Hereye ramen yklmadm ayaktaym, dertlerimle babaaym diyenlerin topii buyrun

tünaydın kızlar..kolay gelsin dilay..yarın bizim misafirlerimiz var..baya yogun olacaksın sen allah yardımcın olsun..minecim nasılsın tatlım görüşemiyoruz??

tünaydın kızlar..kolay gelsin dilay..yarın bizim misafirlerimiz var..baya yogun olacaksın sen allah yardımcın olsun..minecim nasılsın tatlım görüşemiyoruz??

valla öyle tubişim geliyorum kimse yok napayımm tek başıma topicte yağmur başladı burdada gök gürültüsü felann beklenen yağmur kapıda..Sen napıosun?orda haava nasıl?

valla öyle tubişim geliyorum kimse yok napayımm tek başıma topicte yağmur başladı burdada gök gürültüsü felann beklenen yağmur kapıda..Sen napıosun?orda haava nasıl?

Bozuyor burda hava canımcım yagacak buralarda da sel tehlikesi varmış dikkat edin diyorlar..Dün gece burdaydık aslında ama sen yoktun tatlım

Kolay gelsin diyeceğine gelde yardım ettt:mymeka:
SAol kankiişşşş.
Eeeee napıon enişte nasılll
Düğün ne zaman

gelem kanka aşk olsun kanka sen gölbaşına yakınmısın?
enişten de iyi düğünde 30 şubatta gelcen mi?:roflol::roflol:

Kankişşş suçunu biliyon yaniii:roflol::roflol:
Ohhhhh ne güzelll enişteyi gördün unuttun kankanı dimiii....Bende seni yarın unuturummm:dilcikar:
Ayy bebişim yaa Allahım korusun burda dün anons yaptılar işte yağmur yağacak arabalarınızı kaldırımlara park edin alt katta oturanlar evi boşaltsın gece falan diyee
Burda yağmur yok ama hava bozukk

gelem kanka aşk olsun kanka sen gölbaşına yakınmısın?
enişten de iyi düğünde 30 şubatta gelcen mi?:roflol::roflol:

Adiossssss...:dilcikar:
Yok gelemem belki 31 şubat olsaydı gelebilirdimmmmm:roflol::roflol:
Ben heryere yakınımm kuzumm gelsene ankaraya yaaaa:1hug:

Hoşbulduk canımmmm oo işin kolay valla biz sarma sardık annemle sırtım birbirine geçti:)))Ne tatlısı yapacaksın?

Revani yapıcammmhihoyyyt
Benim kuzen var onada ayrı tatlı yapıcamm.Lokma dökücem bayılıyo da benim lokmama şakkıdı

Revani yapıcammmhihoyyyt
Benim kuzen var onada ayrı tatlı yapıcamm.Lokma dökücem bayılıyo da benim lokmama şakkıdı

ne hamaratsın kızz sen öylee
okudum yazdıklarınızıı püsss dedikoducularr
oyy diloşum çkta benle konuşasın varmışş tüh ya üzüldüm niyse telafi ederuk..

Ayy kızlar lafa daldımm gidiyim tatlılarımı yapıyım
Anca ıslanırrrrr tatlılarımdelikafadulden
Hadi öptüm hepicinizii
Birde bana dua edin de regl oluyummmmmm:gitme:
Gecede gelinn a.s.

ne hamaratsın kızz sen öylee
okudum yazdıklarınızıı püsss dedikoducularr
oyy diloşum çkta benle konuşasın varmışş tüh ya üzüldüm niyse telafi ederuk..

Walla çok hamaratımdır görünüşe aldanmayacannkaydirigubbakcemile3
Beni alan yaşadı kızımmopuyorumnanaktan
Bu gece gel telafi edelimm kankakaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…