Merhaba , aloe vera suyunda kararsiz kaldim, ne dersiniz faydasi olur mu?
Etki etmedi derken???kilo mu veremedinizArkadaslar ürünlerin bircok insanda cok etki ettigini okudum hevesle aldim ama bende etkisi olmadi ne yazik ki..
2 haftada sadece 1 kilo verebildim, bu kadar açlığa normalde herballife icmesem daha cok verirdim sankiEtki etmedi derken???kilo mu veremediniz
Canim 1.70 boyum 66 kilom, hedefim 60 kiloNasil kullaniyorsun? Dogru uyguluyormusun acaba bide kac kilosun su varki eger cok kilolu biriysen hizla kg veriosun ama eger hedefinde 5-6kg vermek varsa o biraz zaman aliyor hizli verilmiyor... cay kac bardak iciyorsun fln yazarsan belki bi yerde bi hata vardir
Ben de kullanmak istiyorum ama sağlık açısından olumsuz bir etkisi olur mu? İdeal kiloma ulaştığım zaman bırakınca tekrar kilo alırmıyım diye kulanıp kullanmamak konusunda kararsız kaldım.
Merhaba.Bende yeni başladım n11 den aldım ücretsiz danışmanlıkta yazıyordu.Fakat danışmanım hiç ilgili değil.Sadece yaş kilo ve boyumu sordu.Liste attı.Sabah akşam shake,+öğle yemeği normal+2 ara öğün+ aleoveralı su sabah akşam 3 er kapak,termo tabletlerde ara öğünlerde+ çayıda 3,5 lt su ile karıştırıp içmemi söyledi.Kullanmaya başlayalı 1 hafta oldu 1 kilo ancak gitti.Siz çok güzel vermişsiniz ve danışman önemli demişsiniz.Nerden almam gerek iyi bir danışmanlık için?Birde nescafe şekersiz içmek zararlımı bu ürünleri kullanırken.Saglik konusunda hicbisekilde olumsuz etkisi yok ben zamaninda ürünü sattimda bi cok kisiye kendimde kullandim aksine misal herkez ben dahil olmak üzere kendimizi daha dinc daha enerjik hissettik uykuyu daha guzrl uyuduk daha fuzenli bi hayat ritmi yakaladik.. birakinca tekrar kilo alma durumu olur olmaz bu size bagli herbalife in amaci duzenli beslenmeyi insanlara ögretmek günde üc defa düzenli ve kalori hesabi beslenirseniz kilo alma gibi bisey olmaz tabi ideal kiloma düstüm artik herseyi yerim denirse geri almak kacinilmaz olur...
Merhaba ben ve ailem uzun zamandır ürünleri kullunıyoruz isterseniz size yardımcı olabilirim. İnternetten ucuz vermelerinin sebebi koçluk yapmamalarıMerhaba.Bende yeni başladım n11 den aldım ücretsiz danışmanlıkta yazıyordu.Fakat danışmanım hiç ilgili değil.Sadece yaş kilo ve boyumu sordu.Liste attı.Sabah akşam shake,+öğle yemeği normal+2 ara öğün+ aleoveralı su sabah akşam 3 er kapak,termo tabletlerde ara öğünlerde+ çayıda 3,5 lt su ile karıştırıp içmemi söyledi.Kullanmaya başlayalı 1 hafta oldu 1 kilo ancak gitti.Siz çok güzel vermişsiniz ve danışman önemli demişsiniz.Nerden almam gerek iyi bir danışmanlık için?Birde nescafe şekersiz içmek zararlımı bu ürünleri kullanırken.
Ne kadar zamanda verdiniz o kiloyu şu anda kaç kilosunuz.Sabah akşam Shake öğlen hafif şeyler ile beslenilmesi gerektiğini söğlemişti danışmanMerhaba bi benmi 6 kiloyla kaldım ya bana ücretsiz danışmanlık verilmedi ben kendim etrafımda kullananların diyetlerine bakarak kendim diyetini ıyguluyorum bana bi yatdım edin nasıl bir program uygulamalıyım
Şuan 72 kiloyum boyum 1.69 sabah akşam içiyorum 1 buçuk ay olduNe kadar zamanda verdiniz o kiloyu şu anda kaç kilosunuz.Sabah akşam Shake öğlen hafif şeyler ile beslenilmesi gerektiğini söğlemişti danışman
Şuan 72 kiloyum boyum 1.69 sabah akşam içiyorum 1 buçuk ay olduNe kadar zamanda verdiniz o kiloyu şu anda kaç kilosunuz.Sabah akşam Shake öğlen hafif şeyler ile beslenilmesi gerektiğini söğlemişti danışman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?