arkadaşlar bu bayan geçen yıl deryalı günlerde bir bitki ismi verdi bu bitki sürülürse ömür billah o bölgeden kıl tüy çıkmaz kurutur dedi daha sonra kendsini aradım sölemedi bende yazamamıştım o sölediiği bitkiyi.kendi ürünlerinden alınmasını sölüyor şimdiden bu bir rant bence cidden böle tamamen kılı tüyü yok eden bitki karışımlarının olduuna inanıorm çünkü dogada herşein çaresi var ama kimse bunun çözümünü sölemek istemior çünkü eer sölenirse agdalar tüy dökücü kremler epilatörler nasıl satılcak kuaförler nasıl iş yapcak?? sonuç yine dogada tek bildigim bu
Merhaba arkadaşlar,
Deryalı günlerde bahse konu olan bitkiler şunlar (Programdan sonra kendime not almıştım, ilgilenenlerin bilgisine. Ancak bunları bulmak mesele sanırım :
"Herbalist Hülya Leyla Çabuk istenmeyen tüylerden kısa sürede kurtulmanın yolunu açıkladı. Kandavuz ve aknıdırık bitkisi ile istenmeyen tüylerinize elveda diyebilirsiniz.
Karadeniz'de yetişen tane bitkisi kandavuz ve zambak'ın, kökleri kurutulduktan sonra, değirmende çekiliyor.Yaprakları kaynatılıyor. Aknıdırık bitkisi ile tüyler temizleniyor.Sonra üzerine bitki karışımı konuyor. Üç günde kıl kökleri kurutuluyor."
Not!! Alıntıdır.