• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herbalife güvenilirmi kullananlar varmi?

ya kızlar bende basladım ama bakalım ha bıre aç gezıyorum yanı 2 öğün shake ve bir öğün normal yemek dedıler ve pirinç makarna un mamullerı ekmek tatlı yasak dedıler bana çayınıda aldım ama bana dokundu mıdemde ülser var onu kullanamadım sadece shake nı kullanabılıyorum ne ilginçki shake mıdeme ıyı geldı ama kılo verdım dıyemem gram gram azalıyor beklentım büyüktü ama pek sağlamadı 1 ay oldu olacak sadece 1.5 kılo verebıldım sizce bırakayımmı bu ürünü?

Bence birak gitsin para tuzagiymis onu anladim ona vercgmz parayi saglikli beslenmeye harcasak daha hizli veririz.

Bende kullandim ne kadar inkar etselerde bebegime zarar verdi biraktim yeni yeni duzeliyor en iyisi dzenli beslenmek kafada bitirmek

bugün ben de sipariş verdim çok umutluyum bu kadar olumlu yorum var bir etkisi olur muhakkak :/ ilerleyen zamanlarda düşüncelerimi aktarırım :)

Bebegim duzeliyor demistim ama daha kotu oldu bibreklerinde rahatsizlik olusmus hala herbalifetan supheleniyorum cnku emzirmeyle gecmis olmasi yuksek dedi prof.eger biraz daha devam etsem belki bebegimi kaybedecektim allah korusun.bir daha mi herbalife ...........

(=

İyisini de kötüsünü de yaşayan insan.
Ölen de insan ölmeyen de insan.

Kısmetinde ne varsa onu görürsün.

Ne alaka canim kismet. Zarari varmi var ben gordum fikrimi yazdim buna ragmen kullanmak isteyen kullanir oldu nasil olsa olecegiz diye herseyi yapalim.insan kararlarini kendi verir kismetle ne alakasi var bunun.mantikli aciklamalar yapin kabul gorsun.

Ustelik ben bebegim olumden dondu diyorum bunun neresi komik birde gulucuk koymussun terbiyesiz anne olmadigin cok acik.insan her halukarda tedbirli yaklasir ozellikle anneyse..nys allah sanada yasatsin ayni duygularida komikmi degilmi gorursun."mavi ojeli" !!!!!

Ne alaka canim kismet. Zarari varmi var ben gordum fikrimi yazdim buna ragmen kullanmak isteyen kullanir oldu nasil olsa olecegiz diye herseyi yapalim.insan kararlarini kendi verir kismetle ne alakasi var bunun.mantikli aciklamalar yapin kabul gorsun.

Öncelikle sözüm (sadece) size değildi, malum konu genel değil mi?
Bunu anlayabiliyor musunuz?
Eee yararını görenleri ne yapalım? Onların hepsi yalancı mı :)
Kabul görmesi için yorum yapmam. Nasıl ki fikrini söylersen ben de söyleyebilirim.

Ustelik ben bebegim olumden dondu diyorum bunun neresi komik birde gulucuk koymussun terbiyesiz anne olmadigin cok acik.insan her halukarda tedbirli yaklasir ozellikle anneyse..nys allah sanada yasatsin ayni duygularida komikmi degilmi gorursun."mavi ojeli" !!!!!

Sizin gibi kafası başka çalışıp, forumu anlamayan bir insan olsaydım; beddualarınız tutardı.
Belki de durduk yere insanların aleyhine laf söylüyorsunuz ve beddular basınızda dönüyor.
Allah ıslah etsin.
:)

Senin kafan cok calisyo zaten o belli oldu cahille harala girilmezmis soylenecek sey cok sana da yeri olsa.o gulucuk ne demek olumden dondu diyorum yok olum insan icinmis suan sevdigin birinin olum haberini alsan boyle guzel guzel olum insan icin diyebilecekmisin hadsiz.

Senin kafan cok calisyo zaten o belli oldu cahille harala girilmezmis soylenecek sey cok sana da yeri olsa.o gulucuk ne demek olumden dondu diyorum yok olum insan icinmis suan sevdigin birinin olum haberini alsan boyle guzel guzel olum insan icin diyebilecekmisin hadsiz.

Sabrımı aşıyorsun, hani şikayet butonunu bulsam seni şikayet edeceğim de bulamadım.
Kafamın maşallah, iyi çalışır.
Cahillik nedir bilir misin? Cahil kime denir?
Yeri neresi söylenecek yerin?
Arkadaş diyorum mesajı sana yazmadım sen hala bana neler diyorsun, ayyy sonra kendi kendine trip atıyorsun.
Eğer çocuğun hasta ise foruma gelip takılma, git dua et. Namaz kıl. Tövbe et.

Senden ogrenecek degilim anneligi buyur et sikayetini ben olumden dondu dedikten sonra sen gulucuk koy yok olum insan icin de sonra sana soylemedim genel de .sabrimi asiyorsun nedir ya assin bakalim sonuc??

Senden ogrenecek degilim anneligi buyur et sikayetini ben olumden dondu dedikten sonra sen gulucuk koy yok olum insan icin de sonra sana soylemedim genel de .sabrimi asiyorsun nedir ya assin bakalim sonuc??

Sonuc cevaplar, az sonra.

Ben senin yazdığın mesajı bile sen tepki verince okudum eyyy anne (=

Nerden bileblrm bence empati yap biraz.ne demek istedigimi bellllki anlarsn.

İşte sen de empati yapsana. Ben senin yazdığını okumadan sadece genel bir yorum yaptım.
Direk sana neden güleyim yahu o kadar kafasız mıyım?
Herkesin yorumunu okumadım ki ben, kaç sayfa varç
Herbalife yi bildiğim için genel bir yorum yaptım. İyi ya da kötü diye bir şey kullanmadım ki.

Yorum yapsan soyle boyle desen anlarim zaten merak etme herbalife ile alakasiz ama olumle alakali kendince siirmi yazdin ne yaptin oda belli degil bence sen ne yazdigina bi bak bu bir elestiri yorum diil ok.
(=

Kısmetinde ne varsa onu görürsün.

Yorum yapsan soyle boyle desen anlarim zaten merak etme herbalife ile alakasiz ama olumle alakali kendince siirmi yazdin ne yaptin oda belli degil bence sen ne yazdigina bi bak bu bir elestiri yorum diil ok.

İşte bu bir yorum arkadaşım.

Bak diyorum ki herbalife kullanan insan kimisi iyi olup kilo veriyor yıllarca kullanıyor kimisine de beğenmiyor bırakıyor.

Ölende ölmeyen de insan derken; hani buna zararlı diyorlar ya. Öldürüyor insanı diye. İşte yiyen de ölüyor yemeyen de. Kader-Kısmet nerede ve neden yazılıysa o nedenden ölüyor. İnsan sigara hiç kullanmıyor karaciğer kanseri oluyor. Falan fistan çok örnek verebilirim buna.

Yani olayın senle hiç bir ilgisi yok ki.

Back