• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herbalist Leyla Cabuk'un ürünlerini kullanan var m?

ozgeeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2007
42
1
86
Diğer
Bugün bir kanalda Hülya Leyla Cabuk tüy giderici bitkisel üründen bahsetti, internette arastirdim,,ama burdada sormak istedim, belki ürünlerini deneyen arkadaslar vardir?

Son düzenleyen: Moderatör:
o kadının yerine giden biri anlatmıştı sanırım yine kadınlarkulubundeydi. rezalet pislik içinde bi yer olduğunu sölemişti. bilmemkaç defa gitmiş yerine ama hiçbi gelişme olmamış. ne kdr doğru bilemem onun yalancısıyım.

aynı soruyu bende daha önceden sormuştum bu forumda.. ancak salona gidildiğinde etkili olduğunu piyasada kutu içinde satılan ürünlerin etkili olmadıklarını söylemişti birileri.

Ama ben o salonun yerini biliyorum önünden de geçiyorum. pis biryere benzemiyor. Gerçekten pis olsa bu kadar pahalı bir semtte barınamazdı diye düşüyorum. Hele de bu kriz ortamında...

kesinlikle hiç bir ürününü kullanmayın... kendisi saçlarımın neredeyse yarısını dökmüş biridir. iki yıl sürdü saçımın kendini toplaması...
kılda da o kadar etkilimi bilemem... çok şey yazarım da hakkında burası yeri değil...
sitede olumsuz yorum yazmak yasak olabilir...

inanmayın kesınlıkle arkd kullandı hıcbir işe yaramadı doktora gidip diyet lıstesı aldı ve spor yaparak kılo verdı halada yapıor yanı anlayacagınzı bosuna paranızı sokaga atmayın:emir_bebek:buyrunnnnnnnnn

dün gece saba tümere çıktı kendinden o kadar emin konuşuyorki insan inanıyor ben biraz araştırdım yorumlarada bakıldıgına göre hiç iyi yorum yapan olmadı bunlarda fiyasko anlaşılan : )

evet bende saba tümerin programında gördüm kendinden çok emin konuşuyodu merak ettim gerçekten doğru mu acaba diye ama yorumlar olumsuz gördüğüm kadarıyla

elfıda.. anlat bıldıklerını de bılelım... cok ıddıalı.. sac cıkmassa parayı ıade ederm dedı...

bu kadın seda sayana da çıkmıştı, annem ismini soyadını not almış araştır demişti.
gerek burda kadınlar kulübünden, gerek nette diğer forumlarda kullanıp da memnun kalan hiç görmedim ürünlerini. dediğiniz gibi sedada da pek bi emin konuşmuş. herşeye inanmamak lazım..

selam kızlar
ben de dün gece hülya leyla çabuk'u bir programda seyrettim.anlattıklarına ve iddalarına inanamadım
sabah kalkınca ilk işim araştırmak oldu.tabi araştırmaya kadınlar kulubunden başladım.burada pek olumlu bişey bulamadım açıkcası ama ınternette de kapsamlı bi araştırma yapıcam.kadın öyle kendinden emin konuşuyo ki inanmamak mumkun değil:)
başka bilgisi olan varsa,ya da deneyen paylaşırsa sevinirim
sevgiyle

arkadaşlar bu bayan geçen yıl deryalı günlerde bir bitki ismi verdi bu bitki sürülürse ömür billah o bölgeden kıl tüy çıkmaz kurutur dedi daha sonra kendsini aradım sölemedi bende yazamamıştım o sölediiği bitkiyi.kendi ürünlerinden alınmasını sölüyor şimdiden bu bir rant bence cidden böle tamamen kılı tüyü yok eden bitki karışımlarının olduuna inanıorm çünkü dogada herşein çaresi var ama kimse bunun çözümünü sölemek istemior çünkü eer sölenirse agdalar tüy dökücü kremler epilatörler nasıl satılcak kuaförler nasıl iş yapcak?? sonuç yine dogada tek bildigim bu

ee söylenmiyor tabi ,keşfeden ürünü piayasaya çıkarıyor,ağdayı,kremi düşünen olmaz bu durumda ,her kes ne tutturursa onu satar.
bu işin çözümü doğadada var başka şeylerdede ama önemli olan insan sağlığına olan zararı minimize olan bir ürün keşfedip sunmak olmalı.

