- Konu Sahibi pembeyalan
erkek tarafı olarak size ne yapıldı neler karşılandı çok merak ediyorum kendimi afedersiniz ama enayi gibi hissediyorum da..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bende nişanlıyım istediğim herşeyi söyledim bu olacak dedim nişanlıma hepsinide yaptılar,tabi eltim bu duruma çok bozuluyo kocasına iyi oluyo size diyomuş,yapacaklar tabi annemin bi lafı vardır yanlış anlamayın lütfen..sözüm meclisten dışarı ucuza gidenin değeri olmaz yaranılmazda diye çok doğru hamama giren terler yapmak zorundalar tabi bizde üzerimize düşen görevi yapıyoruz...
valla bende nişanlıyım istediğim herşeyi söyledim bu olacak dedim nişanlıma hepsinide yaptılar,tabi eltim bu duruma çok bozuluyo kocasına iyi oluyo size diyomuş,yapacaklar tabi annemin bi lafı vardır yanlış anlamayın lütfen..sözüm meclisten dışarı ucuza gidenin değeri olmaz yaranılmazda diye çok doğru hamama giren terler yapmak zorundalar tabi bizde üzerimize düşen görevi yapıyoruz...
e al benden de o kadar?günlerdir aynı konuyu paylaşıyorum burda.
yemin ederim kendimi evde kalmış koca delisi kız gibi hissediyorum.iyi ki severek isteyerek nişanlandıksorun burda sanırım.
gencim,güzelim,sağlıklıyım,bakımlıyım,eğitimliyim,işim gücüm yerinde,ailem zararsız(çok şükür)
o tarafa da zerre saygısızlığım olmadı hiç sunu istiyorum bunu istiyorum muhabbeti olmadı.siz in şanınız serefiniz ne yaparsanız kendinize denildi.
ama sonuç ortadaa.
YARANILMIYOR
çok canım yanıyor
eşimle de düşman olduk.
ki düşün bak benim işim garanti devletteyim o özelde çalışıyor biz bunu bile laf etmedik ama yaranamadık
katılıyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Annenizin tabiri ile ucuza giden biri olarak her şeyimi kendim aldım, alnımın teriyle yaptım. Hiç pişman değilim. Yıllarca borç içinde yüzsemde sonunda işte benim evim lafını göğsümü gere gere söyledim.
Erkek tarafından bir şey istemedim, halada istemiyorum. Allah eşyadan önce huzur ve mutluluk versin herkese.
selam öncelikle
evet aynen böyle tabiki herseyini kendin yapman en güzeli
ama yinede degerin olmaz
ben hic birsey istemedim esimin aylesinden
ama 7 ay önce gelin aldilar ve kiz afedersiniz birakin evine alinan esyalari donuna varana kadar aldirdi inanin sözlerinde bile ima var bana karsi ama umurumda bile degil isteyen istedigini konussun
benim icim rahgat onlara muhtac olmadim
huzur ve mutluluk herseyi ört bas ediyor
sanada simdiden mutluluklar