• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herbalist Leyla Cabuk'un ürünlerini kullanan var m?

arkadaşlar bu bayan geçen yıl deryalı günlerde bir bitki ismi verdi bu bitki sürülürse ömür billah o bölgeden kıl tüy çıkmaz kurutur dedi daha sonra kendsini aradım sölemedi bende yazamamıştım o sölediiği bitkiyi.kendi ürünlerinden alınmasını sölüyor şimdiden bu bir rant bence cidden böle tamamen kılı tüyü yok eden bitki karışımlarının olduuna inanıorm çünkü dogada herşein çaresi var ama kimse bunun çözümünü sölemek istemior çünkü eer sölenirse agdalar tüy dökücü kremler epilatörler nasıl satılcak kuaförler nasıl iş yapcak?? sonuç yine dogada tek bildigim bu

Merhaba arkadaşlar,

Deryalı günlerde bahse konu olan bitkiler şunlar (Programdan sonra kendime not almıştım, ilgilenenlerin bilgisine. Ancak bunları bulmak mesele sanırım :

"Herbalist Hülya Leyla Çabuk istenmeyen tüylerden kısa sürede kurtulmanın yolunu açıkladı. Kandavuz ve aknıdırık bitkisi ile istenmeyen tüylerinize elveda diyebilirsiniz.
Karadeniz'de yetişen tane bitkisi kandavuz ve zambak'ın, kökleri kurutulduktan sonra, değirmende çekiliyor.Yaprakları kaynatılıyor. Aknıdırık bitkisi ile tüyler temizleniyor.Sonra üzerine bitki karışımı konuyor. Üç günde kıl kökleri kurutuluyor."
Not!! Alıntıdır.

bu hanımın sattığı ürünlerin içinde acaba bu bitkidenmi var? bende kremi almayı düşünmüştüm ama bu kadar yorumu görünce kararsız kaldım...

ben de bu kadının adres ve bilgileri için nete bakayım dedim ve sizi yorumlarınızı okudum :) eşim için randevu alacaktık ama vazgeçtik.çünkü yorumların çoğu olumsuz.memnun olan varsa paylaşabilir mi?

arkadaşlar öncelikle şunu söyleyim kadın benim babamın oğlu değil...önce erkek arkadaşım saç ürünlerini kullanmaya başladı saçı resmen keldi ve ben de çok umutsuzdum...ama şu an sonuçları gördükçe daha bi hevesle kullanmaya başladık...saçları çıkıyor hatta bi bölgesi kapanacak duruma geldi saçla...ben de gidip yüz ve vücut için tüy setini aldım..yüz bölgeme kullanıyorum bi ara aksatmış olsam da...burun bölgeme almadan kullandım...inanın siyah kıllar yok oldu sarılaştı ve belirgin değil artık..aynada kendim bile göremiyorum ve çokk şaşkınım..aldığım bölgelerde henüz sonuç elde edemedim çünkü tüylerimi eplatörle aldığımdan ürünün faydasını göremedim gübre vermiş gibi oldu...şu an sir ve iple devam ediyorum inş onlar da azalır...kafaya koydum bitireceğim bu yüz tüylerimi..kadını da sürekli takip ediyorum bence yalan söylemiyor...kendi de diyor zaten bitki emek ister sabredeceksin diye...sabredemeyenler belki sonuç alamayınca böyle kötü yorum yapmış olabilirler..ama sabırla kullanın bence arkadaşlar ben şahsen öyle yapıyorum...bitkilerin gücüne de inanıyorum...ilerleyen zamanlarda etkisini tekrardan yazarım size:1:

Mrblar arkadaşlar bende sivilcelerim için gıttım çok ıyı bı sonuc verdı .Ama kıl dokme urununude aldım buda ıyı cıkar dıye ama cok pahalı ve cok zahmetli kullanımı yanı o parayı o zahmetı gıt lazer epılasyon ol daha ıyı.ayrıca yerı hıcte pıs dglde dogruya dogru.eveT suratsız ama sıvılcelerımden kurtuldum.Fakat cok pahalı.

arkadaşlar fiyat konusunda bilgilendirebilir misiniz? olumlu sonuç alan hiç mi yok yaa:((

Son düzenleme:
ben bu leylaçabuğun tüy aazaltıcı setini 2009 da kullanmaya başladım düzenlide kullandım 1 sene boyunca. Şöyle bişey var. Bende tüyleri geç çıkartma gibi bir etkisi oldu.yalnız başka bir etkisi daha oldu. Oda yüzümü pürüzsüz yaptı ve sivilce çıkmasını engelledi. Cildimi düzeltti yani.. Tüylere bir etkisini görmedim ama ne yalan söyliyim maskesini ve losyonunu hala kullanıyorum cilt bakım ürünü olarak. Ama kılları yok edecek diye para verilmez bence...

Back