bende az önce bir tv programında izledim okadar emin konusuyor ki o an büyülendim hemen nete girip araştırmak istedim.. iyi ki buraya bakmısım yoksa akılsızlık edip alırdım o ilaçlardan :)) anlamadıgım bukadar emin konusuyor kimsede memnun degil bu tv programları filan nasıl gercek olmadıgını kanıtlamıyor anlamadım valla..

arkadaşlar nişanlım bu ürünlerden aldı yaklaşık 6 -7 ay önce falan. saçları için almıştı. set şeklinde idi aldığı epeyde para vermişti. sonucu işe yaradı diyebilirim şimdi daha iyi fark ediliyor yeniyeni saçlar çıkıyor kafasında. seyrelme vardı saçlarında şimdi gayet iyi.

arkadaşalr merhaba. tesadüfen gördüm hülya hanımla ilgili başlığı. hülya hanımı televizyonda teyzem görmüş ve ilk olarak o ürünlerini almıştı. herkes okadar olumsuz yorum yapmış ki şaşırdım ve doğrusu kadının hakkının yendiğini düşündüm. çünkü biz gayet memnun kaldık. teyzemin kafasında avuç içinin berraklığında saçsız alanlar açılmıştı. saçları bir bebeğin tüyleri gibi zayıftı. yıllarca denemediği şey kalmadı, kafa derisinden bir parça alıp inceleme bile yapmıştı doktorlar. bir gün tv de bu hanımı görmüş. ürünlerini aldı. önce bu bayanın merkezine gitti ama. şaşkınbakkal'daymış. daha sonra ürünleri piyasaya çıkıncada uygulamayı evde tek başına yapamadığı için kafasına sürdüğü bir ilaç yada maske artık neyse onu orada sürdürmeye devam etti düzenli. 1 yıldan fazla kullandı. sonra hamile kaldı ara verdi ama doktoru bir sakınca olmayacağını söylemiş bitkilerden yapıyor diye ama o yinede kulanmadı 1 yıl kadar. şimdi yeniden başladımı bilmiyorum. bebeği büyüdü artık süt vermiyordur. neyse durum şu benimm kafasında bebek tüyü gibi saçı olan 34- 35 yaşındaki teyzemin şuanda saçları var. evet gürül gürül değil ama okadar depresyondaydıki şimdiki hali onu çok mutlu ediyor. şuanda kafasını heryerinde normal kısa saçlı insanlar gibi saçı var ve işin güzel tarafı deli gibi dökülen saçları bir tel bile dökülmüyormuş. kendi söyledi. hala ürünlerinden sabunu kulanıyor. şampuanla yıkamıyor saçlarını. o setteki sabunu alıyoır eczaneden onu kullanıyor. teyzemdeki bu olumlu gelişmelerden sonra annemde bu ürünün setini aldı. ne yazıki anneminde saçları çok zayıf. ama teyzem gibi değil yine. dökülüp dökülüp çıkıyor. yani kafasında yine bir saç var hep. biz izmir'de yaşıyoruz normalde. ben istanbul'a yerleştim uzun zaman önce iş, okul yüzünden. ama annem bunları kulanırken evdeydim. öncelikle ıĞRENÇ kokuyor desemde hafif kalır. kesinlikle berbatttt bir kokusu var bu 1. 2. olarak bir tane sarımsaklı bir sıvı bişey var galiba haftada bir uygulanıyordu. sarımsak, ısırgan otu , kekik vs varmış içinde. annem onu kafasına ilk sürdüğünde acıdan bayılacaktı neredeyse. bu arada annemin saçlarını 3 numaraya vurduk düzgün uygulamak için. teyzemde olan tüylerini kesmişti tam. neyse işte tabi bu zulume kullana kullana alıştı ama o özellikle bir tanesi ananemi acıdan bayıltacak kadar kafasını yakmıştı. çok iyi hatırlıyorum çünkü ben sürüyordum ama kokusu resmen DAYANILMAZZ benim için. herkesin düşüncesi başkadır belki. ben kokular konusunda çok hassasım. tiksinmiştim. neyse işte maskesidir çamurudur, sabunudur derken annem ne kadar kulandı tam hatırlamıyorum. 3 set bitirdik galiba. ya da 2. ama sabırlı olup uzun süre kullanmak gerekiyor. annem hem sete para veremediğimizden hemde istanbul'a düğüne bilmem neye gelince öyle bıraktı kaldı . çünkü gerçekten feci kokuyor. çok keskin. yani onu kullanırken ya kendinzii soyutlayıp tedavi edeceksiniz yada kokuyu takmayacaksınız. kadının söylediğine göre derinin altındaki pis su mu diyeyim artık öyle şeyler akacakmış bu ilaçklarla. evet teyzemin kulak arkasından bol bol akmış gerçektende. bi arada kafa derisi ile birlikte yzüü gözüde su toplamış gibi şişmişti sonra onların hepsi aktı ve işin tuhaf tarafı cildi mükemme oldu. tek kelimeyle mükemmel. ama annemden fazla çıkmadı sıvı. çünkü çok uzun kullanmadık herhalde teyzem gibi. ama birazda olsa toparladı saçları. ama sorun şuki dökülüyor yine. yani olan saç yine gitti. belkide az kullandık tedaviyi yarıya kadar bile yapmadık diyedir. teyzemde netice verdiğine bizzat şahit oldum ama. keldi resmen kadın. şimdi yine saçları var. ama öyle sırım gibi değil tabi. çok uzun süre kullanması gerekiyor herhalde. durum bu yani arkadaşlar. evet işe yarıyor galiba ama SABIR, ıĞRENÇ KOKULARA DAYANMA GÜCÜ VE GERÇEKTEN SABIR SABIR SABIR istyiyor. benim söyleyeceklerim bu kadar. başka bir şeyini kullanmadık bilmiyorum. ama sanki kadına biraz haksızlık yapılmış. bu miğde hapı değil ki iki günde al sür hemen sonuç olsun. bir alın kullanın öyle karar verin sonra. ha ayrıca teyzem kadının merkezine defalarca defalarca gitti bi kere bile pislik içinde şöyle böyle demedi. bizzat 1. ağızdan dinledim. çünkü annemde yapmayı düşündüğü için sık sık teyzemi sorardı ne oldu diye.zaten akıl var mantık var pislik içinde merkezi olan kadını tv ye çıkarmazlar ve kadın da deli değil herhalde gelin bana demez. neticede seda sayan filan çıkarınca elbetteki kendini bir anlamda referans veriyor. yardımcıları illaki gidip bakıyorlardır kimi tanıtıyoruz biz programımızda diye. öyle değil mi? şimdi sezarın hakı sezara demişler. benim annem ve teyzem saç ürünlerini kulalndı durum bu. herkese sevgiler.

