbakcemile3
Huylandım mı neee-tatlicadiarzu-
sen bide evdekileri görsen hepsinde tik oldu ben bi kaşınıyım hemen onlarda başlıyokaydirigubbakcemile3
Ayy yazıkk onlara yaakaydirigubbakcemile3
Ablam kaşınırken bizde psikolojik olarak kaşınıyorduk.Anlıyorum onlarıııı:icecream:
ablanla banada yazık kaydirigubbakcemile3 öle işte canım ya seninde rahatsızlığın biran önce düzelir inş:Saruboceq: ben artık yatağıma doğru yol alıyım iyi gecelerrropuyorumnanaktan
tünaydın millet
kankişimm kolay gelsin..