- 28 Ocak 2009
- 2.107
- 26
- Konu Sahibi turuncu_girl
- #1.841
tünaydın kızlar..kolay gelsin dilay..yarın bizim misafirlerimiz var..baya yogun olacaksın sen allah yardımcın olsun..minecim nasılsın tatlım görüşemiyoruz??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tünaydın kızlar..kolay gelsin dilay..yarın bizim misafirlerimiz var..baya yogun olacaksın sen allah yardımcın olsun..minecim nasılsın tatlım görüşemiyoruz??
valla öyle tubişim geliyorum kimse yok napayımm tek başıma topicte yağmur başladı burdada gök gürültüsü felann beklenen yağmur kapıda..Sen napıosun?orda haava nasıl?
Kolay gelsin diyeceğine gelde yardım ettt:mymeka:
SAol kankiişşşş.
Eeeee napıon enişte nasılll
Düğün ne zaman
Hoşgeldin
Saol canımm
Bi tatlıyı ben yapıcammm:lepi:
gelem kanka aşk olsun kanka sen gölbaşına yakınmısın?
enişten de iyi düğünde 30 şubatta gelcen mi?:roflol::roflol:
Hoşbulduk canımmmm oo işin kolay valla biz sarma sardık annemle sırtım birbirine geçti:)))Ne tatlısı yapacaksın?
selam kızlar nasılsınız ?
Revani yapıcammmhihoyyyt
Benim kuzen var onada ayrı tatlı yapıcamm.Lokma dökücem bayılıyo da benim lokmama şakkıdı
Kolay gelsin bir dilimde benim yerime yersin tatlı krizlerindeyim gene:sm_confused:
Revani yapıcammmhihoyyyt
Benim kuzen var onada ayrı tatlı yapıcamm.Lokma dökücem bayılıyo da benim lokmama şakkıdı
sagol fıstıgım bende ıyımHoşgeldin canımmmmopuyorumnanaktan
Ben iyiyimmm
Sen nasılsınnn bakalımm
ne hamaratsın kızz sen öylee
okudum yazdıklarınızıı püsss dedikoducularr
oyy diloşum çkta benle konuşasın varmışş tüh ya üzüldüm niyse telafi ederuk..
kızlarr günaydınnnopuyorumnanaktan