bende gitmiştim hatta daha önce yine burda kk'da yorum da yapmıştım kendsi hakkında
gitme nedenim çatlaklardı.. Ponza taşıyla cildimi bi güzel tahriş ettikten sonra
Amoun arkadaşımızında dediği gibi çamur gibi bişi sürdü vücuduma, kuruyunca yıkandı..
kendinden emin ama son derece suratsız kaba bir kadın, üstelik pis bir merkez..
hatta kendisinden bu kadar emin olmasına aldanıp tüy azaltıcı setini aldım, baktım vücuduma sürdüğü çamur yine.. aldanmayın kesinlikle şarlatan.. paraya para demiyor, ufacık seanslar için dünyanın parasını alıyor.. ne yapsın insanlar çaresiz ve bir umutla gidiyor yanına.. en son kendisinden aldım tüy azaltıcı setini geri iade için gitmiştim.. bir daha da görmek istemem yüzünü.. bacaklarım hala kendine gelmiş değil.. bu kadar insan anlatıyor olumsuzluklar bazıları çıkıp hala ürünlerini almaktan bahsediyor.. şaşırtıcı bi durum yanii.. ben araştırmadan gitmenin ceremesini çektim bari siz aldanmayın.. paranıza, zamanınıza, SıZE YAZIK!!!!

bende gitmiştim...çok kaba davranmıştı gerçekten..tersliyor resmen.programlarda göründüğü gibi davranmamıştı.şimdi nasıldır bilemem...belki düzelmiştir:)

Back