• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herey sinirimi bozuyor Dn ncesi

e al benden de o kadar?günlerdir aynı konuyu paylaşıyorum burda.
yemin ederim kendimi evde kalmış koca delisi kız gibi hissediyorum.iyi ki severek isteyerek nişanlandıksorun burda sanırım.
gencim,güzelim,sağlıklıyım,bakımlıyım,eğitimliyim,işim gücüm yerinde,ailem zararsız(çok şükür)
o tarafa da zerre saygısızlığım olmadı hiç sunu istiyorum bunu istiyorum muhabbeti olmadı.siz in şanınız serefiniz ne yaparsanız kendinize denildi.
ama sonuç ortadaa.
YARANILMIYOR
çok canım yanıyor
eşimle de düşman olduk.
ki düşün bak benim işim garanti devletteyim o özelde çalışıyor biz bunu bile laf etmedik ama yaranamadık

canım bu duruma 2 yıl önce bende maruz kaldım.bizim taraf hiç birşeylerine ses etmedi sülalemde tek kiraya evlenen benim düşün yani.ki evlendiğim adam tek çocuk.herşey üstüme yıkıldı bir oturma odasındaki koltukların ve yemek odası takımımın borcuna karışmadım diğer hepsi benim elimden geçti.

önceden kız evi naz eviydi şimdi erkek evi öyle oldu-tatlicadiarzu-niye böyle anlamış değilim.:sm_confused:biz kadınlar fazla vericiyiz iyimseriz ondanmı acabafisfisfisiyilikten maraz doğar dedikleri tür galiba

erkek tarafından bolca laf, bir sürü sıkıntı ,koca bir ömre yetecek kadar da sinir verdi banaaa.... :1shok:
artık kız tarafı damat alıyor canım devir değişti...sıkma canını değmez çünkü

evimde onların bir iğneleri dahi yok
düğünde 5 kuruş harcamaları olmadı
eşimle herşeyi birlikte aldık
hiç birşey istemedi ailem onlardan
bana taktıkları takıları bile eşim aldı
üzerinede düğünde masraf yaparlr diye onlara harçlık verdi
eşya alırken bazılarının acelesi yok zamanla tamamlarız derken
kayınvalideminde evinin eksiklerini tamamladık
yardımlarını bırak birde onlara ev kurduk
benimle yeni gelin gibi yarışmış meğer şimdi daha iyi anlıyorum
o zamalar nasıl izin verdim şimdi şaşırıyorum kendime
üzerimizde hiç bir hakları yok şimdi
belkide en iyisi budur
bana uzak olsunlar hiçbişey istemem

valla bende nişanlıyım istediğim herşeyi söyledim bu olacak dedim nişanlıma hepsinide yaptılar,tabi eltim bu duruma çok bozuluyo kocasına iyi oluyo size diyomuş,yapacaklar tabi annemin bi lafı vardır yanlış anlamayın lütfen..sözüm meclisten dışarı ucuza gidenin değeri olmaz yaranılmazda diye çok doğru hamama giren terler yapmak zorundalar tabi bizde üzerimize düşen görevi yapıyoruz...

valla bende nişanlıyım istediğim herşeyi söyledim bu olacak dedim nişanlıma hepsinide yaptılar,tabi eltim bu duruma çok bozuluyo kocasına iyi oluyo size diyomuş,yapacaklar tabi annemin bi lafı vardır yanlış anlamayın lütfen..sözüm meclisten dışarı ucuza gidenin değeri olmaz yaranılmazda diye çok doğru hamama giren terler yapmak zorundalar tabi bizde üzerimize düşen görevi yapıyoruz...

katılıyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Valla en enayi benim herhalde düğünde bütün masrafları ben karşıladım. Eşim bile değil belki o yüzden kıymetimiz bilinmiyor, eğer zor bela yuva kurup borçlansalardı daha kıymetli olurdum. İşte o yüzden diyorum ki iki tarafta masrafı paylaşmalı. Özellikle erkekler biraz sıkışmalıki yuva kurmanın yıkmak kadar kolay olmadığını anlasınlar.

kızla bende oyle evlendım ama ınanın boylesı daha guzel
borclar bıter kendınızı uzmeyın..
sımdı 'dugunde ben kımseden bırsey ıstemedım kımse de benden bırsey ıstemesın dıyorum'

bır koltuk alırlar kırk defa lafını soylerler
Erkek tarafı yapmıyorsa sızde aılenızı zora sokmayın

Annenizin tabiri ile ucuza giden biri olarak her şeyimi kendim aldım, alnımın teriyle yaptım. Hiç pişman değilim. Yıllarca borç içinde yüzsemde sonunda işte benim evim lafını göğsümü gere gere söyledim.
Erkek tarafından bir şey istemedim, halada istemiyorum. Allah eşyadan önce huzur ve mutluluk versin herkese.

