- 17 Mayıs 2016
- 36
- 2
- 86
- 36
- Konu Sahibi gamzedimple
Sanada ii para veriolar heralde git insanlati dolandir diye ama olmuyo iste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok sagol canım bırakayım bari pek işe yaramayacak cok moralim bozuldu cok umutlanmıstımBence birak gitsin para tuzagiymis onu anladim ona vercgmz parayi saglikli beslenmeye harcasak daha hizli veririz.
Ne alaka canim kismet. Zarari varmi var ben gordum fikrimi yazdim buna ragmen kullanmak isteyen kullanir oldu nasil olsa olecegiz diye herseyi yapalim.insan kararlarini kendi verir kismetle ne alakasi var bunun.mantikli aciklamalar yapin kabul gorsun.
Ustelik ben bebegim olumden dondu diyorum bunun neresi komik birde gulucuk koymussun terbiyesiz anne olmadigin cok acik.insan her halukarda tedbirli yaklasir ozellikle anneyse..nys allah sanada yasatsin ayni duygularida komikmi degilmi gorursun."mavi ojeli" !!!!!
Senin kafan cok calisyo zaten o belli oldu cahille harala girilmezmis soylenecek sey cok sana da yeri olsa.o gulucuk ne demek olumden dondu diyorum yok olum insan icinmis suan sevdigin birinin olum haberini alsan boyle guzel guzel olum insan icin diyebilecekmisin hadsiz.
Senden ogrenecek degilim anneligi buyur et sikayetini ben olumden dondu dedikten sonra sen gulucuk koy yok olum insan icin de sonra sana soylemedim genel de .sabrimi asiyorsun nedir ya assin bakalim sonuc??
Nerden bileblrm bence empati yap biraz.ne demek istedigimi bellllki anlarsn.
(=
İyisini de kötüsünü de yaşayan insan.
Ölen de insan ölmeyen de insan.
Kısmetinde ne varsa onu görürsün.
Yorum yapsan soyle boyle desen anlarim zaten merak etme herbalife ile alakasiz ama olumle alakali kendince siirmi yazdin ne yaptin oda belli degil bence sen ne yazdigina bi bak bu bir elestiri yorum diil ok.