Herbalife Kullanan Hanımlara Özel!

denizzz28

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
16
3
8
39
Merhaba Hanımlar;

Bundan 3 ay önce bir arkadaşım vasıtasıyla HERBALİFE ürünleri ile tanıştım. Herbalife vanilyalı shake kullanıyorum.
Sayesinde 8 kilo verdim ve bir öğün olarak vazgeçilmezim oldu.
Başka kullanabileceğim sizin bana önerebileceğiniz beslenme ve diyet üzerine bilgiler ve ürünler varsa sevinirim.
Hepinize sağlıklı ve güzel günler diliyorum.

Deniz

Canım ben 96 kiloydum ocak ayında başladım distributor oldum Herbalife çay shake Thermo complete ve lif tableti sayesinde şimdi 63 kiloyum çok şükür benim önerim bunları bir arada kullan ve tabi ekmek kesinlikle kepekli dahi tüketmedim günde yarım saat yürüyüş olmazsa olmaz sikilasmak için benden bu kadar tavsiye

Canım merhaba
Ben bu ay sonunda tüp bebeğe başlayacağım yazını gördüm bu ürünleri nereden alabilirim en garintili olarak. Birde tedavi öncesi kullanmanın bir zararı olur mu?

Canım merhaba
Ben bu ay sonunda tüp bebeğe başlayacağım yazını gördüm bu ürünleri nereden alabilirim en garintili olarak. Birde tedavi öncesi kullanmanın bir zararı olur mu?
Bence kullanma bende başladım kullandım sorun olmaz dediler bugün sonuç aldım negatif ha ama kilo fazla ise ilaç tedavisine baslamadan kullan ver kilonun sonra başla ben cahillik yaptım tedavi aşamasında kullanmaya devam ettim sonuç Allah in izniyle negatif

Anladım canım ben ilk tedavide 9 kilo aldım bu arada onu verdim ama 77 kiloyum biraz daha versem mi diye düşündüm ama dediğin gibi herşeye çok dikkat ettiğimiz zamanlar bunlar şakaya gelmez. Zaten diyetisyenime devam ediyorum hala Hayırlısı hakkımızda seninde inşallah en kısa zamanda bir bebeğin olurda kucağına alırsın arkadaşım.

amin canım benım cümlemizin inşallah isteyen herkese Allah nasip etsin hayırlısıylaaaa

bende başlamak istiyorum buna kullanan varmı?

Kesinlikle tavsiye etmiyorum arkadaşlar. 2006 yılında ev arkadaşım kullanmıştı bıraktığı anda eski kilosununda üzerine çıktı ki o kadarda dikkat ediyordu. Ya ömrünüz boyunca shakeyle yaşayacaksınız, bir bağımlı gibi, ya da hiç başlamayacaksınız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…