arkadaşalr merhaba. tesadüfen gördüm hülya hanımla ilgili başlığı. hülya hanımı televizyonda teyzem görmüş ve ilk olarak o ürünlerini almıştı. herkes okadar olumsuz yorum yapmış ki şaşırdım ve doğrusu kadının hakkının yendiğini düşündüm. çünkü biz gayet memnun kaldık. teyzemin kafasında avuç içinin berraklığında saçsız alanlar açılmıştı. saçları bir bebeğin tüyleri gibi zayıftı. yıllarca denemediği şey kalmadı, kafa derisinden bir parça alıp inceleme bile yapmıştı doktorlar. bir gün tv de bu hanımı görmüş. ürünlerini aldı. önce bu bayanın merkezine gitti ama. şaşkınbakkal'daymış. daha sonra ürünleri piyasaya çıkıncada uygulamayı evde tek başına yapamadığı için kafasına sürdüğü bir ilaç yada maske artık neyse onu orada sürdürmeye devam etti düzenli. 1 yıldan fazla kullandı. sonra hamile kaldı ara verdi ama doktoru bir sakınca olmayacağını söylemiş bitkilerden yapıyor diye ama o yinede kulanmadı 1 yıl kadar. şimdi yeniden başladımı bilmiyorum. bebeği büyüdü artık süt vermiyordur. neyse durum şu benimm kafasında bebek tüyü gibi saçı olan 34- 35 yaşındaki teyzemin şuanda saçları var. evet gürül gürül değil ama okadar depresyondaydıki şimdiki hali onu çok mutlu ediyor. şuanda kafasını heryerinde normal kısa saçlı insanlar gibi saçı var ve işin güzel tarafı deli gibi dökülen saçları bir tel bile dökülmüyormuş. kendi söyledi. hala ürünlerinden sabunu kulanıyor. şampuanla yıkamıyor saçlarını. o setteki sabunu alıyoır eczaneden onu kullanıyor. teyzemdeki bu olumlu gelişmelerden sonra annemde bu ürünün setini aldı. ne yazıki anneminde saçları çok zayıf. ama teyzem gibi değil yine. dökülüp dökülüp çıkıyor. yani kafasında yine bir saç var hep. biz izmir'de yaşıyoruz normalde. ben istanbul'a yerleştim uzun zaman önce iş, okul yüzünden. ama annem bunları kulanırken evdeydim. öncelikle ıĞRENÇ kokuyor desemde hafif kalır. kesinlikle berbatttt bir kokusu var bu 1. 2. olarak bir tane sarımsaklı bir sıvı bişey var galiba haftada bir uygulanıyordu. sarımsak, ısırgan otu , kekik vs varmış içinde. annem onu kafasına ilk sürdüğünde acıdan bayılacaktı neredeyse. bu arada annemin saçlarını 3 numaraya vurduk düzgün uygulamak için. teyzemde olan tüylerini kesmişti tam. neyse işte tabi bu zulume kullana kullana alıştı ama o özellikle bir tanesi ananemi acıdan bayıltacak kadar kafasını yakmıştı. çok iyi hatırlıyorum çünkü ben sürüyordum ama kokusu resmen DAYANILMAZZ benim için. herkesin düşüncesi başkadır belki. ben kokular konusunda çok hassasım. tiksinmiştim. neyse işte maskesidir çamurudur, sabunudur derken annem ne kadar kulandı tam hatırlamıyorum. 3 set bitirdik galiba. ya da 2. ama sabırlı olup uzun süre kullanmak gerekiyor. annem hem sete para veremediğimizden hemde istanbul'a düğüne bilmem neye gelince öyle bıraktı kaldı . çünkü gerçekten feci kokuyor. çok keskin. yani onu kullanırken ya kendinzii soyutlayıp tedavi edeceksiniz yada kokuyu takmayacaksınız. kadının söylediğine göre derinin altındaki pis su mu diyeyim artık öyle şeyler akacakmış bu ilaçklarla. evet teyzemin kulak arkasından bol bol akmış gerçektende. bi arada kafa derisi ile birlikte yzüü gözüde su toplamış gibi şişmişti sonra onların hepsi aktı ve işin tuhaf tarafı cildi mükemme oldu. tek kelimeyle mükemmel. ama annemden fazla çıkmadı sıvı. çünkü çok uzun kullanmadık herhalde teyzem gibi. ama birazda olsa toparladı saçları. ama sorun şuki dökülüyor yine. yani olan saç yine gitti. belkide az kullandık tedaviyi yarıya kadar bile yapmadık diyedir. teyzemde netice verdiğine bizzat şahit oldum ama. keldi resmen kadın. şimdi yine saçları var. ama öyle sırım gibi değil tabi. çok uzun süre kullanması gerekiyor herhalde. durum bu yani arkadaşlar. evet işe yarıyor galiba ama SABIR, ıĞRENÇ KOKULARA DAYANMA GÜCÜ VE GERÇEKTEN SABIR SABIR SABIR istyiyor. benim söyleyeceklerim bu kadar. başka bir şeyini kullanmadık bilmiyorum. ama sanki kadına biraz haksızlık yapılmış. bu miğde hapı değil ki iki günde al sür hemen sonuç olsun. bir alın kullanın öyle karar verin sonra. ha ayrıca teyzem kadının merkezine defalarca defalarca gitti bi kere bile pislik içinde şöyle böyle demedi. bizzat 1. ağızdan dinledim. çünkü annemde yapmayı düşündüğü için sık sık teyzemi sorardı ne oldu diye.zaten akıl var mantık var pislik içinde merkezi olan kadını tv ye çıkarmazlar ve kadın da deli değil herhalde gelin bana demez. neticede seda sayan filan çıkarınca elbetteki kendini bir anlamda referans veriyor. yardımcıları illaki gidip bakıyorlardır kimi tanıtıyoruz biz programımızda diye. öyle değil mi? şimdi sezarın hakı sezara demişler. benim annem ve teyzem saç ürünlerini kulalndı durum bu. herkese sevgiler.