e al benden de o kadar?günlerdir aynı konuyu paylaşıyorum burda.
yemin ederim kendimi evde kalmış koca delisi kız gibi hissediyorum.iyi ki severek isteyerek nişanlandıksorun burda sanırım.
gencim,güzelim,sağlıklıyım,bakımlıyım,eğitimliyim,işim gücüm yerinde,ailem zararsız(çok şükür)
o tarafa da zerre saygısızlığım olmadı hiç sunu istiyorum bunu istiyorum muhabbeti olmadı.siz in şanınız serefiniz ne yaparsanız kendinize denildi.
ama sonuç ortadaa.
YARANILMIYOR
çok canım yanıyor
eşimle de düşman olduk.
ki düşün bak benim işim garanti devletteyim o özelde çalışıyor biz bunu bile laf etmedik ama yaranamadık

canım biran beni anlatıyosun sandım aynı durum bende hatta üstüne bi ton laf işitiyorum bıktım artık nişanlımla aram bozuldu zaten hergün kavga ediyos :( aileme yalan söylemekten bıktım onlar bilmiyor biçokşeyi ben,m yaptığımı çatlayacam sinirimden, biriki bişeye maddi çıktılar ama devede kulak bile değil.

çok yıprandım yakın oturmamızı istiyorlardı erkek tarafı ama ben istemiyorum dedim olay oldu ya hadi bişe yapmalarını geçtim bari huzur versinler ya kendi hayatımızı planlayamıyoz herşeye müdahale ediyorlar sanıyorlar ki ben para basıyom:(

katılıyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

valla canım iyi demişsin ama herkes senin gibi şanslı olmuyor maalesef burdaki arkadaşlarımızın eşlerinin aileleri ellerini bişeye sürmek istemeyince boğazından tutup zorlayamıyosun allah hayırlısını versin.

Annenizin tabiri ile ucuza giden biri olarak her şeyimi kendim aldım, alnımın teriyle yaptım. Hiç pişman değilim. Yıllarca borç içinde yüzsemde sonunda işte benim evim lafını göğsümü gere gere söyledim.
Erkek tarafından bir şey istemedim, halada istemiyorum. Allah eşyadan önce huzur ve mutluluk versin herkese.

aminnn arkadaşım ne güzel demişin valla canı gönülden katılıyorum allah bizlerede senin gibi kimseye muhtaç olmadan bir evlilik nasip etsin tabi bunun kadar hayırlıs ve kıymet bilen eşde olsa fena olmazzzemuszemus

bu konuda tuzum kuru belki onun rahatlığıyla konuşuyor olabilirim
sağolsunlar eşyalar konusunda bizim kadar titizlenip yardım ettiler
benim de herhangi bir talebim olmadı olmaz da
ama eşya için, para için fazla yüz göz olmaya değmeyeceğini düşünüyorum
huzur olmayacaksa her şey tam takım olmuş ne önemi var ki
düğün yemekli olmasın da nikah şeklinde olsun
gelinlik 3000 değil de 1000 lira olsun
hiç önemli değil
yeter ki sevdiğinizle birbirinize olan saygınız sevginiz hep devam etsin

selam öncelikle
evet aynen böyle tabiki herseyini kendin yapman en güzeli
ama yinede degerin olmaz
ben hic birsey istemedim esimin aylesinden
ama 7 ay önce gelin aldilar ve kiz afedersiniz birakin evine alinan esyalari donuna varana kadar aldirdi inanin sözlerinde bile ima var bana karsi ama umurumda bile degil isteyen istedigini konussun
benim icim rahgat onlara muhtac olmadim
huzur ve mutluluk herseyi ört bas ediyor
sanada simdiden mutluluklar

bence en iyisi her şeyi kendi paranla kendi istediğin gibi almak kimseye de yük olmamak.. gönül rahatlığıyla istediğin gibi alırsın içine de siner

her şeyini kndin yaparsan ileride senden birşey isteyemezler. hem borç biter. bırak herşeyinde olmasın hem salon hem oturma odan olmasın mesala vitrinli falan yemek odan olmasa ne olur.yani boşverin bunları siz sevdiğinizle yaşayacağınız hayata bakın...

selam öncelikle
evet aynen böyle tabiki herseyini kendin yapman en güzeli
ama yinede degerin olmaz
ben hic birsey istemedim esimin aylesinden
ama 7 ay önce gelin aldilar ve kiz afedersiniz birakin evine alinan esyalari donuna varana kadar aldirdi inanin sözlerinde bile ima var bana karsi ama umurumda bile degil isteyen istedigini konussun
benim icim rahgat onlara muhtac olmadim
huzur ve mutluluk herseyi ört bas ediyor
sanada simdiden mutluluklar

Şimdi anlamadım istemediğin için mi kabahatli oldun??:uhm:

Back