Hereye ramen yklmadm ayaktaym, dertlerimle babaaym diyenlerin topii buyrun

Büşra yaa keşke bende regl olabilsemde karnımın ve belimin ağrısına razıyım malesef ben regl olamıyorummmafoldumben

oda çok kötü canım ya okudum mesajlarını arkadaşların dediği gibi tek doktora sabitlenme önemli bi konu

EWt canım bayramdan sonra gidicem tekrardan doktoraaa
Üfffffff mafoldumben
Ayy kaşınmakta kötüü ablamda senin gibi birazcık fazla tatlı yesin kaşınırr alerji olurr:teselli:

EWt canım bayramdan sonra gidicem tekrardan doktoraaa
Üfffffff mafoldumben
Ayy kaşınmakta kötüü ablamda senin gibi birazcık fazla tatlı yesin kaşınırr alerji olurr:teselli:

hemde nasılll mesela bu akşam evde misafirler vardı insanların içinde kaşınamıyorumda çıldırdım resmen kaydirigubbakcemile3

hemde nasılll mesela bu akşam evde misafirler vardı insanların içinde kaşınamıyorumda çıldırdım resmen kaydirigubbakcemile3

Ayy kaşınmak kelimesini duydum kaşınmaya başladımmkaydirigubbakcemile3
Huylandım mı neee-tatlicadiarzu-

sen bide evdekileri görsen hepsinde tik oldu ben bi kaşınıyım hemen onlarda başlıyokaydirigubbakcemile3

Ayy yazıkk onlara yaakaydirigubbakcemile3
Ablam kaşınırken bizde psikolojik olarak kaşınıyorduk.Anlıyorum onlarıııı:icecream:

Ayy yazıkk onlara yaakaydirigubbakcemile3
Ablam kaşınırken bizde psikolojik olarak kaşınıyorduk.Anlıyorum onlarıııı:icecream:

ablanla banada yazık kaydirigubbakcemile3 öle işte canım ya seninde rahatsızlığın biran önce düzelir inş:Saruboceq: ben artık yatağıma doğru yol alıyım iyi gecelerrropuyorumnanaktan

ablanla banada yazık kaydirigubbakcemile3 öle işte canım ya seninde rahatsızlığın biran önce düzelir inş:Saruboceq: ben artık yatağıma doğru yol alıyım iyi gecelerrropuyorumnanaktan

SAol canımm
İnş senin kaşıntın geçer bende regl olurumm:Saruboceq:
İyi gecelerrrropuyorumnanaktan

Tünaydınnnn
İyi hafta sonlarııı
Ben bugün pek fazla giremeyecem çünkü misafirler gelecek iftara
Anca gece girebilirimmm
Öpüyorum kızlarr siziiiopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…